Zakaj te fant ne pokliče ...?

Pomoč iz čustvenih stisk.
dspelca
Sramežljivka
Sramežljivka

Zakaj te fant ne pokliče ...?

Neprebrana objava Napisal/-a dspelca »

To je moja zgodba...

Spoznal sva se pred tremi meseci. Večkrat sva šla ven, spoznala sem njegova starša in še ostale družinske člane.
Pred prvomajskih mesecih sva v nedeljo bila skupaj na pikniku. Tisti dan sem spoznala njegovo družino.
V ponedeljek zutraj je šel na morje, jaz zaradi službe nisem mogla iti zraven, ker nisem dobila dopusta.
Moje družino hoče spoznati,saj je hotel tisto noč ob enih ponoč spoznat mojo družino.

Od kar je prišel nazaj je kot bi se pogreznil v zemljo.
šele po enem mesecu mi je sporočil da je prišel nazaj in da je vse vredu z njim.

Tako lepo sva se imela, ko sva bila skupaj.

Zakaj mi to dela?Zame je tako mučno,da ne vem kaj naj naredim!

A ima kdo kakšem nasvet?

Prosim ,pomagajte mi! nočem da bi kočala kar sva začela! :?
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bittersweet »

hm... en mesec je minil, od tega da je prišel na iz morja in ti si zdržala, pa ga nisi poklicala, kako je... mene bi pobralo od skrbi...
Kaj storiti... pokliči ga, pa se nekje dobta pa se pogovorta kako in kaj... mogoč je mel dober razlog (ne vem sicer kak... ampak mogoče je res dober)...
LOVE hurts
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Hmm tole je pa res mal čudno da te CEL mesec ni poklicu. Nočm bit pesimistična ampak mogoče ga je pa vse minilo. Usak normaln človk bi poklicu nekoga k ga ma rad dost prej kot po enem mescu(!). Najbolš da se dobita pa pogovorita, mal ga upraš zakaj se ni tok dolg javu pa to..
Good luck :kleeblatt:
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Tip ni več zainteresiran zate. Če bi še bil, bi te gotovo poklical kaj prej. Čeprav je resnica mogoče boleča, je najbolje, da jo čimprej sprejmeš in greš naprej. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Kot so že rekle - izgubil je interes. Vprašanje kaj mu je treščilo v glavo v času njegove odsotnosti - imel je čas za premislek in se je pač odločil tako, kot se je odločil :) .
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Tipi so čudni :?

Kera scena...zgleda vse ok, pol pa 1 MESEC!!!!! ne pokliče??

Sej bi ga tut ti lahko...pa med dopustom sta se najbrž tut kej slišala??
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Zakaj pa ga ti nisi poklicala? En mesec se nista niti slišala. Ni mi jasno, zakaj?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Tip je šel na dopust. Morda je tam spoznal katero (s katero še morda ohranja stike ali pa je bil one night stand) in je imel morda zaradi tega občutek "slabe vesti", ter te zaradi tega ni želel poklicat.
Morda pa je v času dopusta enostavno ugotovil, da ti nisi to, kar si on želi, da potrebuje nekaj drugega in se je odločil, da te bo kontaktiral čim manj.
Verjetno se je en mesec držal na distanci, ker še sam ne ve točno, kaj bi rad. Problem je, da tega ne veš niti ne ti, niti ne katera tukaj. Najbolj pošteno bi blo, da bi ti povedal sam.
Čisto OT, sam neki res ne štekam... Ludi se žgejo na miljon načinov, varajo na miljon načinov, jebejo drug drugega na milijon načinov, lažejo, hinavijo, se izogibajo... a nimajo jajc, da bi nekomu pogledli v oči in mu povedali, kaj mislijo, kaj jih moti, kaj želijo... :roll: .
dspelca
Sramežljivka
Sramežljivka

sej sem ga klicala, pa se je javu njegov kolega pa je reku da spi. naslednji dan pa mi je pisu da je prišel iz morja. včera sem ga tud klicala pa nič ni blo.

pred morjem pa se je takoj javil ali odpisal.

nevem ali naj ga še kličem ali odneham?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

:roll: daj mu mir, kaj se mu mečeš pod noge...Ženske včasih ne znate nehat... Če je prej bil tak, zdj je pa 120% drugačen, kaj misliš, kaj naredit?
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Zakaj ti nisi poklicala?
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Tonja napisal/-a::roll: daj mu mir, kaj se mu mečeš pod noge...Ženske včasih ne znate nehat... Če je prej bil tak, zdj je pa 120% drugačen, kaj misliš, kaj naredit?

Točno tko! Pa saj ti je pokazal, da mu ni več do tebe. Kaj boš dosegla s tem, da ga boš klicarla? Pust za sabo :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
dspelca
Sramežljivka
Sramežljivka

a grem k njemu domov? mora mi pojasnit , zakaj mi to dela!
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Jaz bi sigurno šla, pa razčistit stvari, čeprav, po tem kar pišeš, te verjetno ne čaka nič lepega :?
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

očitno mu nisi več zanimiva... pojdi ga nenapovedano obiskat pa boš videla njegovo reakcijo. če ga boš vprašala,če se lahko dobita, bo vrjetno odgovoril z: ne morem, nimam časa......
itak ti pa veliko pove to,da te 1mesec ni poklical!
good luck
Odgovori