Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

sem si danes kupla nove kopalke...sem bla tak jezna ker nobenih nisem dobla, sem se na koncu odločla za ene črno bele, tolk da jih mam, ker letos itaq ne grem na morje, za bazen bodo pa že zdržale...upam :D
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Jaz sem snežno bele (dvojno blago seveda) z imitacijo majhnih luknjic kupila v Italiji. Ko sem jih videla, sem pomislila, da bo moja denarnica lažja za cca 60 €, na blagajni se mi je pa kar smejalo, ko sem videla, da so bile dobrih 19. €

Se bo slišalo, kot da se hvalim, samo takih pri nas še nisem zasledila in so res neverjetno hot. :gut:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Podobne je meu H&M lani, js jih mam. Bele, dvojno blago, bikinke, zgorn del podlozen, pol ma pa vrhnja plast blaga luknce, kukr rozice. Men so ful lepe pa se sam 25€ so ble - win-win :D
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Sem iskala kopalke, pa mi niti ene niso ble všeč v celem City parku in tam okrog. :roll:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

smotkica_ napisal/-a:Sem iskala kopalke, pa mi niti ene niso ble všeč v celem City parku in tam okrog. :roll:

Jst sm bla tud pred parimi dnevi v City parku.. Sm bla zihr, da bom najdla kake lušne kopalke, pa nism najdla čist nič.. :(
Dvojne kopalke so mi ble dokaj všeč.. Pri enih niso meli več zgornjega dela, pri drugih pa je bil zgornji del premajhen.. :?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In My World

Neprebrana objava Napisal/-a oleander »

očitno nimm sam jst problemu sz iskanjem kopalk :? tiste ki so mi ušeč so mi al premajhne, al ne uredi stojijo...
dns grem pogledt za kopalke in upm d kej dobim ker grem čz 14 dni na morje
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a h3x0r89 »

Mah ... gate pa je. :>
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

^^ Pri meni je bla ista fora. Probam zgornji del, kot ulit, probam spodnji del je bil pa premajhen al pa je kr vse štrlel tm pri riti. :roll:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ja, kupovanje kopalk je res prava muka tudi zame :evil:

drug teden grem v lov, bom probala gledati take kopalke, da bom lahko kombinirala različne številke. ker za rit rabim večjo, za zgori pa manjšo. oziroma mi je za rit včasih malo ozko, ampak za silo gre.

je katera gledala kaj kopalke od nancy (cene)?
Uporabniški avatar
Anchie.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anchie. »

Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Prve so lepe. :gut:
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

druge so mi ušeč..take odštekane delujejo...sam za sončit pa lih niso
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

A majo Roxy se kje poleg Hale 12, Emporiumu pa stare Ljubljane? Ker sm se zalubla u ene board shortse pa al nimajo moje stevilke al jih pa sploh nimajo ...
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

rammsteingirl napisal/-a:je katera gledala kaj kopalke od nancy (cene)?

Jaz sem jih gledala, in sem jih tud kupla :D Bla sem v Emporiumu in sm bla prou presenečena, nism vedla, da majo tolk njenih kopalk :eek: Sicer nism gledala tok cen, sam tiste k so ble men ušeč so ble vse 54 eurov. Kupla sem si ene k so mi res tok ušeč, da jih skoz probavam zdej pa usem jih kažem :lach: Ko bom mela več časa, jih slikam in prilepim! Res se po materialu vid, da so kvalitetne, pa une klipsne za modrc zapet so tud močne, ker lani sem kupila od Beti in bla na celi črti razočarana. Morm rečt, da mi je modrc u desetih dneh kokr sm bla na morju skor razpadu, pena na notranji strani se je strgala, klipsna za na hrbtu zapet je enkrat na plaži sam "pk" nardila in sm ostala skor brez modrca, pa tud po šivu so se mi začele trgat :roll:
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

js sm si pa kuple ene ful lepe v trgovini Deha! http://www.deha.tv/bodyPerformance_ita.php (crtaste crno-bele z rdecim trakcem okol vratu) :D
Zaklenjeno