da mu pride v usta
- Fairygirl80
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:29, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- Fairygirl80
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Meni se pa zdi, da smo ljudje narejni tako, da nam človeški vonji in okusi pašejo, še posebno kadar smo dovolj vzburjeni. Meni se zdi sperma zelo okusna
če je moški pravi, če mi tudi drugače diši. je pa po mojem tudi tako, da niso vse 20 in tolko letnice pripravljene na seks in potem vam tudi ne diši ne sperma, ne lulček, ne kaj drugega ampak je vse bljek zanič. Seks je v modi in dajmo seksat. Ko boste seks tudi začutile vam bo dišala sperma in lulček in tudi ne čisto svež (ravno stuširan) vonj partnerja. 

Poki napisal/-a:meni je zanimivo, ker večina fantov pravi, da imajo zelo radi, če punca pogoltne ampak hkrati se pa takoj za tem težko lupčkajo z njo, ker ima priokus njegove sperme...to meni ne gre v glavo...
Ja, to tud jest ne razumem.
Mojemu še ni prišlo v usta, ampak včasih se malo igrava in mi malce sperme namaže poustnicah s prstom in me potem poljubi

Sweet Princess napisal/-a:trapa napisal/-a:Sploh pa mi za une 5 minut ni panike bit podrejena. Se že pol vidi kdo nosi hlače.
Čaki, razloži. To da poješ smermo pomeni da si podrejen tistemu čigar smermo poješ? Kakšna trapasta trditevBi prej rekla da jst dominiram njega če požrem dol njegovo spremo
Hmmmm...
sem malce razmislila o svoji trditvi... midva namreč prakticirava oralo tako, da on sedi ali stoji in jaz klečim... (in sem si to tudi tako predstavljala)
pač, pali ga početje, položaj in to, da lahko dominira, zato je akt samega požiranja krona vsega skupaj.
Je pa res, da če bi ga zajahala, magari še zavezala in mu ga povlekla, bi bilo požiranje znak dominacije.

Imaš, da me vikaš!
zrela in vroča napisal/-a:če je moški pravi, če mi tudi drugače diši.
Ko boste seks tudi začutile vam bo dišala sperma in lulček in tudi ne čisto svež (ravno stuširan) vonj partnerja.
Tole si super napisala, js tut tko mislm. Odkar sm začela seksat, mi je s tem partnerjem zdej prvič tko k si napisala. In je res dobr.

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
- Cosmopolitanka
greatred napisal/-a:1x sva testirala zanimivo sceno in drži!
Jaz sem se najedel sadja (jagod),po 2h urah sva sexala,ko pa sem ji prišel v usta je rekla da ima sperma dober okus po sadju!
Se pravi da okus varira glede na to kar ješ....naj tvoj partner je ful sadja,pa ne bo tko nagnusno več (upam)
matr tole morm mojga enkrat prepričat

amm men sperma ni neki waau...tko niti dobra niti zanič. Običajno mi spusti kam drugam, če pa vidim da si glih želi al pa če izraži željo pa lah tud pogoltnem. Sama pa še nism neke velike želje izražala po tem

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!