Bi nekaj dodala pa raje ne bom

študentka20 napisal/-a:DrFreud napisal/-a:pa je ugotovila da temu ni tako - kako v tem primeru reagirati? Tu je največja "štorja"Zato vedno pravim - nikoli se v nekaj prepričevati, si zakrivati resnice ...
kako reagirati?heh. ja v bistvu s tem spoznaš da ga še nisi prebolel/a. in s tem ti postane jasno da moreš začet znova. s tem si padel na realna tla.
študentka20 napisal/-a:tako je bilo vsaj pri meni! bla sem prepričana da sem ga prebolela,ko pa sem ga srečala, pa evo...točno v srce not..bum! v bistvu sem takrat komaj skapirala, da nisem še vsega predelala.
študentka20 napisal/-a:pomagala sem si tako, da sem vsa svoja občutja zapisala v dnevnik, in sem tako dolgo pisala, dokler mi ni zmanjkalo besed. nisem zadrževala v sebi. dala sem ven iz sebe svoja občutja. in to moreš nardit...ne si zatiskat oči, da je vse ok, če pa tipa/punco še sovražiš oz. še mu zameriš...dati ven iz sebe občutja in vsa čustva.
Bomo zaprli oči Dr., smo jih že....ta tvoj cuker deluje...
Bi nekaj dodala pa raje ne bom![]()
Morda sem nekoliko nejasno zapisal - mislil sem predvsem v smislu - kako ugotoviti, da ga nisi prebolela, če pa si se v to prepričala
In tu sedaj nujno sledi vprašanje - ali ga dejansko nisi prebolela, ali pa te je vse samo spomnilo nazaj na lepe trenutke, posledično pa si začela zopet razmišljat v smislu: "kaj pa če te misli pomenijo, da mi še vedno nekaj pomeni ..."
poznam punco, ki je na ta način napisala v parih dneh preko 60 strani ...
študentka20 napisal/-a:vsak ima svoj način prebolevanja, in valda je logično da se na začetku zapreš vase in se prepričuješ da si ga prebolel...
Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna.Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit.
Temida napisal/-a:Ma hudiča!! Ko že mislm, da sem ga pozabla, poglej ga zlomka, se prikrade v misli in pol ratam čist žalostna.Čeprov je bil ful nesramen ne morem pozabit.