Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

ja.. semmela tako razmerja.. ampak fant je name gledal kot le punco za sex.. jaz pa sem v bistvu bila zaljubljena v njega.. tak da on je gledal za drugimi jaz sm pa bla ful lubosumna pa to.. tk da se ni obneslo saj on ni hotu met resne zveze.. sma pa ostala prjatla.. pač sma si že prej ful zaupala pa to.. zdj ko mam pa js fanta pa on gleda tk na mene ko sm js prej na njega.. tak da se mu je vrnalo a še vedno sma kolega.. sicer sam tk prek msn-ja.. se ful pogovarjama včas..
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Jaz sem zdaj v taki zvezi... Jaz sem ful zaljubljena, on pa pravi, da me ima za seks pa za prijateljco pa da me nima rad... Ampak res ravna z mano tako, kot da bi me imel najrajši na svetu... in mi razlaga, da bi bil do smrti z mano... pa da on 100% ne bo končal tega, da bom sigurno jaz, da sem mu res zelo všeč... da mu ogromno pomenim in da ima tudi on nekaj čustev kljub vsemu... Nekaj časa (kakšno leto) sem bla res grozno žalostna, pa vsak dan jokala itd... ampak zdaj ga pač jemljem kot najboljšega prijatla, s katerim imam odličen seks tudi zato, ker ga ljubim... malo sem sicer ljubosumna, ko ga vidim z drugo, ampak ne preveč... ker mi je pomembno, da je on srečen... al z mano al z drugo. Sicer pa si niti ne želim preveč bit njegova resna punca... ker jih stalno menjava in vara... in nočem bit naslednja. Zapleteno, ampak dokler se imava tako lepo, ga nočem zgubit :schaf: Po mojem je ful v redu tip, ki se pač panično boji resnih zvez, ker je imel res slabe izkušnje s tem. :lupe:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Tudi jaz sem imela tako razmerje. Hotela sem resno zvezo, on pa ne, ker je eno daljšo še preboleval. Ko sem jaz bila že v naslednji zvezi, pa je bil pripravljen. Nekako se nisva srečala v pravem času.
Zame take zveze niso, ker se preveč navežem in sem potem žalostna.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

@xxwoman

Kak pa to gre skupaj? Si ful zalublena vanj, ga ful ljubiš, si malčk lubosumna, ampak nimaš pa želje bit punca od njega ,ker veš, da bi te tak hitro menjo. Je tvoj najboljši prijatelj, ki ga ljubiš.

Jz skos pravim, da moraš pr takih zvezah met razpucano, tu vmes ni čustev. Govorim o pravi f** zvezi, ne o kao f** zvezi, ki je itak keč, da se z enim zbližaš na tak način in se kasneje poparčkaš.

Po tem takem si ti z njim, ker se zavedaš, da ga imaš vsaj tisto uro, dve, tri kolikor se pač dobivata, ker se ti zaupa, ker ti daje filing, da si mu nepogrešljiva (ko ti pravi, da ma čustva do tebe)? In če si bo dobo žensko? Kak misliš, da boš reagirala?

Pa da neuš narobe razumela, ne napadam te in nič, samo sprašujem, ker mam vseeno občutek, da si ti čustva potlačla samo zaradi tega, ker veš, da če bi "silila" v njega, ne bi imela niti tega, kar imaš zdaj. Igraš na njegove strune in segrevaš njegova čustva (neopazna manipulacija), veš pa, da tako ali tako je možnost, da se iz tega sfura zveza (resna) rekalativno majhna..
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Če si bo našel žensko, bom vesela za njega. Bom pač to prekinla (ker on itak ne bi :evil: ) in bom samo še njegova prijateljica. Bo težko, ampak sem pripravljena. Sicer pa sem mu rekla, da nočem nobene resne zveze z njim, tudi, če bi on kdaj hotel... ker tega ne jemlje resno in ker potem puncam laže in jih vara... Tako pa vem, da je z mano res samo takrat, ko si oba to želiva... ne iz kakšne dolžnosti... pa lahko je do mene čisto iskren in odkrit. Pač vem, da imam lahko njega samo na tak način... Če bom pa našla drugega, bo on samo moj prijatelj. Vsekakor se zaradi njega ne bom odpovedala komu, ki bi lahko bil moj fant v pravem pomenu besede. Saj ga ljubim, ampak tega pa si ne zasluži.
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Uff js mam tud zdej enga... Pa sva zadnč prežvela res vročo noč .

