FemmeFatal napisal/-a:Se mi pa zdi, da pri Mursicu ne gre brez poznavanja literature. Naj je Jaka zadnjic posebej na to opozoril.
Eh, ta naš Jaka.
Sej je dušca, ampak pri Muršiču pa reeeeees ne rabiš brat.
Vedet moraš pač kdo je kaj rekel, ampak to je že vse v unih odgovorih na vprašanja, ki so objavljena. Edino vprašanje, ki je direktno povezano z literaturo je "napiši kaj ti je ostalo najbolj v spominu iz te in tje knjige" (ne spomnim se katere), pa še tega ni noben prebral in so vsi pisali o neki veveričji juhi al neki.
Pol nam je kao letos na začetku neki zatežil, zakaj ne beremo, ampak to je blo tut vse. Za letošnji izpit smo meli pa tut ene tri strani seznama literature, prebrala nisem popolnoma nič, pa sem zelo uspešno opravla izpit.
Muršič deluje ful grozen na predavanjih, ker zna zafilozofirat, ampak dejansko je pa najboljši profesor od vseh, ful prijazen in ful ti pomaga. 

, sam nikoli nisem bila navdušena nad tem. Pa tudi nočem prevajat, nočem da bi bil to moj primarni poklic. To je res bolj poklic za samotarje. Je pa kul to, da obvladam dva tuja jezika in tudi naš faks nam je dal neko splošno razgledanost.