Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

HuDoBa napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:
HuDoBa napisal/-a:
DrFreud napisal/-a:
Ženska spravi se skup! :evil: Življenje brez njega nima smisla?! Kaj govoriš?! Resnično misliš, da med vsemi tipi "tam zunaj" ni niti enega samega, iki bi te znal osrečiti kakor te je osrečeval on? Res misliš, da ni niti enega samega takšnega, ki bi mu pomenila vse na svetu? Misliš, da več nikoli ne boš našla tipa, ki te bo znal objeti in dahnil "Ljubim te"? Če to misliš, potem te prosim, da za nekaj časa nehaš razmišljati. :twisted: Niti približno ne razmišljaj o tem: ne morem živeti brez njega, umrla bom, kar obesila se bom ... Katastrofa! Namesto tega se raje klofni po obrazu, poravnaj joške in s pokončno držo stopi čez vrata in zakorakaj v družbo. To je rešitev, če rešitev želiš ... če pa je ne želiš ... :roll:

jaz tega ne mislim, ampak to vem :?

Kaj veš? To da ni nobenega tipa, ki bi te lahko osrečeval tako kot te je on? Khm ... tole je pa mal kruto. Glede na to da to veš, verjetno tudi vse tipe poznaš ... Glede na to, da pa jih zagotovo ne poznaš - kako lahko trdiš kaj takšnega?

pap*

nisem mislila na nobenega določenega tipa.
drugače pa ja, kar se mene tiče so vsi tipi isti, "zgrajeni" po istem kopitu. oziroma so taki vsi, ki sem jih do zdaj spoznala na kateri koli način. Mogoče res obstaja izjema...ena na milijon osebkov, ampak jaz enostavno nimam več živcev, moči in volje, da bi jo iskala/srečala/čakala...kajkoli pač.
Saj vem, da se itaq 99% oseb na tem forumu pa tudi na splošno ne strinja z mano, toda to je moje mnenje.

Morda ni napačen način na katerega spoznaš tipa in je bolj pomemben prostor in okolje v katerem ga spoznaš. Razlika je recimo med tistim, ki je vsaj dvakrat na teden v Globalu ali pa tistim, ki je dvakrat na teden v knjižnici (po par ur). Iščeš na napačnih mestih ... Poznam kar nekaj tipov, ki so prijazni, dobroželjni, pošteni ... imajo pa seveda tudi svoje muhe. Večina takšnih je samskih. Kar pa ne morem trdit za tipe, ki jim dol visi za punce - takšni so večinoma vedno "zasedeni" ...

pap*
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

To, da te ne bo noben več mogel osrečiti, ne drži. Mogoče se ti zdaj zdi tako, ampak verjemi, da ti bo še lepo. Ne takoj, ker moraš najprej preboleti, ko pa boš spoznala pravega, boš videla, da boš spet srečna (morda celo bolj).
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

^^točno tako!

počasi lepo naprej, pa seveda spremenit mišljnje oz tipih,ker če boš mislila da so res popolnoma vsi isti, boš vedno naletela na takšnega,ki te bo prizadel po istem kopitu, kot so te do zdaj!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

onegirl111 napisal/-a:upam da ne....ker mi je že zdaj preveč hudo...
če pa bi hujše šele prišlo...pol pa nimam več smisla živet, ker je moja bolečina preveč globoka in huda...
sem čisto brez volje...
ne morem živeti brez njega....

vse kar je okrog mene vidim črno....dnevi, ki sem jih komaj čakala..so se spremenili v nočno moro....
skupno morje, izleti,.....
toliko planov neizpolnjenih....
na drugi strani pa toliko spominov....
zakaj najprej vidim same lepe stvari..zakaj ne vidim tistih ki bi me začele odvračati od njega....
zakaj si želim da bi bilo spet vse kot prej....
zakaj sem obupana...

hočem biti nasmejana dekle kot prej....ne razumem kako ti lahko en človek zlomi srce..in postaneš drugačen..popolnoma nesrečen..
samo upam da mine boolečina...in da ga spravim iz misli...

kot bi brala sebe, mesec in pol nazaj ...
tkole ti bom rekla ... punca, glavo pokonc! ni prvi, ni zadnji ... je pa res, da nekdo, k ti je dost pomenu. in ja, dam ti prav, da je svet trenutno grd in krut, ampak vrjem mi, da boš vidla čez čas, da je mogoče tko bolš. čudn, da to glih js pravim :oops:
pozitivno glej na stvar, misl pozitivn, ne pomiluj same sebe, ne glej na to kot konc sveta. vsi mamo vzpone in padce, kr je življenje tako samo po seb.
in veš, še vedno je za dežjem posjal sonček:) in tut pr teb bo!
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Verjemite, punce, obstajajo pošteni fantje. Moj bivši je bil pošten, res, ampak se nama enostavno ni izšlo. Imam kup prijateljev, ki so pošteni, zabavni, ......, ampak, res je, da ima vsak svoje muhe!Ampak takšni smo pač ljudje!
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Razlagalka napisal/-a:Verjemite, punce, obstajajo pošteni fantje.

