pa sej ni nujno da ti bodo predlagale, se zgodi včasih. Reč: JOJ, V TEM BLOKU JE PA MOJA SESTRA, RES JE NE BI RADA GLEDALA ŠE V LJUBLJANI!!

no, hec... Ja Mestni log je super, tako 3-ka, kot 4-ka, ker so apartmaji v obeh blokih in si kot v stanovanju. Super je, tud tko mal umaknjeno od vrveža, pa blizu rožne kjer se dogaja.. Za rožno vem da ima apartmaje 11-ka, je tud kul. Tud za bežigradom sm bla, pa je isto kot v 11-ki. Pač če maš sam sobo in kuhinjo&kopalnico v souporabi s celim štukom, ni glih fajn. Tako da jst ti predlagam da si zbereš tisto sobo, k je v apartmaju če boš mela možnost. Nekatere punce k so k men pršle na obisk, so ful pohvalile mestni log.
Apartma v rožni: še kar velika soba za 2, majhna kuhinja, majhna kopalnica, apartma za 4 osebe
Apartma v Mestnem logu: Mal manjša soba kot tista v rožni za 2 (cca 10m2), VELIKA kuhinja, VELIKA jedilnica, VELIKA kopalnica, WC posebi, VELIK balkon (terasa), apartma za 6 oseb.....se pa držita 2 apartmaja skupaj, tako da vas je 12. Ampak kuhinja, kopalnica, wc je za 6 ljudi na eni strani, za 6 na drugi. Sliš se velik 12, ampak na koncu vidš da ma vsak svoje obveznostu in je prav čudež, če srečaš čez dan več kot 2, ob večerih pa zna bit družbica na terasi prav fajna, pa še to 3 ni, 2 spita, 2 se učita, 2 ni do družbe...tako da se to št. mal manjša...različni ljudje pač.
Odvisno od apartmaja.