Kontracepcijske tabletke
no..jaz se javljam, sem v prvem tednu druge skatlice yasminelle (prvic KT)..in mislim da me je malo minu apetit
kar je super
res...cist iz navade grem do hladilnika (vedno sem velik jedla, tut iz dolgcasa) pol pa kr neki brskam pa na koncu ugotovim da sploh nic ne bi jedla...pa ni blo to en dan, ampak ze en mesec. zdej pa nevem, lahko da je poletje krivo
vedno sem res velik pojedla...odkar jem KT pa dosti manj. (zdej jem normalno
tut recimo manjsi obrok za kosilo)
a je to mozno da je od KT? se kr mal cudim sama nad sabo, ker je res spremembna
navalite na yasminelle 

a je to mozno da je od KT? se kr mal cudim sama nad sabo, ker je res spremembna

red_rose napisal/-a:no..jaz se javljam, sem v prvem tednu druge skatlice yasminelle (prvic KT)..in mislim da me je malo minu apetitkar je super
res...cist iz navade grem do hladilnika (vedno sem velik jedla, tut iz dolgcasa) pol pa kr neki brskam pa na koncu ugotovim da sploh nic ne bi jedla...pa ni blo to en dan, ampak ze en mesec. zdej pa nevem, lahko da je poletje krivo
a je to mozno da je od KT? se kr mal cudim sama nad sabo, ker je res spremembnanavalite na yasminelle
Možno je vse, ni pa to pravilo, ki bi vsaki uporabnici zagotovilo manjši apetit. Lahko je tudi to - nekje si slišala/prebrala, da yasminelle znižujejo apetit in sedaj je na delu učinek pričakovanja in se še sama tako obnašaš, nevede seveda

MsN napisal/-a:red_rose napisal/-a:no..jaz se javljam, sem v prvem tednu druge skatlice yasminelle (prvic KT)..in mislim da me je malo minu apetitkar je super
a je to mozno da je od KT? se kr mal cudim sama nad sabo, ker je res spremembnanavalite na yasminelle
Možno je vse, ni pa to pravilo, ki bi vsaki uporabnici zagotovilo manjši apetit. Lahko je tudi to - nekje si slišala/prebrala, da yasminelle znižujejo apetit in sedaj je na delu učinek pričakovanja in se še sama tako obnašaš, nevede seveda
em ne..pravzaprav naj bi blo obratno (da se apetit poveca)...ampak js sem se psihicno prpravla da tabletke ne bodo na mene nic delovale, in tut ne. sploh nobenih stranskih ucinkov ni, ker nasploh nimam takih tezav in reakcij in sem vedla da bo tako...zdej pa ko razmislam edino tole bi lahko bla posledica

Jaz sem tudi jemala yasminelle in sem ful shujšala
se mi je zdelo, da se mi res nič vode ne zadržuje v telesu, pa manjši apetit... Ampak po kakšni četrti škatlici sem nehala, ker imajo res zelo malo hormonov in sem imela vsakodnevne krvavitve... precej močne, ne samo par kapljic. (Pa nisem debela, da bi zato rabla večjo dozo hormonov
)

čivava napisal/-a:Pa še to, včeraj sm pozabila vzet tableto in sem jo šele danes zjutraj, zamuda je bla skoraj 12 ur, včeraj sva pa imela spolni odnos, in upam da sem bila še zaščitena dovolj a ne? Saj piše, da je zaščita še dovolj dobra če zamudiš manj kot 12 ur, če pa več pa zaščita ni več tako dobra, torej, je vse cool a ne?? Zvečer začnem normalno jemati naprej in bo zaščita "popolna"... Mogoče je neumno vprašanje, samo zaradi sebe raje vprašam še vas...
hvala
jz sm tud pozabla vzet tabletko za skoraj 12ur (potem sem pa naprej redno jemala) in sm imela spolni odnos neki dni po tej pozabljeni tabletki in me je blo strah da ne bi bila slučajno noseča. potem sem šla k ginekologu in mi je rekel da sem bila zaščitena, naj pa vseen naredim test za nosečnost po enem mescu od spolnega odnosa. tabletko sem pozabla v zadnjem tednu in ko sem imela teden brez tablete sem normalno dobila menstruacijo. vseen bom naredila zdj test da se 1oo% prepričam da ni nič.
ja sej če si normalno dobila menstruacijo ne bi smelo biti nič narobe..če bi blo kaj narobe pomojem bi menst. dobila prej(če si eno tableto pozabila v zadnem tednu)...no ni pa to 100%...jaz sem tudi 1x vse tablete lepo pojedla,pa sem menst. dobila celo dan kasneje,pa jo drugače vedno dobim na dan ko treba...pa je blo vse OK.
no mene pa nekaj zanima..tale vročina...kaj škodi za tablete?...jaz sem danes okol hodla z tabletami pri 36 stopinjah(ker sem glih po njih šla,pa nisem mela kake torbe da bi not dala,sem jih mela samo v paklčku in vrečkici)...sej ne dolgo..kake 2 ure....
me pa zanima če kaj vročina vpliva na njih...ker piše naj jih shranjujemo na približno 28 stopinjah.
tnx
no mene pa nekaj zanima..tale vročina...kaj škodi za tablete?...jaz sem danes okol hodla z tabletami pri 36 stopinjah(ker sem glih po njih šla,pa nisem mela kake torbe da bi not dala,sem jih mela samo v paklčku in vrečkici)...sej ne dolgo..kake 2 ure....
me pa zanima če kaj vročina vpliva na njih...ker piše naj jih shranjujemo na približno 28 stopinjah.
tnx

am..MsN narobe si razumela...nea jih jaz skoz nosim tak okoli....samo danes ker sem ravno po njih šla k ginekologu...pa sem se malo v mestu zadžala...pa še do avta sem mela daleč..ok zdaj?....vem da vročina lahko vpliva nanje...samo kaj sem te mogla..če nisem mela kam jih dat...(so ble pa v papiranti vrečki pa še eni vrečkici majhni)
me2u napisal/-a:Ima katera kakšne pozitivne učinke z Yarino na kožo?
Yarino jemljem 7.mesecev in se mi je stanje kože precej popravilo. Sem slišala že par prijetnih opažanj na ta račun