ena pač napisal/-a:A katera ve,če ti lahk policaj napiše kakšno kazen,če nimaš korekcijskih očal gor, čeprav si slikan z njimi na vozniški???
Pa če so še kakšne fore zakaj ti lahk napiše kazen poleg hitrosti??
Če nimaš rezervne gume, neveš kje sploh je, nmaš homologiranih stvari,...ma v vsak drek se vtakne...

)...mam pa vedno tak čudn filing ko se peljem, pa mi kdo žmiga z lučmi, al pa ko jih zagledam, hitr pogledam na števc pa lučke...
)...mam pa vedno tak čudn filing ko se peljem, pa mi kdo žmiga z lučmi, al pa ko jih zagledam, hitr pogledam na števc pa lučke...  dobr k je bil policaj kr kul, pa ni preveč tečnaril...od takrat ga skušam pripravit, da bi si denarnco kupu, pa mi še ni ratal....
 dobr k je bil policaj kr kul, pa ni preveč tečnaril...od takrat ga skušam pripravit, da bi si denarnco kupu, pa mi še ni ratal.... 

je blo to vse za nazaj
 je blo to vse za nazaj   drgač pa morm itak ponavad vedno pihat, k mi je vedno tko smešno in zabavno k so tko uradni, pol pa moje misljo da je to posledica kakšnega kozarčka preveč.
  drgač pa morm itak ponavad vedno pihat, k mi je vedno tko smešno in zabavno k so tko uradni, pol pa moje misljo da je to posledica kakšnega kozarčka preveč.