Matura [Združena tema]
pr ns pr angli je pa pač k sm pršla notr mi je un k je biu u komisiji pač dau za vlečt cifro pol mi je dau tist list pa vprašu al bom zamenala... to sm mela lih tok za preletet... tok d sm vidla d mi slika odgovarja k unga iz knige itk nism mogla prebrat uno od profa vprašanje je blo pa zravn prpeto pa najprej sploh vidla nism.. sm šele pol k sm se usedla pa začela prpravlat tko d če mi neb odgovarjal bi se zajebala k neb mogla pol več zamenat
tmalaa... hvala ti... sem se jaz zmotla... imam prav, da je samo 53 del... in mislim malo skozi preletet obnove, pa ona vprašanja se bom naučla.... ostalo sranje pa pač nem znala... itak ne ciljam da bi dobla vseh 20%... samo da bom vsaj nekaj vedal povedat, da si ne bom čiste sramote naredla, ko bom smao v tisti listek buljila, pa nič povedala.... pa še profesorco mamo tako ful zajebano, ko bo težila v tri krane

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
uf samo maš dve res težki temi ...
če bi bla jaz na tvojem mestu, bi bluzila nekaj o tem, da pač moraš upoštevati pravila in bi začela naštevat kaj ne smeš delat (recimo pri nas mamo temo crime), pa da moraš delovat v skladu z družbo, da ne smeš bit egoist, da moraš gledat, da tvoja dejanja ne prizadenejo koga .... blablabla. v glavnem svetujem ti, da se poskušaš navezat na kako tako temo, ki je teb bližja.
druga tema pa mi je totalno mimo. tle pa res ne vem, če bi vedla kaj povedat. poglej na dijaski.net, če je kdo pisal kak esej na to temo oz. če so kje obravnaval to temo in se najdejo kaki zapiski. če pa ne bo nič vprašaj strica gugla za pomoč in enostavno vtipkaš nekaj v zvezi s tem in moliš, da ti vrže kaj pametnega ven
če bi bla jaz na tvojem mestu, bi bluzila nekaj o tem, da pač moraš upoštevati pravila in bi začela naštevat kaj ne smeš delat (recimo pri nas mamo temo crime), pa da moraš delovat v skladu z družbo, da ne smeš bit egoist, da moraš gledat, da tvoja dejanja ne prizadenejo koga .... blablabla. v glavnem svetujem ti, da se poskušaš navezat na kako tako temo, ki je teb bližja.
druga tema pa mi je totalno mimo. tle pa res ne vem, če bi vedla kaj povedat. poglej na dijaski.net, če je kdo pisal kak esej na to temo oz. če so kje obravnaval to temo in se najdejo kaki zapiski. če pa ne bo nič vprašaj strica gugla za pomoč in enostavno vtipkaš nekaj v zvezi s tem in moliš, da ti vrže kaj pametnega ven

LoveLy* napisal/-a:hehe....jap res glupe teme...hhe...ko človek ne ve kaj bi o tem povedal..bom poskusila kaj najt glede tega,če ne pa bom molila da nem kaj tega dobla
Sej če dobiš take ful bedne teme in res neveš, kaj bi lahko govorila, lahko tud zamenjaš listek.. Sam ni povratka.. Če dobiš še slabšega, ga moraš obdržat.. Lahko pa si seveda ful na bolšem..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
tmalaa napisal/-a:LoveLy* napisal/-a:hehe....jap res glupe teme...hhe...ko človek ne ve kaj bi o tem povedal..bom poskusila kaj najt glede tega,če ne pa bom molila da nem kaj tega dobla
Sej če dobiš take ful bedne teme in res neveš, kaj bi lahko govorila, lahko tud zamenjaš listek.. Sam ni povratka.. Če dobiš še slabšega, ga moraš obdržat.. Lahko pa si seveda ful na bolšem..
a obstaja kaj slabšega kot to

- ~Papillon~
- Debatorica