Velik sreče

češ, sj si stara 20, boš že sama... ja priznam, da bi si lahko sama... samo če še za brata pri 25 letih lika srajce, ki ji vzamejo 10x več časa, kot moje dvojne kavbojke pa nekaj majic na teden...
sploh so glede tega z mano vedno strožji kot z bratom .. no, to sem še nekako prenašala, ampak zadnjič me je pa res primlo da bi pobrala stvari in rekla 'adijo, vi niste več moja familja' .. prinesla sm domov spričevalo .. tri popravne ... sej so vedli da bojo ... in okej, zajebala sem šolo letos, ampak vseeno se mi zdi da sta pretiravala - mislim, da ti mama reče da ji je žal, da te ni večkrat pretepala in da ti fotr reče da se pejt obesit, ker je to itak edina koristna stvar ki jo lahko nardiš? .. ne, me sploh ne zanima, če sta bla v tistem trenutku jezna, svojemu otroku pač ne moreš rečt da je nekoristen in naj se gre ubit! .. naslednji dan sta se spet normalno pogovarjala z mano, kot da ne bi blo nič, tako kot vsakič po prepiru .. ampak jst vseeno ne bom mogla nikoli pozabit tistih besed 

Libido. napisal/-a:ne, me sploh ne zanima, če sta bla v tistem trenutku jezna, svojemu otroku pač ne moreš rečt da je nekoristen in naj se gre ubit! .. naslednji dan sta se spet normalno pogovarjala z mano, kot da ne bi blo nič, tako kot vsakič po prepiru .. ampak jst vseeno ne bom mogla nikoli pozabit tistih besed
(sej drugače ne lažem, pa prikrivam, samo te je pač slučajno naneslo, da sem mogla..) . un potem mi je reko, da ma rajše, da mu povem resnico(kakršnakoli je), kot pa da mu lažem, pa prikrivam stvari.

jagoda-malina napisal/-a:Ne bom brala vsega tega tukaj, ampak odgovorila bi na uvodno vprašanje.
Kot prvo pa ti svetujem, da se v bodoče bolj trudiš pri pisanju, ker si očitno nepismena.
Torej je problem tega, da te oče nikamor ne pusti s fantom mogoče šola?
A te ne pusti ven samo s fantom, ali tudi s kolegicami ne? Kaj ti navede kot razlog zakaj ne smeš ven? Najbrž en problem je, samo ne vem ali v tebi ali v njemu? Stara si sicer dovolj, da bi imela fanta, je pa res, da živiš še doma in najbrž ne bo moralo biti vse po tvoje.