Ful bi ga rada poklicala pa ga vprašala če bi dans tud, če ma kej časa...

Pa nvem, zdi se mi da bi izpadla k k******, ali pač ?

Oooo, kaj ga hočeem. Kaj nej nrdim... Pa niti nevem kakšna sm se mu zdela zadnjič v postli ( drugič sva )... jaojao
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

poklič pa navali, kaj še čakaš :knuddel:

znajo pa te zveze oz. kokrkol bi temu lahko rekl, zlo zanimive. ampak ponavad je prov zmer tko ,da se dekle zaljubi, fnt pa ne, čeprov kaže vse znake, da je zaljubljen do ušes pa še nazaj :) mam tako izkušnjo, pol sva probala nekj bit par, pa se ni obnesl... če sienkrat sex prjatu, ostan sex prjatu in je to to
xxwoman
Debatorica
Debatorica

hja, ponavadi se počaka, da tip pokliče... ampak tipi včasih tudi ne vejo, če bi ženska spet... no, mojemu sem jaz prva sms poslala... po kakšnih 2 dneh... pa je bil ful vesel :D on si ni upal pisat, ker je mislil, da mi je žal (z njim sem zgubila nedolžnost :grinsevil: )... Sem mu napisala, da je blo lepo in da mi ni žal... potem pa mi je po 2 sekundah odpisal: Jz bi še... :flamingdev:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Uf. . .Jz pa najbrž nebi mogla met tako "zvezo", ker bi se navezala na tipa in ga v moji glavi registrirala kot Mojga tipa in pol bi jok in stok. Že zdej vem, da bi bla ljubosumna in tečna, da kje je in take.
Ampak ( ! ) nikoli ne reci nikoli.
P.S: Upam, da ta nikoli ne reci nikoli, ne bo pršu kmali. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Mene pa zanima če je bila katera v taki situaciji , da je bila zaljubljena v svojga j*****, on pa ni hotu resne zveze ampak samo sex, uživanje...
Pol si je pa punca druzga najdla , oz . tega skenslaala , pa se je pol on vanjo zacopu in bi vse naredu zanjo ?

me prou zanima ...
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

**majcy**...

no to se je men zgodilo... sm bla lih iz ene ful resne veze, in sva se spoznala, men je bil kul sam v njem nism vidla svojga tipa... nism vidla, da se sprehajava, na greva v kino in drugo :D kul mi je bil pa sex...

no in pol po kakšnem mesecu dobivanja... je blo kr na enkrat konc. ni se več javil, ni klical NIČ!
men se je pa kr obrnil... kr naekrat sm sam on in on in on...on si je pa najdu drugo...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Hihi... meni je moj rekel, da moški itak vedno prepozno opazijo, kaj imajo :D tako da si čisto predstavljam, da me bo hotel nazaj, ko si bom našla fanta. :) Pa sem mu že povedala, da ne bo nič :twisted: on pa je rekel, da bi bil še naprej z mano, če bi dobil punco :eek: to je pa eden od razlogov, zakaj bi 3x premislila, če bi šla v resno zvezo z njim (in se na koncu odločla, da NE!) :?
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Sem mu že zdavnaj razložila, da jaz nikoli ne bi bla z njim v resni zvezi, ker bi bla vedno v nevarnosti, da bi me varal in mi lagal... Potem pa mi je bla najbolj smešna tista njegova reakcija: "Kaj za tako groznega me imaš? Zdaj sem pa kar malo žalosten." :loldev:
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objava Napisal/-a luna22 »

ha življenska tema..jst sem imela kar nekaj takih "razmerij" najbolj boleča je bila ko sva se prebolevala z bivšim in sva se še kar dobivala in žgala :lol: ..no meni je bilo dost prejokanih noči in sem šla dalje ampak vedno me je nekje staknu in zvleku v svoj objem..potem pa mi je na pot prišel moj sonček (sedanji fant) in me ni več bivši premamil..čeprav me hoče nazaj in stoka...drgač pa sem imela enga ja k je šlo res za zgolj..khm in bilo je super ker sva oba vedla kako in kaj in nikoli se nisva načrtno dobivala :D sedaj pa je on tam kot prej v objemu svoje drage..in pa še katere druge :roll:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Sem poskusila, se ni obneslo .) Zame pomeni sex tudi custva.
Odgovori