Meni pa zadnje čase para živčke reklama za novo Sparovo znamko S-BUDGET...ko tista denarnica ne zna niti prav izgovorit budget (bađet) in zapoje "s-buuđeeeeet"
prinzessin napisal/-a:Meni pa zadnje čase para živčke reklama za novo Sparovo znamko S-BUDGET...ko tista denarnica ne zna niti prav izgovorit budget (bađet) in zapoje "s-buuđeeeeet"
prinzessin napisal/-a:Meni pa zadnje čase para živčke reklama za novo Sparovo znamko S-BUDGET...ko tista denarnica ne zna niti prav izgovorit budget (bađet) in zapoje "s-buuđeeeeet"
in ko ti na koncu pribije: "In ostala bom debela!" Joj ku je bedna...
in ko ti na koncu pribije: "In ostala bom debela!" Joj ku je bedna...
Meni so najbolj bedne reklame za Tuš! Mater, ta Teja Stuša je res tečna!
Potem ja - LUNA! Omfg, kdo se je lahko kaj takega spomnil?
Naslednja je reklama za Calgon in razne tablete in praški za pomivalni stroj, pralni stroj, kaksen koli stroj.
Al pa AirWick al ka je ze, ko oni mali Kitajček sedi na WC školjki in se dere: "Ni ga, ni ga!" "Česa ni?" vpraša mama. Ojoj, bedaaaaaaaa.
Potem je ona reklama za Lenor Jungle al kaj je že, ko se je oni ženski v reklami vtrgalo. Omg.
Pa za Mercator reklame. Ful slabo odigrajo svoje vloge vsi, ki so v reklamah.
Hja, tudi one reklame za razne melodije za mobitel, pa animacije itd.
Top shop ne smem pozabit omenit.