mam enih par problemou.
1. 9 let sm mela najbolšo prjatlco. do sredine tega šolskega leta sva se ful dobr razumele, si pomagale itd. pred 1 mescom pa 1 tednom je začela hodt s tipom k je naiprei govorila zanga d je debil,kreten,itd, nimam nč proti njuni zvezi. saaam težava je u tem d se ne znava midve več pogovarjat ker je skoz zadržžana,slabe vole,nsramna do mene, prau d sm ji u napoto itd. drugič pa se dela nedoužno d ji najino prjatlstvo ful pomen.
tud ful me je začela izkoriščat k je začela z njemu hodt. kadar sm pa jest kej rabla je pa rekla d nima časa.
kai nei nardim zdei?
drugih prjatlc pa nimam oz. eno mam sam je pa kr uddaljena od mene in tud mal se razlikujeva.
2. ON*
ful sva se dobr zdei zaštekala. ampak usakič k mu skušam povedat spremeni temo. ma me za najbolšo prjatlco al pa tud reku mi je d me ma za sestro.
hmm???
3. starša:
moja draga starša sta tko čudna. enkrat plezata drug po drugmu enkrat se pa souražta in že se hočta ločt. kadar pa se normalno ubnašata drug do druzga sm jest tista tarča na katero spraulatza svojo jezo. usega sm jest kriva. jest morm use nardit duma itd.
4. MOI BRT!!!
str je 22 let. pred pou leta se je odselu z svojo punco k jo pozna šele 1 leto. zdei žvita u najemniškem stanovanju. ONA je pouzročla to d sta se brt in moi oči skregala in se nočta več vidt. skratka razdrla je familijo.
z bratom sva se ful dobr razumela k nje še ni blo. zdei nč več. niti ne pokliče.kadar ga jest pokličm reče d nima čača al pa d je preveč zmatran itd.
bojim se tega d me bosta enkrat presenetla in mi rekla d se bosta poročila.
mmm...še to: ona ga izkorišča. in učasih mam ubčutk d ga ma sam zrd dnjarja. mi2 sva se neki časa ful dobr razumele...dokler nism ugotovila d ga uleče stran od svoje družine.
kai nei pa kle naridm...č sploh loh kei?
5. počitnce so in jest mam probleme s svojo prehrano. dokler je bla šola sm jedla sam popoldne malco. nč druzga. zdeei... pa me duma siljo jest kosilo malco večerjo ...skratka skor use ubroke. res me je strah d se bom zredila. čprou se gibam mam ubčutk d ne pokurn usega. učasih se mi pa ne da sploh jit vn in se gibat.
svetujte!

pišm u času obupa in na robu solz