Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
račka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a račka »

pr ns pr angli je pa pač k sm pršla notr mi je un k je biu u komisiji pač dau za vlečt cifro pol mi je dau tist list pa vprašu al bom zamenala... to sm mela lih tok za preletet... tok d sm vidla d mi slika odgovarja k unga iz knige itk nism mogla prebrat uno od profa vprašanje je blo pa zravn prpeto pa najprej sploh vidla nism.. sm šele pol k sm se usedla pa začela prpravlat tko d če mi neb odgovarjal bi se zajebala k neb mogla pol več zamenat
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Ja, takoj moraš zamenjat. Časa imaš res zgolj, da preletiš vsa vprašanja.

Pri slovenščini imaš pa vedno napisano vse opcije, med katerimi lahko izbiraš.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

tmalaa... hvala ti... sem se jaz zmotla... imam prav, da je samo 53 del... in mislim malo skozi preletet obnove, pa ona vprašanja se bom naučla.... ostalo sranje pa pač nem znala... itak ne ciljam da bi dobla vseh 20%... samo da bom vsaj nekaj vedal povedat, da si ne bom čiste sramote naredla, ko bom smao v tisti listek buljila, pa nič povedala.... pa še profesorco mamo tako ful zajebano, ko bo težila v tri krane :( :? :(
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

am glede poklicne mature za slovo(ustni del)
je na netu objavlen katalog 2007 in 2009,in so kar spremembe...am....torej bo za nas veljal še katalog 2007?....ker za katalog 2009 piše da začne veljati od spomladanskega roka 2009,torej drugo leto....
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

a pol tisto k piše tm eno ali drugo delo, maš vedno tko na izbiro in se pol sam odločiš? se pravi se ti lahko naučiš samo enga izmed unih??
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *nikita* »

Nadine napisal/-a:a pol tisto k piše tm eno ali drugo delo, maš vedno tko na izbiro in se pol sam odločiš? se pravi se ti lahko naučiš samo enga izmed unih??

ja sigurno je tko, da se sam odločiš ... ti jasno piše vmes ALI
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

o čem naj govorim pri angli,temi pa sta:
*družbeno sprejemljivo vedenje
*zavarovanje, socialno varstvo in skrbstvo

res niam pojma kaj bi tu govorila,ker tega nismo obravnavali v šoli,znat pa mormo :?
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka

uf samo maš dve res težki temi ...

če bi bla jaz na tvojem mestu, bi bluzila nekaj o tem, da pač moraš upoštevati pravila in bi začela naštevat kaj ne smeš delat (recimo pri nas mamo temo crime), pa da moraš delovat v skladu z družbo, da ne smeš bit egoist, da moraš gledat, da tvoja dejanja ne prizadenejo koga .... blablabla. v glavnem svetujem ti, da se poskušaš navezat na kako tako temo, ki je teb bližja.

druga tema pa mi je totalno mimo. tle pa res ne vem, če bi vedla kaj povedat. poglej na dijaski.net, če je kdo pisal kak esej na to temo oz. če so kje obravnaval to temo in se najdejo kaki zapiski. če pa ne bo nič vprašaj strica gugla za pomoč in enostavno vtipkaš nekaj v zvezi s tem in moliš, da ti vrže kaj pametnega ven :D
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

hehe....jap res glupe teme...hhe...ko človek ne ve kaj bi o tem povedal..bom poskusila kaj najt glede tega,če ne pa bom molila da nem kaj tega dobla :D
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

LoveLy* napisal/-a:hehe....jap res glupe teme...hhe...ko človek ne ve kaj bi o tem povedal..bom poskusila kaj najt glede tega,če ne pa bom molila da nem kaj tega dobla :D

Sej če dobiš take ful bedne teme in res neveš, kaj bi lahko govorila, lahko tud zamenjaš listek.. Sam ni povratka.. Če dobiš še slabšega, ga moraš obdržat.. Lahko pa si seveda ful na bolšem..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka

tmalaa napisal/-a:
LoveLy* napisal/-a:hehe....jap res glupe teme...hhe...ko človek ne ve kaj bi o tem povedal..bom poskusila kaj najt glede tega,če ne pa bom molila da nem kaj tega dobla :D

Sej če dobiš take ful bedne teme in res neveš, kaj bi lahko govorila, lahko tud zamenjaš listek.. Sam ni povratka.. Če dobiš še slabšega, ga moraš obdržat.. Lahko pa si seveda ful na bolšem..

a obstaja kaj slabšega kot to :?: :D :D
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

A se da zahtevat nazaj prvi listek če ga vrneš in vidiš da je drugo vprašanje še slabše?
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Ne.
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

[vanessa] napisal/-a:A se da zahtevat nazaj prvi listek če ga vrneš in vidiš da je drugo vprašanje še slabše?

Nope...
Ni povratka :P
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

ja sej to je fak ja da ne moreš zamenjat listeka in da lahko dobiš samo še slabše... :)
upam da ne bom
Zaklenjeno