Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
osamljena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a osamljena »

ven sem šla žurat in zagledam bivšega in spet jokam doma :cry: rada bi prebolela ... vse skupaj že preveč boli :( tko boli da bi kar kričala
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

DrFreud napisal/-a:
Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna. :( Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit. :cry:

Kot je napisala študentka20 - prepusti se toku življenja in vse bo fajn... Bolj boš razmišjala o tem kako ti je bed, slabše bo ...
Ma je fora, k sploh ne razmišljam o tem - delam čisto nekaj drugega, nekaj čist mimo, pa očitno dobim neko asociacijo al kaj in se spomnim. Lahk je pa telepatija? :eek:
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^ti se vsaj nisi prostovoljno dobila z njim :steinigung:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Se strinjam :unknown:

Sicer je pa danes drugi dan, kar ne jokam za njim... Pa skoraj teden pa pol, odkar sva narazen...Počutim se ful bolše in čeprav mam svoje momente, uživam lajf maksimalno...
samska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a samska »

sj glede jokanja...midva sva več kt mesc narazen, pa še kdaj kšno solzico spustim. po navadi takrt, ko komu razlagam, kaj mi je naredu.
tko, da po enem tednu sm js jokala k dž :roll:
ampk, zdj sm p ugotovila, da ni vredno vse skupi...
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

^^ saj po enem mescu je še čist sprejemljivo, da ga še pač prebolevaš. vsaj po moje no. ni pa normalno da tuliš ko zver po em..skoraj enem letu (hja to sem jaz danes ponoči počela)+da sva skupaj bila ful malo časa.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

samska napisal/-a:sj glede jokanja...midva sva več kt mesc narazen, pa še kdaj kšno solzico spustim. po navadi takrt, ko komu razlagam, kaj mi je naredu.
tko, da po enem tednu sm js jokala k dž :roll:
ampk, zdj sm p ugotovila, da ni vredno vse skupi...

Ma jst sm se že med zvezo dostkrat najokala, glede na to da sm ga 3x pustila :roll:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

HuDoBa napisal/-a:^^ saj po enem mescu je še čist sprejemljivo, da ga še pač prebolevaš. vsaj po moje no. ni pa normalno da tuliš ko zver po em..skoraj enem letu (hja to sem jaz danes ponoči počela)+da sva skupaj bila ful malo časa.

Poznam kar dve punci, ki sta "tulili ko zver" oz. sta vidno prebolevali in jokali še po treh letih ... Mislim, da ena še kar ni "zaključila" ... tak da .. punce, ni še konec sveta! :wink:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

DrFreud napisal/-a:
HuDoBa napisal/-a:^^ saj po enem mescu je še čist sprejemljivo, da ga še pač prebolevaš. vsaj po moje no. ni pa normalno da tuliš ko zver po em..skoraj enem letu (hja to sem jaz danes ponoči počela)+da sva skupaj bila ful malo časa.

Poznam kar dve punci, ki sta "tulili ko zver" oz. sta vidno prebolevali in jokali še po treh letih ... Mislim, da ena še kar ni "zaključila" ... tak da .. punce, ni še konec sveta! :wink:

hja ampak se ti to zdi normalno, glede na to, da vem da je tip svinja vseh svinj? in se niti ne morem spominjati "ta lepih" stvari, ko mi je pa popolnoma jasno, da je bilo vse skupaj zlagano?
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Ne, ne zdi se mi normalno, res ne. Ampak se pa to dogaja in nisi edina. Kar nekaj punc joka za tipi, ki so jih razočaralo na polni črti, ki so takšni, da se včasih sramujem, da sem moškega spola ... obenem pa te punce še vedno rinijo k njim ... meni nerazumljivo. Si res želiš biti s takšnim tipom do konca življenja? Jaz mislim, da ne ...

In to, da si se prostovoljno dobila z njim ... heh, to mi je res znano - in to ravno v takšnih primerih, ko so bili njihovi tipi res "svinje svinj" ... Zakaj je tako - to mi pa res ni jasno. Verjetno res zato, ker se čustva in razum izključujeta ... :(
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

Ne sploh nočem bit z njim. Niti na začetku nisem hotela biti, ampak pol pač splet okoliščin...dolga zgodba. zakaj sem se pa dobila z njim..mi ni jasno. Še sreča da je bila kolegica zraven :)
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Tudi mene bi bilo sram biti moškega spola včasih ja....ampak priznam, ženske nismo nič boljše. fino je če ti nekdo objektivno predstavi situacijo. Pomaga.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

minil je en teden....jaz pa še vedno jokam za njim kot prvi dan..
vse me spominja nanj.
še vedno ga mam rada
zakaj je tako težko pozabit..
zakaj ne najdem stavri, ki bi me veselila.
zakaj je njemu vseeno.
in kdaj bom nehala jokati?
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere Over The Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a *lunca* »

onegirl111 napisal/-a:minil je en teden....jaz pa še vedno jokam za njim kot prvi dan..
vse me spominja nanj.
še vedno ga mam rada
zakaj je tako težko pozabit..
zakaj ne najdem stavri, ki bi me veselila.
zakaj je njemu vseeno.
in kdaj bom nehala jokati?

minil je šele en teden...če so ga mela res rada in ni šlo za bežno avanturco potem je logično da ga še nisi prebolela...pusti času čas,saj to ne gre mimo tebe kar čez noč!edino kar je se probaj nekako zamotit...pojdi v družbo,na morje...tako boš mislila na druge stvari ne na njega...poletje je najboljši čas za prebolevanje razpadlih vez-vsaj men se tko zdi...tok stvari lahka zdele počneš in se zamotiš...kdaj boš nehala jokati?tega ti ne znam povedat...tut sama prejokam kkšno noč vsake tok časa, pa je od moje razpadle veze že 4mesce...seveda na začetku jokaš skor da dneve in dneve zaporedoma ampak čez čas ugotoviš da moraš živeti naprej in da rabiš spet tisti nasmešek na obrazu,najdeš novo upanje!
seveda pa pusti času čas...ta ti bo največ prinesel!
upam da ti rata čim prej prebolet!!!!!!!!!!!!!!! :bussi:
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a onegirl111 »

hvala lunca :(
upam da mi uspe
Zaklenjeno