Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

jaz sem fertik.. ustnega angleščino sem 1oo% da so mi dali vse odstotke. yay :)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

srčica* napisal/-a:
*sanja* napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Sm pogledla na RICu maturitetni koledar in piše da smo seznanjeni z uspehom šele 14.julija.. vsaj upam no, kr js se morem še psihično pripravit :roll:

Kaj so lani naredili? Celo leto so govorili, da bodo rezultati 14.7. (objavljeni na internetu), podelitev pa bo 16.7. Potem so pa malo pred 14. povedali, da bojo rezultati na dan podelitve zjutraj ob 5.00.
Da bi bili rezultati 3.7. pa težko verjamem, ker ne vem, če lahko tako hitro popravijo...

so že takrat rezultati, ampak samo za nekatere poklicne šole... kolega, ki hodi na kmetijsko, mi je povedal,da oni takrat zvejo rezultate...

ja vem, da so na poklicnih takrat. ampak to piše pod splošno maturo. torej če greš na ric, klikneš zavihek splošna matura in še zavihek razultati, piše 3.7.
ampak po moje, da so se samo kaj zmotili.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

http://www.ric.si/splosna_matura/rezultati/ napisal/-a:Objava rezultatov SM 2008 na spletu (dokument bo objavljen najkasneje do 3. 7. 2008)

Mogoče je pa to mišljeno, da bo dokument o objavi rezultatov objavljen najkasneje do 3.7.2008, ne pa rezultati.
Ker je čudno, da bi pisalo, da bojo rezultati objavljeni DO nekega datuma, ne pa točno kdaj bojo objavljeni.
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

konec!konec!konec! POČITNICE :jump: :jump: tako sem vesela, da komaj živim. :D danes sem pri ang dobila ful fajne stvari...in sem se kar razgovorila :jump:
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

A katera ve, kdaj zvemo, ce smo sprejete na faks al ne?
majchi_na
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majchi_na »

jeeeeeeeeeee :D končno konec :D tako sem vesela, da bi samo smajlije klikala :D sej se vidi.
pismo z univerze pride nekaj dni po 14.7.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Mislem, da je to 23. julija.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

uh, to bo še za ene stresen dan. :? no ne zame, jaz če sem maturo naredila, me bodo valda sprejeli. če nimam omejitve. :jump:
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Stara, če jst ne bi mela omejitve, bi bla že zdele sproščena. Jst mam pa kr neki omejitve, ampak sej ko pridejo rezultati mature mi bo takoj jasno kje sm.
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

:jump: :jump: jaz sem tudi kooneeec... jeeeej... samo sem tak zmatrana, da se mi niti ne da veselit :irre:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

evo paj konc čeprou nism tok zlo naudušena nad koncem kt sm mislna da bom nevem zakaj mogoč zato k je bl slab konc heh :)
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pink Panterka napisal/-a:Stara, če jst ne bi mela omejitve, bi bla že zdele sproščena. Jst mam pa kr neki omejitve, ampak sej ko pridejo rezultati mature mi bo takoj jasno kje sm.

saj nisem zaskrbljena. ampak vedno obstaja tisti dvom, kaj pa če si kje sfalila, kaj pa če neboš. čeprav no, vsa leta pravdobra... ampak sem taka po naravi, bolj 'ziheraš'.

saj ponavadi imajo že vsi nekak tisti dan, ko pridejo točke, občutek kje so. :) pa vso srečo!
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

končno konec!!! :flower:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

gaby_ napisal/-a:
Pink Panterka napisal/-a:Stara, če jst ne bi mela omejitve, bi bla že zdele sproščena. Jst mam pa kr neki omejitve, ampak sej ko pridejo rezultati mature mi bo takoj jasno kje sm.

saj nisem zaskrbljena. ampak vedno obstaja tisti dvom, kaj pa če si kje sfalila, kaj pa če neboš. čeprav no, vsa leta pravdobra... ampak sem taka po naravi, bolj 'ziheraš'.

saj ponavadi imajo že vsi nekak tisti dan, ko pridejo točke, občutek kje so. :) pa vso srečo!

:lol: :lol: pravdobra in te skrbi tudi če NIMAŠ omejitev??sej ti ni treba nrdit mature z nvemkolko.. dovolj je lih da nrdiš z 2 :D jao s kakimi se eni sekirate res..
ja ponavadi je že dovolj da niviš točke.. tko da mene me nbo skrbelo še tisto pismo..
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^oprosti, tebi kaj ni jasno? prebrala moj post? ga preberi še enkrat. prvo poved namreč, kjer piše, da NISEM zaskrbljena. :D sem pa ziheraš. in valda da bom srečna, če naredim recimo nemščino z 2, ker mi res ne gre. in sem raje prej pripravljena na slab rezultat, kot na dobrega, da potem nisem preveč razočarana.
sprejeta sem pa itak (samo da nemščino skoz spravim, ker je bila itak po besedah naših profesoric katastrofa od katastrofe) in se glede tega niti najmanj ne obremenjujem. :cool:
Zaklenjeno