Ma je fora, k sploh ne razmišljam o tem - delam čisto nekaj drugega, nekaj čist mimo, pa očitno dobim neko asociacijo al kaj in se spomnim. Lahk je pa telepatija?DrFreud napisal/-a:Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna.Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit.
Kot je napisala študentka20 - prepusti se toku življenja in vse bo fajn... Bolj boš razmišjala o tem kako ti je bed, slabše bo ...
samska napisal/-a:sj glede jokanja...midva sva več kt mesc narazen, pa še kdaj kšno solzico spustim. po navadi takrt, ko komu razlagam, kaj mi je naredu.
tko, da po enem tednu sm js jokala k dž
ampk, zdj sm p ugotovila, da ni vredno vse skupi...
HuDoBa napisal/-a:^^ saj po enem mescu je še čist sprejemljivo, da ga še pač prebolevaš. vsaj po moje no. ni pa normalno da tuliš ko zver po em..skoraj enem letu (hja to sem jaz danes ponoči počela)+da sva skupaj bila ful malo časa.
DrFreud napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:^^ saj po enem mescu je še čist sprejemljivo, da ga še pač prebolevaš. vsaj po moje no. ni pa normalno da tuliš ko zver po em..skoraj enem letu (hja to sem jaz danes ponoči počela)+da sva skupaj bila ful malo časa.
Poznam kar dve punci, ki sta "tulili ko zver" oz. sta vidno prebolevali in jokali še po treh letih ... Mislim, da ena še kar ni "zaključila" ... tak da .. punce, ni še konec sveta!
onegirl111 napisal/-a:minil je en teden....jaz pa še vedno jokam za njim kot prvi dan..
vse me spominja nanj.
še vedno ga mam rada
zakaj je tako težko pozabit..
zakaj ne najdem stavri, ki bi me veselila.
zakaj je njemu vseeno.
in kdaj bom nehala jokati?