Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Bomo zaprli oči Dr., smo jih že....ta tvoj cuker deluje... :D
Bi nekaj dodala pa raje ne bom :wink:
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

študentka20 napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:pa je ugotovila da temu ni tako - kako v tem primeru reagirati? Tu je največja "štorja" :wink: Zato vedno pravim - nikoli se v nekaj prepričevati, si zakrivati resnice ...

kako reagirati?heh. ja v bistvu s tem spoznaš da ga še nisi prebolel/a. in s tem ti postane jasno da moreš začet znova. s tem si padel na realna tla.

Morda sem nekoliko nejasno zapisal - mislil sem predvsem v smislu - kako ugotoviti, da ga nisi prebolela, če pa si se v to prepričala. Čakati v nedogled pa skorajda nima smisla ... kaj storiti v takšnem primeru. To je tisto, ki je popolnoma nejasno. Razen če si že od samega začetka smrtno realen. Potem pa je to nekaj drugega ...

študentka20 napisal/-a:tako je bilo vsaj pri meni! bla sem prepričana da sem ga prebolela,ko pa sem ga srečala, pa evo...točno v srce not..bum! v bistvu sem takrat komaj skapirala, da nisem še vsega predelala.

In tu sedaj nujno sledi vprašanje - ali ga dejansko nisi prebolela, ali pa te je vse samo spomnilo nazaj na lepe trenutke, posledično pa si začela zopet razmišljat v smislu: "kaj pa če te misli pomenijo, da mi še vedno nekaj pomeni ..." Prevečno oz. odvsečno spraševanje samega sebe večkrat škodi ... Je pa tako, da tvoje situacije ne poznam ... govorim/piem bolj na splošno ...

študentka20 napisal/-a:pomagala sem si tako, da sem vsa svoja občutja zapisala v dnevnik, in sem tako dolgo pisala, dokler mi ni zmanjkalo besed. nisem zadrževala v sebi. dala sem ven iz sebe svoja občutja. in to moreš nardit...ne si zatiskat oči, da je vse ok, če pa tipa/punco še sovražiš oz. še mu zameriš...dati ven iz sebe občutja in vsa čustva.

poznam punco, ki je na ta način napisala v parih dneh preko 60 strani ... :roll:

Bomo zaprli oči Dr., smo jih že....ta tvoj cuker deluje... :biggrin:
Bi nekaj dodala pa raje ne bom :wink:

Grr ... tale Dr. ... sploh ne vem zakaj sem si ga dal pred Freud (mislim, pa da zato, ker imam na vseh forumih dve besede zdužene v eni in se vsaka začne z veliko začetnico ...) Če bi se dalo, bi spremenil ... :oops:
Jaz imam vedno prav.Slika
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Morda sem nekoliko nejasno zapisal - mislil sem predvsem v smislu - kako ugotoviti, da ga nisi prebolela, če pa si se v to prepričala

ja to v bistvu ugotoviš ko naletiš na to osebo. ker če se prepričaš da si ga prebolel, in ga potem srečaš pa te zadene....potem ga nisi! za moje pojme.ker vsa čustva potlačimo vase,in definitvno enkrat pridejo na plano.

In tu sedaj nujno sledi vprašanje - ali ga dejansko nisi prebolela, ali pa te je vse samo spomnilo nazaj na lepe trenutke, posledično pa si začela zopet razmišljat v smislu: "kaj pa če te misli pomenijo, da mi še vedno nekaj pomeni ..."

pri meni je pomenilo, da ga še nisem prebolela.ker mi je resnično ful pomenil,in definitvno mi je ratrgala srce na koščke. in vem ko sem ta bum doživela...je blo fertik. rekla sem si,da če ga ne prebolim sem nora,ker on gre naprej s svojim lifem in nisem vidla smisla, da bi še živela v preteklosti oz. od spominov.

poznam punco, ki je na ta način napisala v parih dneh preko 60 strani ... :roll:

ja jaz sem tud dosti napisala....vedno ko sem se spomnila...

vsak ima svoj način prebolevanja, in valda je logično da se na začetku zapreš vase in se prepričuješ da si ga prebolel...
:?
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

študentka20 napisal/-a:vsak ima svoj način prebolevanja, in valda je logično da se na začetku zapreš vase in se prepričuješ da si ga prebolel... :?

Ja, verjetno je to res najpogostejša opcija na začetku (tudi jaz sem se je posluževal :oops: ), ampak definitivno pa ni najboljša - ne rečem pa, da ni najlažja ...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja sej zato,ker je najlažja,smo jo vsi ubrali. tista ta težja,pa potem pride zadi! :)
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Heh - najlažja, najpogostejša, najhitrejša ... in najmanj učinkovita. Bedno :(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

kaj ti prebolevaš v tem momentu?
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

V tem trenutki nič oz. nikogar ... k sreči - šlo vse mimo; že zdavnaj :D Ampak dokler pa ni šlo .. je bilo pa precej hudo, priznam.

Si tudi ti v kakšni takšni "fazi"?
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ne,ne. sma končala pred letom pa nekaj. tako da sem ga totalno prebolela! :)
sicer sem se vmes nekaj zapalila v enega, ampak ni blo nič s tega! tako da sedaj uživam kolko se le da! ne iščem ljubezni,ker bi blo to nekaj najslabšega. pač prepuščam se toku življenja! :) ti?
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Se prepuščaš toku življenja .... ful fajn ... Čeprav sva že malo OT, ampak tole je pa spet naza "In topic" ... prepustiti se toku življenja marsikdo, ki preboleva ... na to pozabi. Tudi jaz se prepuščam toku življenja (ko si že tako lepo povedala :oops: ), kolikor mi to dopušča diploma, ki jo pišem tako "pospešeno", da niti okrog ne hodim :(
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

ja vem da sma malo OT. tak da naju bodo kar dol vrgli! žal konec OT z moje strani! :)
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna. :( Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit. :cry:
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna. :( Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit. :cry:

Kot je napisala študentka20 - prepusti se toku življenja in vse bo fajn... Bolj boš razmišjala o tem kako ti je bed, slabše bo ...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna. :( Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit. :cry:

Probaj skos razmišljat sam o slabih stvareh, ki si jih doživela z njim in podoživet tiste občutke... tko bo šlo najhitrej... :/
Tako sm jz to dala skoz.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

jaz sem takšno tele :cry:
Zaklenjeno