Josephina napisal/-a:Ni vedno vse v vizualni lepoti, vcasih tud dekleta k niso 90 60 90 pritegnejo ful hude tipe v nepijanem stanju, ker oddajajo samozavest, pozitivno energijo itd.
Dobro no, saj tudi večina manekenk ni 90-60-90 mer, kaj šele "navadne" punce. Point tega je to, da ima ona kot je napisala, malce več kg, kar pa zna prav tako vredu izgledat, če se ženska zna svoji postavi primerno obleči.

Pa da preidem k samemu odgovoru... v bistvu je težko povedat, kaj se dogaja v njegovi glavi. To boš ugotovila samo na en način, in sicer tako, da ga enkrat, ko bosta sama, naravnost vprašaš kaj naj bi pomenil tisti večer, ko sta se malce zbližala. V praksi je pa različno od človeka do človeka... Jaz se nekako bolj nagibam k temu, da alkohol človeka zmede oz. v alkoholiziranem stanju človek dela (vsaj večina fantov) tisto, kar trezni ne bi. Takšne so moje izkušnje, kolikor sem do sedaj "prebrala" pijane fante. S pijanim nisem še nikoli nič imela, ker si kasneje le še težje razlagaš vse skupaj. Zase lahko povem, da sem lahko ne vem kako pijana, pa ne bom zabluzila z nekom, ki mi ni simpatičen, kaj šele z nekom, ki ga že itak poznam in mi tudi v treznem stanju ni všeč. Pač mora biti tista kemija, da še alkohol čudežno "izhlapi". Ko sem jaz pijana (zdaj že sicer nekaj časa nisem bila

), sedim za šankom ali kje v kotu, srkam tisto svojo (recimo da poslednjo) pijačo ali pa plešem v evforiji, pa četudi so vsi okoli mene poparčkani oz. samo bluzijo (pa še sami ne vedo s kom

). Raje sem sama kot pa da bluzim z nekom, ki mi ni l od luštnega, češ samo da bi bila z nekom tisto noč.