Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

LoveLy* napisal/-a:am..MsN narobe si razumela...nea jih jaz skoz nosim tak okoli....samo danes ker sem ravno po njih šla k ginekologu...pa sem se malo v mestu zadžala...pa še do avta sem mela daleč..ok zdaj?....vem da vročina lahko vpliva nanje...samo kaj sem te mogla..če nisem mela kam jih dat...(so ble pa v papiranti vrečki pa še eni vrečkici majhni)

kaj pa naj bi blo narobe z tabletami?...da nebi ble zanesljive?...ja kaj pa naj zaj z 3 škatlicami?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

LoveLy* napisal/-a:
LoveLy* napisal/-a:am..MsN narobe si razumela...nea jih jaz skoz nosim tak okoli....samo danes ker sem ravno po njih šla k ginekologu...pa sem se malo v mestu zadžala...pa še do avta sem mela daleč..ok zdaj?....vem da vročina lahko vpliva nanje...samo kaj sem te mogla..če nisem mela kam jih dat...(so ble pa v papiranti vrečki pa še eni vrečkici majhni)

kaj pa naj bi blo narobe z tabletami?...da nebi ble zanesljive?...ja kaj pa naj zaj z 3 škatlicami?

Ne vem, pokliči h ginekologu in vprašaj. Mogoče lahko prideš po nove, ker če so kt občutljive na vročino (kar glede na navodila so), potem je lahko zaščita zmanjšana.
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

kaj pa če zraven teh tablet redno uporabljam kondome?...al je bolše da jih spoh ne jem :?:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

LoveLy* napisal/-a:kaj pa če zraven teh tablet redno uporabljam kondome?...al je bolše da jih spoh ne jem :?:

Pokliči h ginekologu in vprašaj.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

js bi si rada nasledn mesc mejckn prestavla menstro... to pomen, da pojem to tablico tabletk k jih mam zj in pol brez odmora zacnem naslednjo ane --> A morm potem celo pojest in sele pol narest odmor 1 tedn, al lahko nekje na sredini nardim odmor, pa potem spet pojem eno celol tablico pa ta ostanek..?! tega nism ravn zapopadla v navodilih :oops:
Zivljenje je piskotek!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Poješ jih samo tok, za kolkr dni si hočeš prestavit. Ostanek pusti za naslednjič ko boš spet hotla prestavit. :)
Uporabniški avatar
Jagodkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Jagodkaa »

jz pa mislim da morš celo škatlico do konca pojest in potem en teden premora naredit. no nisem čist prepričana :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Sm lih zdej za sigurno pogledala v navodila in tm piše, da tabletke jemlješ tolko dni kolkr hočš prestav M-ubistvu to kar je *hox* povedala je prou.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Ja, tko je kot je *hox* napisala! :) Jst sm zdej začela jemat yarino in upam, da se mi bo kej poznalo na koži :?
Uporabniški avatar
Pearl Girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pearl Girl »

A pol če hočem menstruacijo prestavt, morm jemat kontracepcijske tabletke, al obstajajo še kakšne druge tablete za prestavitev tardeče? :)
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Če že tko uporabljaš kt, pol jih sam pač vameš še ene par iz druge tablce pa je. Drgač pa ja, obstajajo še ene tabletke za prestavit menstro....
Uporabniški avatar
Pearl Girl
Sramežljivka
Sramežljivka

No saj se mi je zdelo, pa se mi ni dalo po celi temi iskat :D Ne jemljem kt... Pol te tablete za prestavitev tud pr ginekologu dobim? Pač pokličem, pa rečem kaj bi mela, a ne :D Za kako dolgo pa se lahk prestavi menstra s temi tabletkami? K jst bi jo prestavla za celih 10 dni :D A to je možno?
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Uf 10 dni je mal dolga... Te tabletke moraš začet jemat že 3 dni pred predvideno menstro pa pol plus 10 dni. Ne vem. No ti sam poklič tam pa ti bodo one vse razložile.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

jaz, ko sem dobila prav tabletke za prestavitev M, sem jih mogla vzet 3dni pred M, pa najvec 7 dni sem jih lahko pila. M dobis nekje po 2dneh...tako da ce bos 1dan ali 2 imela M, verjetno nebo kriza?
Uporabniški avatar
Pearl Girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Uf, a kar 3 dni prej... To bi blo pa bolj težko, zadnje mesece mam ta cikel čist zmešan... :? Ja kar 10 dni, grem na morje, in kakorkol računam, enkrat takrat naj bi mela tardečo... No, hvala za odgovor :) Lp

Edit: O missy* nism videla tvojega odgovora. Aja, tko bi pa že šlo :) Hvala
Zaklenjeno