''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

ena pač napisal/-a:A katera ve,če ti lahk policaj napiše kakšno kazen,če nimaš korekcijskih očal gor, čeprav si slikan z njimi na vozniški???

Pa če so še kakšne fore zakaj ti lahk napiše kazen poleg hitrosti??

Če nimaš rezervne gume, neveš kje sploh je, nmaš homologiranih stvari,...ma v vsak drek se vtakne...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

mene v dobrih 3 letih odkar mam izpit, š niso ustavli(že trkam :D)...mam pa vedno tak čudn filing ko se peljem, pa mi kdo žmiga z lučmi, al pa ko jih zagledam, hitr pogledam na števc pa lučke... :D
ratam pa živčna ko se z mojim pelem, pa nas ustavjo, k on se ponavad dost hitr pelje, pa enkrat ni najdu ne vozniške ne prometne... :eek: dobr k je bil policaj kr kul, pa ni preveč tečnaril...od takrat ga skušam pripravit, da bi si denarnco kupu, pa mi še ni ratal.... :?
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

mene so pa ustavl ta prvič k sm mela izpit že 4 leta! in že taprvič sm mogla pihat! :roll: je blo to vse za nazaj :) drgač pa morm itak ponavad vedno pihat, k mi je vedno tko smešno in zabavno k so tko uradni, pol pa moje misljo da je to posledica kakšnega kozarčka preveč. :D drgač pa če vozm, ne pijem, tako da pr men vedno 0.0. :angel:
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

prvič sm pihala ko sm mela 1 mesec izpit za avto -> sm mela prometno nesrečo in seveda sm mogla pihat

drugače pa me ustavijo tam 1-2x na leto... in vedno kontrola prometa in in ven iz avta če je vsa oprema in oni pole stojijo za mano in me gledajo v rit...to ti je služba :roll:

drugače pa z njimi še nobene slabe izkušnje
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a natašika »

mene so prvič vstavli ko sem mela izpit okrog pol leta.. lih ej blo martinovo pa poostrene kontrole.. sreča da nisem bla sama v avtu, ker me je blo full strah, ko sem vidla ono liziko ki maha :D samo tak ni blo kaj nič, samo prometno pa vozniško sem pokazala..

drugič so me pa vstavli sredi belega dneva, 500m od mojega doma, in mi dali za pihat :D

nisem še pa rabla nobene kazni plačat in nič, tako da... :razz:
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objava Napisal/-a mimikad »

Ta teden sem šla na izpit, časa sem imela veliko tak da se mi ni mudilo, zraven si še pojem v avtu in 500 m od doma me vstavijo policaji. Ja čisto hladnokrvna pa samozavestna dam dokumente (itak sem mislila, da mi nč ne morejo, ker nisem nč narobe naredila).
Ko mi policaj vrne dokumente mi reče: "Srečno vožnjo,...bla, bla,... PA PRIŽGITE LUČI!"

Sem kr debelo pogledala, ker mam luči VEDNO prižgane. No kazni pa na srečo ni blo.

Sem pa navajena po predpisih vozit (se trudim), ker je pri nas ogromno policajev.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Joj men je pa tok smešno, ko me ustavijo :D Še vedno do zdej mi je šlo na smeh (ampak full) in se komej zadržujem, da nebi na glas bruhnila v smeh. Nevem zakaj je to tko :D
Enkrat sem pa že takoj vidla, da me bosta ustavla dva mlada policaja, uf takrat sem se pa takoj začela režat, pol je pa zgleda mislu, da sem pijana al pa kej in mi je dal za pihat, jz pa itak nisem nič pila... :D Nič jim ni blo jasno
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Mene na srečo še niso ustavili, niti zaradi kontrole. Se pa vedno malo ustrašim, ko jih vidim na cesti.
Uporabniški avatar
cirrus
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ce - Lj - Tržič

Neprebrana objava Napisal/-a cirrus »

Mene so enkrat ustavl, ker so iskal neke ubežnike.

Dvakrat sm mel pa nesrečo, nikol jst kriv.

Drgač pa glede neupoštevanja cestnih pravil bi reku, da sm kr pazljiv, so me pa 3x dobil zarad napačnga parkiranja. :?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Saj vemo, kako je s tem "nič kriv". :D
Uporabniški avatar
cirrus
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ce - Lj - Tržič

Neprebrana objava Napisal/-a cirrus »

v obeh primerih sem stal v križišču.
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

Jaz sem ponavadi samo panična, da ne bom slučajno kakšno kazen dobila. Eno mojo bivšo sodelavko so enkrat policaji ustavili in je mogla pokazat obvezno opremo in jo policaj vpraša (nekaj je tečnaril prej), kje ima rezervno gumo in ona njemu nazaj, da je pod avtom in naj kar pogleda, ker ona jo ne bo ven jemala. :D :D Jaz si nebi upala, ona pa zna biti tako malo tečno prepričljiva, da ji je na koncu rekel, da je vredu in se skoraj opravičeval, ker mora njene podatke vpisati med preverjane osebe :D
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Meni gre na živce, da me vedno, ko me ponoči ustavijo (podnevi me še niso) vprašajo, kam grem. Zakaj moram jaz njemu razlagat, da grem domov, ali pa kamorkoli drugam, kaj nisem svoboden človek in moram policaju polagati račune, kam grem?

Pihat mi ponavadi ne dajo.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Vprašanje:

(bom kar tu vparašala ker je na to tematiko) :P

Sama še nisem plačevala "prometnih kazni", ampak me informativno zanima, koliko časa po tem ko jo dobiš(kazen za nek prekršek) lahko plačaš polovični znsek?

Sem slišala da če plačaš 1 teden po tem ko ti kazen napišejo da maš polovično globo za plačat...
A ve kdo kaj več o tem? :)

Jaz se tudi bojim policajev in se tresem že ko jih zagledam, če prav nisem voznik. :o
Odgovori