Smo res bolj lepe ko ste vi pijani?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

xxwoman napisal/-a:Jaz sem ponavadi zelo previdna, ko me osvaja kakšen pijan tip... mu verjamem nekako vsak deseti stavek... pridevnike črtam iz njegovih izjav, pa obljube tudi... :mrgreen:

Heheh, praktično. :D

Ja dejstvo je da pijača rahlo ali malo manj rahlo spremeni človeka. Zgodi se približno naslednje:
1. tip je bolj potreben
2. punca mu izgleda za vsaj 3 range lepša
3. je veliko pogumnejši
4. ne moti ga mnenje okolice

Posledica: zelo verjetno je srečanje s punco, s katero drugače ne bi bil. Sicer pa smo punce iste.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Mahagonij napisal/-a:
~Papillon~ napisal/-a:^^Mislm da ni guote ampak quote :P
Poleg tega zakljicni qoute tag ima /quote in ne quote.

ja papilon prav maš, tiskarski škrat.pa sej vemo kaj smo misll. :)

no zdej pa res konc Ot
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

g00fy_qa napisal/-a:
xxwoman napisal/-a:Jaz sem ponavadi zelo previdna, ko me osvaja kakšen pijan tip... mu verjamem nekako vsak deseti stavek... pridevnike črtam iz njegovih izjav, pa obljube tudi... :mrgreen:

Heheh, praktično. :D

Ja dejstvo je da pijača rahlo ali malo manj rahlo spremeni človeka. Zgodi se približno naslednje:
1. tip je bolj potreben
2. punca mu izgleda za vsaj 3 range lepša
3. je veliko pogumnejši
4. ne moti ga mnenje okolice

Posledica: zelo verjetno je srečanje s punco, s katero drugače ne bi bil. Sicer pa smo punce iste.

Nažalost je res tako
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Ce so zenske bolj lepe ko smo pijani? .. dvomim... (sj nismo slepi :P )
Pomoje je prej to da nam zavore malo popustijo pa nardimo mogoce stvar ki jo trezni nebi nardili..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

*lunca* napisal/-a:
kajira napisal/-a:men je tud več moških privlačnih, ko sem pijana.

hehe...pa še res je...pol se pa prašaš kje si mela glavo :D

^^drži

poleg tega js ponavadi takrat izustim besede, o katerih bi v normalnem stanju dobro premislila preden bi jih rekla
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ahhh....ni fore v tem d se nekdo zaljubi če si lep...jz nikol nism mela neke visoke samopodobe pa mam zdej tipa za kterga se včasih uprašam če je res moj...=) pa ne bom rekla d ne zgledam okej ker...ne vem =) itak smo ženske samokritične.fora je sam ta da ko so tipi pijani si tut me upamo kj rečt ker si mislmo sej jutr itk ne bo vedu kaj sm rekla....(aja pa ne nism spoznala mojga k je bil pijan :P)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

mislim da ima alkohol pri trenutni lepoti osebka malo veze. vsaj pri meni. ko sem mela 20-tko, smo se ga valda napili in šli ven ga čagat. in sem bla z enim tipom,ki ga v treznem stanju nebi niti pogledala! tako da ja, pri meni vpliva malo! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Sigurno je neki na tem. Mam velik moških kolegov s katerimi hodimo skupaj pit&žurat in to res drži. Med seboj majo celo lestvico za ženske; za kolk pirov je bejba. Če za 0 ali 1 je res huda, tisto kar je več kot 6 je pa že kriza.

Anyway, vidla sem že na lastne oči da to drži kot pribito. Mogoče ne pri vseh, pri večini pa, sam da je dost alkohola u igri.

Moški pač... :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

la!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

~NIA~ napisal/-a:če je tip grd ko sm trezna, mi je grd tud ko mam 3 promile v krvi.
in dvomim da je pr tipih kj drgač, pač če se jim gre za sex pa da jim ni ušeč ženska se napijejo da 'pozabjo' ne pa da bi lepš zgledala!

Točno tako! :zustimm:
Jaz imam vedno prav.Slika
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Josephina napisal/-a:Ni vedno vse v vizualni lepoti, vcasih tud dekleta k niso 90 60 90 pritegnejo ful hude tipe v nepijanem stanju, ker oddajajo samozavest, pozitivno energijo itd.

Dobro no, saj tudi večina manekenk ni 90-60-90 mer, kaj šele "navadne" punce. Point tega je to, da ima ona kot je napisala, malce več kg, kar pa zna prav tako vredu izgledat, če se ženska zna svoji postavi primerno obleči. :wink: Pa da preidem k samemu odgovoru... v bistvu je težko povedat, kaj se dogaja v njegovi glavi. To boš ugotovila samo na en način, in sicer tako, da ga enkrat, ko bosta sama, naravnost vprašaš kaj naj bi pomenil tisti večer, ko sta se malce zbližala. V praksi je pa različno od človeka do človeka... Jaz se nekako bolj nagibam k temu, da alkohol človeka zmede oz. v alkoholiziranem stanju človek dela (vsaj večina fantov) tisto, kar trezni ne bi. Takšne so moje izkušnje, kolikor sem do sedaj "prebrala" pijane fante. S pijanim nisem še nikoli nič imela, ker si kasneje le še težje razlagaš vse skupaj. Zase lahko povem, da sem lahko ne vem kako pijana, pa ne bom zabluzila z nekom, ki mi ni simpatičen, kaj šele z nekom, ki ga že itak poznam in mi tudi v treznem stanju ni všeč. Pač mora biti tista kemija, da še alkohol čudežno "izhlapi". Ko sem jaz pijana (zdaj že sicer nekaj časa nisem bila :D), sedim za šankom ali kje v kotu, srkam tisto svojo (recimo da poslednjo) pijačo ali pa plešem v evforiji, pa četudi so vsi okoli mene poparčkani oz. samo bluzijo (pa še sami ne vedo s kom :D). Raje sem sama kot pa da bluzim z nekom, ki mi ni l od luštnega, češ samo da bi bila z nekom tisto noč. :wink:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

ja js sm mnenja da smo tipom ženske lepše ko so pijani...ker sem že velikokrat opazila da ker so bli eni zlo pjani so se lizali s takimi grdimi babami in ki jih drugače še pogledali ne bi...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Jah, za kaj vse se krivi alkohol... Tak se vsaj ve, da alkohol razkriva resnico moškega okusa, če dejansko drži pregovor, da " v vinu je resnica " :rofl: .
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Še enkrat - to, da je tip z eno, s katero v treznem stanju ne bi bil, to ne pomeni nujno, da mu je ona "lepša", ampak morda, da je "znižal standarde" ...
Jaz imam vedno prav.Slika
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Potem pa se lahko izgovarja, da se nič ne spomni, kaj je počel, ko drugi dan ona kaj hoče al ga kolegi zafrkavajo :D
Odgovori