HuDoBa napisal/-a:DrFreud napisal/-a:HuDoBa napisal/-a:DrFreud napisal/-a:
Ženska spravi se skup!Življenje brez njega nima smisla?! Kaj govoriš?! Resnično misliš, da med vsemi tipi "tam zunaj" ni niti enega samega, iki bi te znal osrečiti kakor te je osrečeval on? Res misliš, da ni niti enega samega takšnega, ki bi mu pomenila vse na svetu? Misliš, da več nikoli ne boš našla tipa, ki te bo znal objeti in dahnil "Ljubim te"? Če to misliš, potem te prosim, da za nekaj časa nehaš razmišljati.
Niti približno ne razmišljaj o tem: ne morem živeti brez njega, umrla bom, kar obesila se bom ... Katastrofa! Namesto tega se raje klofni po obrazu, poravnaj joške in s pokončno držo stopi čez vrata in zakorakaj v družbo. To je rešitev, če rešitev želiš ... če pa je ne želiš ...
jaz tega ne mislim, ampak to vem
Kaj veš? To da ni nobenega tipa, ki bi te lahko osrečeval tako kot te je on? Khm ... tole je pa mal kruto. Glede na to da to veš, verjetno tudi vse tipe poznaš ... Glede na to, da pa jih zagotovo ne poznaš - kako lahko trdiš kaj takšnega?
pap*
nisem mislila na nobenega določenega tipa.
drugače pa ja, kar se mene tiče so vsi tipi isti, "zgrajeni" po istem kopitu. oziroma so taki vsi, ki sem jih do zdaj spoznala na kateri koli način. Mogoče res obstaja izjema...ena na milijon osebkov, ampak jaz enostavno nimam več živcev, moči in volje, da bi jo iskala/srečala/čakala...kajkoli pač.
Saj vem, da se itaq 99% oseb na tem forumu pa tudi na splošno ne strinja z mano, toda to je moje mnenje.
Morda ni napačen način na katerega spoznaš tipa in je bolj pomemben prostor in okolje v katerem ga spoznaš. Razlika je recimo med tistim, ki je vsaj dvakrat na teden v Globalu ali pa tistim, ki je dvakrat na teden v knjižnici (po par ur). Iščeš na napačnih mestih ... Poznam kar nekaj tipov, ki so prijazni, dobroželjni, pošteni ... imajo pa seveda tudi svoje muhe. Večina takšnih je samskih. Kar pa ne morem trdit za tipe, ki jim dol visi za punce - takšni so večinoma vedno "zasedeni" ...
pap*