Matura [Združena tema]
srčica* napisal/-a:*sanja* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Sm pogledla na RICu maturitetni koledar in piše da smo seznanjeni z uspehom šele 14.julija.. vsaj upam no, kr js se morem še psihično pripravit
Kaj so lani naredili? Celo leto so govorili, da bodo rezultati 14.7. (objavljeni na internetu), podelitev pa bo 16.7. Potem so pa malo pred 14. povedali, da bojo rezultati na dan podelitve zjutraj ob 5.00.
Da bi bili rezultati 3.7. pa težko verjamem, ker ne vem, če lahko tako hitro popravijo...
so že takrat rezultati, ampak samo za nekatere poklicne šole... kolega, ki hodi na kmetijsko, mi je povedal,da oni takrat zvejo rezultate...
ja vem, da so na poklicnih takrat. ampak to piše pod splošno maturo. torej če greš na ric, klikneš zavihek splošna matura in še zavihek razultati, piše 3.7.
ampak po moje, da so se samo kaj zmotili.
http://www.ric.si/splosna_matura/rezultati/ napisal/-a:Objava rezultatov SM 2008 na spletu (dokument bo objavljen najkasneje do 3. 7. 2008)
Mogoče je pa to mišljeno, da bo dokument o objavi rezultatov objavljen najkasneje do 3.7.2008, ne pa rezultati.
Ker je čudno, da bi pisalo, da bojo rezultati objavljeni DO nekega datuma, ne pa točno kdaj bojo objavljeni.
-
- Komunikatorka
- Kraj: čokoladnica
-
- Kofetarica
- Pink Panterka
- Komunikatorka
- Kraj: Logatec
- Kontakt:
Pink Panterka napisal/-a:Stara, če jst ne bi mela omejitve, bi bla že zdele sproščena. Jst mam pa kr neki omejitve, ampak sej ko pridejo rezultati mature mi bo takoj jasno kje sm.
saj nisem zaskrbljena. ampak vedno obstaja tisti dvom, kaj pa če si kje sfalila, kaj pa če neboš. čeprav no, vsa leta pravdobra... ampak sem taka po naravi, bolj 'ziheraš'.
saj ponavadi imajo že vsi nekak tisti dan, ko pridejo točke, občutek kje so.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
gaby_ napisal/-a:Pink Panterka napisal/-a:Stara, če jst ne bi mela omejitve, bi bla že zdele sproščena. Jst mam pa kr neki omejitve, ampak sej ko pridejo rezultati mature mi bo takoj jasno kje sm.
saj nisem zaskrbljena. ampak vedno obstaja tisti dvom, kaj pa če si kje sfalila, kaj pa če neboš. čeprav no, vsa leta pravdobra... ampak sem taka po naravi, bolj 'ziheraš'.
saj ponavadi imajo že vsi nekak tisti dan, ko pridejo točke, občutek kje so.pa vso srečo!

ja ponavadi je že dovolj da niviš točke.. tko da mene me nbo skrbelo še tisto pismo..
^oprosti, tebi kaj ni jasno? prebrala moj post? ga preberi še enkrat. prvo poved namreč, kjer piše, da NISEM zaskrbljena.
sem pa ziheraš. in valda da bom srečna, če naredim recimo nemščino z 2, ker mi res ne gre. in sem raje prej pripravljena na slab rezultat, kot na dobrega, da potem nisem preveč razočarana.
sprejeta sem pa itak (samo da nemščino skoz spravim, ker je bila itak po besedah naših profesoric katastrofa od katastrofe) in se glede tega niti najmanj ne obremenjujem.

sprejeta sem pa itak (samo da nemščino skoz spravim, ker je bila itak po besedah naših profesoric katastrofa od katastrofe) in se glede tega niti najmanj ne obremenjujem.