Kontracepcijske tabletke
Še sama nevem, zakaj mi je dala najprej diane 35 .. Rekla mi je, da mam mastno kožo, kar je sicer res.. in da bom sam zarad čiščenja kože te jemala..
Sicer sama sem zadovoljna s svojo kožo (kar sem ji tudi povedla), ker znam poskrbet za svojo nego, tko da ji bom ob naslednjem obisku povedala da hočem Yarino in pika (seveda se mi je lepo zdelo, da po 3 mescih bom mela morda še lepšo kožo
). Te mi odgovarjajo, verjetno mi bodo tudi une, tako da jih več nebom menjala (seveda ne v primeru če mi bojo bad)..
Tko da, bom se naslednjič oglasla, zasikala sestri za Yarino.. in adijo
Sicer sama sem zadovoljna s svojo kožo (kar sem ji tudi povedla), ker znam poskrbet za svojo nego, tko da ji bom ob naslednjem obisku povedala da hočem Yarino in pika (seveda se mi je lepo zdelo, da po 3 mescih bom mela morda še lepšo kožo

Tko da, bom se naslednjič oglasla, zasikala sestri za Yarino.. in adijo

am....ena gin. tu pri nas(sam ne moja,jaz jo mam drugje)
pa ne da tablet(oz. sestra)..če imaš trenutno previsok pritisk,ker ti vedno ko prideš izmeri pritisk,..pa lahko imaš skoz normalnega(beleži) pa imaš samo slučajmo visokega,pa ti ne da tablet,pa recimo ko prideš prvič tja in če imaš za njene pojme previsok tablet,te odslovi in sploh ne dobiš tablet...hehe...
pri moji ni takih težav...
pa ne da tablet(oz. sestra)..če imaš trenutno previsok pritisk,ker ti vedno ko prideš izmeri pritisk,..pa lahko imaš skoz normalnega(beleži) pa imaš samo slučajmo visokega,pa ti ne da tablet,pa recimo ko prideš prvič tja in če imaš za njene pojme previsok tablet,te odslovi in sploh ne dobiš tablet...hehe...
pri moji ni takih težav...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Moja tut neb dala. Če neb biu pritisk normaln. Ker s tem se pa ni za zajebavat..pa še prou je tku,da ne dajo kr tku!
ker so pogoji pod katerimi se lahko jemljejo tablete in če niso izpolnjeni je prou,da se ne jemljejo..Da ne pride do kakih komplikacij,ko bi jih začela jemat..Sicr,če ma pa tak strah pred zdravniki nej pa pove..pa nej mal presedi tam pa po nekem času se bo zihr zmanjšou..jst tut tko nardim,k mi ponavad kr poskoč..pa je pol vedno uredu..

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
prenehanje s KT
Hey.
A je imela katera težave z mensruacijo ko je končala jesti KT. Namreč pri meni bo počasi eno leto odkar sem prenehala jesti KT in imam menstruacijo vsake 3 ali 4 mesece. Pa še to je zelo šibka in traja samo tri dni, vendar je pa zelo boleča. Bila sem že velikrat na pregledu pri ginekologu pa ne ve od česa bi naj to bilo. Tako da že tudi razmišljam da bi zamenjala ginekologa.
Prosim če mi katera, ki je imela podobne težave pove kako dolgo je to trajalo.
Hvala
LP
A je imela katera težave z mensruacijo ko je končala jesti KT. Namreč pri meni bo počasi eno leto odkar sem prenehala jesti KT in imam menstruacijo vsake 3 ali 4 mesece. Pa še to je zelo šibka in traja samo tri dni, vendar je pa zelo boleča. Bila sem že velikrat na pregledu pri ginekologu pa ne ve od česa bi naj to bilo. Tako da že tudi razmišljam da bi zamenjala ginekologa.
Prosim če mi katera, ki je imela podobne težave pove kako dolgo je to trajalo.
Hvala
LP
urša** napisal/-a:če je katera menjala Logest in Yasminelle... v čem se razlikujejo po vašem mnenju?
Jaz sem prej 6 let jedla Logest, sedaj mam 3 mesece Yasminelle in so mi boljše:
- 2 kg manj
- menstruacijo dobim 3 dan po zadnji tabletki in traja samo 3 dni, pa še to čist minimalno
- zdi se mi, da imam manj celulita (upam, da ne gre za kakšen psihološki učinek na oči)
- bolečin pri mensturaciji pa niti prej nisem mela, niti zdaj jih nimam
- sprememb v volji pa zaenkrat ne opažam. Sem mela prej dneve, ko sem bla tečna in jih imam tudi zdaj.
- vmesnih krvavitev ni
Te še kaj zanima?
Tudi jaz sem menjala iz Logest na Jasminelle in edino kar se sprememb tiče, sem opazila, da imam M dolgo tri dni, pri Logest je rada podaljšala obisk za dan ali dva. Kil imam enako že od osmega razreda dalje, tu tabletke niso nič spreminjale. Aja, pa je še katera opazila, da imajo Logest sladek okus?
Menjala sem pa zato, ker so se pojavili rjavi madeži, za katere je bilo rečeno, da so vmesne krvavitve, čeprav če tako pogledaš, so Jasminelle prav tako malo manj hormonske.

Menjala sem pa zato, ker so se pojavili rjavi madeži, za katere je bilo rečeno, da so vmesne krvavitve, čeprav če tako pogledaš, so Jasminelle prav tako malo manj hormonske.