Tako je! Ljudje, poslušajte razlagalko! :D

pap*
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

DrFreud (da ne bom tolikokrat citirala) nisi me prav razumel. Kot načine sem mislila na to da sem ga spoznala kot svojega tipa ali kot kolegičinega tipa ali kot prijatelja ali pa celo kot znanca z interneta...kakorkoli povsod je isto sr**** (pardon na izrazu).
Saj vem, da obstajajo dobri fantje, ampak so zasedeni ker majo tipe...
Drugače pa sem vesela za vse, ki so našli/mislijo da so našli osebo s katero bi lahko preživeli celo življenje. Ampak to vse skupaj..nee enostavno ni za mene. Nimam več ne želje, ne živcev in ne moči za kaj takega.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

HuDoBa napisal/-a:Saj vem, da obstajajo dobri fantje, ampak so zasedeni ker majo tipe.

Nekateri majo tud punce. :wink:

Punca ne tako obupavat, če boš tko mislila, bojo okol tebe res samo takšni tipi. Lahko da delaš tudi ti kaj narobe, da privlačiš samo take tipe. Mal več optimizma, pa bo svet takoj lepši. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

HuDoBa napisal/-a:DrFreud (da ne bom tolikokrat citirala) nisi me prav razumel. Kot načine sem mislila na to da sem ga spoznala kot svojega tipa ali kot kolegičinega tipa ali kot prijatelja ali pa celo kot znanca z interneta...kakorkoli povsod je isto sr**** (pardon na izrazu).
Saj vem, da obstajajo dobri fantje, ampak so zasedeni ker majo tipe...
Drugače pa sem vesela za vse, ki so našli/mislijo da so našli osebo s katero bi lahko preživeli celo življenje. Ampak to vse skupaj..nee enostavno ni za mene. Nimam več ne želje, ne živcev in ne moči za kaj takega.

Če boš na to gledala tako, potem verjamem, da si ne boš našla primernega tipa.

In to "sranje" - kakšno pa je? V čem smo si vsi tipi podobni? Razsvetli me ...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

HuDoBa napisal/-a: Ampak to vse skupaj..nee enostavno ni za mene. Nimam več ne želje, ne živcev in ne moči za kaj takega.

treba je umislit malo pozitivnega razmišljanja punca! takoj bo svet lepši! svi smo doživeli razočarja, tudi enaka večkrat. ampak ne smeš obupat. verjemi, da te bo našla prava ljubezen. samo če pa boš tako negativno razmišljala, pa boš na tleh celo življenje. takšno energijo ki jo oddajaš, takšno privlačiš!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

ne razmišljam negativno. sam pač vem kaj je za mene dobro. še posebej pa kaj za mene ni dobro. in kakršnakoli zveza-za mene ni dobro :)
ne iščem tipa, ker ga nočem. saj ok razumem, da je to večini težko za dojet in razumet ampak se vsaj potrudite. jaz tud spoštujem mnenja drugih in ne skušam nikogar spreminjat zaradi tega.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

HuDoBa napisal/-a:ne razmišljam negativno. sam pač vem kaj je za mene dobro. še posebej pa kaj za mene ni dobro. in kakršnakoli zveza-za mene ni dobro :)
ne iščem tipa, ker ga nočem. saj ok razumem, da je to večini težko za dojet in razumet ampak se vsaj potrudite. jaz tud spoštujem mnenja drugih in ne skušam nikogar spreminjat zaradi tega.

Jaz popolnoma spoštujem tvoje mnenje in ti ne poskušam dopovedat, da moraš imet/dobit tipa. Ti že veš kaj je dobro zate ...

Ampak ne prenesem pa, da govoriš, da s(m)o vsi tipi "isto sranje" ... Me res zanima, kaj je na nas tako "posranega" :twisted:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

^^oprosti če sem te užalila. ampak očitno je res, da vsaka mačka zacvili ko ji stopiš na rep.
sicer pa ja, vsi tipi, ki sem jih do zdaj spoznala niso bili vredni mojega časa in živcev. kaj šele česa drugega.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

HuDoBa napisal/-a:^^oprosti če sem te užalila. ampak očitno je res, da vsaka mačka zacvili ko ji stopiš na rep.

Miiijaaauuuuuu :twisted: :twisted:

HuDoBa napisal/-a:sicer pa ja, vsi tipi, ki sem jih do zdaj spoznala niso bili vredni mojega časa in živcev. kaj šele česa drugega.

Spoznavaš napačne ... :cool:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica

^^ni panike. zdaj več nobenih ne spoznavam.
Zaklenjeno