Zakaj te fant ne pokliče ...?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Jaz sem tak človek, da bi ga že 10x poklicala. Mislim, da to ni nič narobe.

Prav v tem je problem. Moško razmišljenje niti približno ni enako ženskemu razmišljanju. Ko boste dojele to, ne boste delale po "ženski intuiciji", ker boste spoznale ne le to, da to ni prava pot, ampak da je takšna pot diametralno nasprotna pravi poti ...

V kolikor ga boš še naprej klicarila, mu pošiljala sms-e, boš z vsakim takšnim dejanjem še en korak dlje od njega ...

pap*

PS. Delati" tako kot čutiti" v takšnih situacijah, skoraj izključno pomeni "delati napačno".
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Pa še kak dobro vem, da ni vreji če ga klicariš, pošiljaš smse, težiš, ker jih to odbija. Ampak prav bi pa blo, da ga pokliče (dovršni glagol) in se pomenita. :wink: Mogoče si misla tisto z 10x? Mislila sem že zdavnaj. Bi vsaj mirno spala.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Liena napisal/-a:Pa še kak dobro vem, da ni vreji če ga klicariš, pošiljaš smse, težiš, ker jih to odbija. Ampak prav bi pa blo, da ga pokliče (dovršni glagol) in se pomenita. :wink: Mogoče si misla tisto z 10x? Mislila sem že zdavnaj. Bi vsaj mirno spala.

haha :loldev: ..to me je zdj pa porv nasmejalo
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Moj namen je izpolnjen. :D No sam če je res tak, klicarit ni dobro, če ga pa pokliče pa se pomenita je pa čist prav. Itak je komunikacija glavna, oz. bi naj bla. Čeprav maš pri pobih včasih občutek, da govoriš nezemljanom. :D
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

Ja, pokličeš (dovršni glagol) enkrat. In če vidiš da se začne izmikat, se umakneš in počakaš, da vidiš ali je še zainteresiran ali ne. Če od njega ni ne duha ne sluha ... potem pa lahko začneš rabiti robčke in jokati v blazino ob polni meri sladoleda in smetane ...

Ampak - pustiš ga na miru. Največja fora je v tem, ker če bi ga punce pustile pri miru, bi še nekako morda obstajala kakšna možnost, da se kdaj vrne ... če pa kar naprej kličete (enkrat z enim, drugič z drugim razlogom), se pa s tem od njega oddaljujete ...

pap*
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

ne razumem, najprej si rekla da te en mesec ni poklical, kasneje si pa rekla da ti je naslednji dan (po tistem ko se ti je na njegov telefon javil kolega) sporočil, da je prišel domov :?:
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

DrFreud, vem da pobe to teženje odbija. Se strinjam s tabo, sam fajn je pa že razčistit. To, da bi ga pa zaj nadlegovala s klicarjenjem, to pa ne.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

Mene tip ni poklicu en dan, pa sm ga takoj pustila..čeprov mi je blo žau..v jezi čist.. :? :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Lol no to je pa zdej res pretiravanje :D
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Moj predlog:
Pusti ga pri miru, če te ne pokliče veš koliko je ura takoj. Jaz sem tudi rabila kar nekaj časa, da sem prišla do tega spoznanja, potem sem se pogreznila v totalno apatijo- tisto češ, kako se lahko meni to dogaja, do ničesar mi ni bilo. Pa sem spoznala, da s tem ničesar ne rešiš. Iz njegove strani se mi zdi to totalno nezrelo dejanje in samo kaže na to, da se mora dečko še veliko naučiti. najbolje storiš, da živiš svoje življenje naprej, prvih nekaj dni je težko, potem pa gre.
Sedaj dam tudi jasno vsakemu vedeti, da se igric mačka-miš pri meni ne gre. Če se pa to hočeš iti, pa spokaj čim dalj!
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

dspelca napisal/-a:zdaj ste me pa tako zmedle da še manj vem kaj naredit kot prij. :?

naredi kar hočeš!mi ti samo svetujemo in nič več... je pa (sorry) itak očitno,da mu nisi več zanimiva,če te po tolikem času ni poklical.po mojem bi bilo najbolje,da se nehaš obremenjevat z njim in greš naprej.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

dspelca napisal/-a:
resen napisal/-a:Kaj pa če je spoznal kakšno drugo na morju? Nočem te strašiti, a možno bi bilo :?

Zakaj ste/so fanti kakšni? zakaj puncam delate/- jo takšne stvari. nas samo mučite s tem namesto da bi povedali resnico, da je konec .

vem da težko to povedo, ampak a ne bi blo boljše če bi povedali resnico.

niso vsi isti...očitno vedno naletiš na osebke,ki nimajo toliko jajc,da bi ti v obraz povedali resnico.
dspelca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dspelca »

TO SOBOTA SVA BILA SKUPAJ NA OTVORITVI. IMEL JE RESNE RAZLOGE "ZAKAJ NI IMEL ČASA ZAME".

DOMA IMAJO PODJETJE IN SO IMELI VELIKO DELA!

BILO JE PA KOT JE BILO PREDEN JE ŠEL NA MORJE. ČISTO POSTAREM!!

BREZVEZE SEM SE SEKIRALA!!!!!!!
dspelca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dspelca »

S TO TEMO SEM ZAKLJUČILA!!!!
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

no men je tole vseen čudno, da v enem celem mescu ni najdu tok časa da bi te poklicu. nvem no... ampak če ti je kul...
Odgovori