da mu pride v usta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Fairygirl80
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Fairygirl80 »

sej ni treba pogoltnit. Raje pusti, da ko mu pride v tvoja usta, sperma steče iz tvojih ust..po obrazu, bradi.. :) pa še bolj sexy bo zgledalo.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:29, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Fairygirl80
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Fairygirl80 »

@ PeeKaBoo
To sem predlagala za primer, ko ti je res nagravžno pogoltnit. Drugače pa je spet odvisno, kaj je komu sexy. Enim je pač to, da te pošprica po obrazu, ... Ljudje smo različni in hvala bogu da smo.
:wink:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

trapa napisal/-a:Sploh pa mi za une 5 minut ni panike bit podrejena. Se že pol vidi kdo nosi hlače. :twisted:

Čaki, razloži. To da poješ smermo pomeni da si podrejen tistemu čigar smermo poješ? Kakšna trapasta trditev :rofl: Bi prej rekla da jst dominiram njega če požrem dol njegovo spremo :lach:
Princeska...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska... »

Jst zmeri pojem..kr vem,da ga to vzburja..in mene pol tut
Razn če mu pride res fulful vlik... zato mam rajš da prvič spusti drugam v mene.. pol tadrugič pa mi že lahk v usta..
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

meni je zanimivo, ker večina fantov pravi, da imajo zelo radi, če punca pogoltne ampak hkrati se pa takoj za tem težko lupčkajo z njo, ker ima priokus njegove sperme...to meni ne gre v glavo...
zrela in vroča
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zrela in vroča »

Meni se pa zdi, da smo ljudje narejni tako, da nam človeški vonji in okusi pašejo, še posebno kadar smo dovolj vzburjeni. Meni se zdi sperma zelo okusna :) če je moški pravi, če mi tudi drugače diši. je pa po mojem tudi tako, da niso vse 20 in tolko letnice pripravljene na seks in potem vam tudi ne diši ne sperma, ne lulček, ne kaj drugega ampak je vse bljek zanič. Seks je v modi in dajmo seksat. Ko boste seks tudi začutile vam bo dišala sperma in lulček in tudi ne čisto svež (ravno stuširan) vonj partnerja. :razz:
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a shanell »

bojemu bivšemu je večkrat v usta.. mi ni to nič kaj takega.. če pa nekoga nebi mela rada pa ni šans da ga sploh poljubim kaj šele kaj takega! tako da odvisno od čustev pri meni :)
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Poki napisal/-a:meni je zanimivo, ker večina fantov pravi, da imajo zelo radi, če punca pogoltne ampak hkrati se pa takoj za tem težko lupčkajo z njo, ker ima priokus njegove sperme...to meni ne gre v glavo...

Ja, to tud jest ne razumem.
Mojemu še ni prišlo v usta, ampak včasih se malo igrava in mi malce sperme namaže poustnicah s prstom in me potem poljubi :wink:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Sweet Princess napisal/-a:
trapa napisal/-a:Sploh pa mi za une 5 minut ni panike bit podrejena. Se že pol vidi kdo nosi hlače. :twisted:

Čaki, razloži. To da poješ smermo pomeni da si podrejen tistemu čigar smermo poješ? Kakšna trapasta trditev :rofl: Bi prej rekla da jst dominiram njega če požrem dol njegovo spremo :lach:

Hmmmm...
sem malce razmislila o svoji trditvi... midva namreč prakticirava oralo tako, da on sedi ali stoji in jaz klečim... (in sem si to tudi tako predstavljala)
pač, pali ga početje, položaj in to, da lahko dominira, zato je akt samega požiranja krona vsega skupaj.

Je pa res, da če bi ga zajahala, magari še zavezala in mu ga povlekla, bi bilo požiranje znak dominacije. :D
Imaš, da me vikaš!
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

*lilica* napisal/-a:Ja, to tud jest ne razumem.
Mojemu še ni prišlo v usta, ampak včasih se malo igrava in mi malce sperme namaže poustnicah s prstom in me potem poljubi :wink:

:flehan:
kako srčkano. Težko je dobit takega. Stalno morajo dokazovati, da niso geji, kaj ima sperma pri tem pa mi ni jasno. :roll:
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

zrela in vroča napisal/-a:če je moški pravi, če mi tudi drugače diši.
Ko boste seks tudi začutile vam bo dišala sperma in lulček in tudi ne čisto svež (ravno stuširan) vonj partnerja. :razz:

Tole si super napisala, js tut tko mislm. Odkar sm začela seksat, mi je s tem partnerjem zdej prvič tko k si napisala. In je res dobr. :)
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
greatred
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a greatred »

1x sva testirala zanimivo sceno in drži!
Jaz sem se najedel sadja (jagod),po 2h urah sva sexala,ko pa sem ji prišel v usta je rekla da ima sperma dober okus po sadju!

Se pravi da okus varira glede na to kar ješ....naj tvoj partner je ful sadja,pa ne bo tko nagnusno več (upam) :P
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

°PeeKaBoo° napisal/-a:^^ men pa to neb delval ne vem kok sexy..pomoje mojmu tut ne :gruebel: jst kr pogoltnem..mi ni nč tazga :) še posebi k vem, da je njemu to ful ušeč ;) sm ga učer prašala kaj mu je tle tok dobr, da pogoltnem..pa je že sam k je pomislu na to, kr divji ratu :lol:

mnjamiii točn tko!
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

greatred napisal/-a:1x sva testirala zanimivo sceno in drži!
Jaz sem se najedel sadja (jagod),po 2h urah sva sexala,ko pa sem ji prišel v usta je rekla da ima sperma dober okus po sadju!

Se pravi da okus varira glede na to kar ješ....naj tvoj partner je ful sadja,pa ne bo tko nagnusno več (upam) :P

matr tole morm mojga enkrat prepričat :D

amm men sperma ni neki waau...tko niti dobra niti zanič. Običajno mi spusti kam drugam, če pa vidim da si glih želi al pa če izraži željo pa lah tud pogoltnem. Sama pa še nism neke velike želje izražala po tem :wink:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Odgovori