FemmeFatal napisal/-a:Se mi pa zdi, da pri Mursicu ne gre brez poznavanja literature. Naj je Jaka zadnjic posebej na to opozoril.
Eh, ta naš Jaka.

FemmeFatal napisal/-a:Se mi pa zdi, da pri Mursicu ne gre brez poznavanja literature. Naj je Jaka zadnjic posebej na to opozoril.
gimnastičarka napisal/-a:
kaj pa ti študiraš zdej (dokončuješ)?
Tiavanna napisal/-a:FemmeFatal napisal/-a:Se mi pa zdi, da pri Mursicu ne gre brez poznavanja literature. Naj je Jaka zadnjic posebej na to opozoril.
Eh, ta naš Jaka.Sej je dušca, ampak pri Muršiču pa reeeeees ne rabiš brat.
Vedet moraš pač kdo je kaj rekel, ampak to je že vse v unih odgovorih na vprašanja, ki so objavljena. Edino vprašanje, ki je direktno povezano z literaturo je "napiši kaj ti je ostalo najbolj v spominu iz te in tje knjige" (ne spomnim se katere), pa še tega ni noben prebral in so vsi pisali o neki veveričji juhi al neki.
Pol nam je kao letos na začetku neki zatežil, zakaj ne beremo, ampak to je blo tut vse. Za letošnji izpit smo meli pa tut ene tri strani seznama literature, prebrala nisem popolnoma nič, pa sem zelo uspešno opravla izpit.
Muršič deluje ful grozen na predavanjih, ker zna zafilozofirat, ampak dejansko je pa najboljši profesor od vseh, ful prijazen in ful ti pomaga.
Tiavanna napisal/-a:Mailing lista je neki najboljšega kar se ti lahko zgodi, še posebej pred izpiti.Men skor ni treba več v kopirnico, ker vse dobim v tipkani obliki.
Sicer pa mam js te odgovore na vprašanja za Muršiča (ene dve varianti celo) tko da če kera slučajno rabi, ji lahko pošljem.
Tiavanna napisal/-a:Moji sošolci in sošolke grejo naslednje leto v/naŠpanijo, Makedonijo, Poljsko, Češko, Slovaško, Turčijo, Francijo,... Več se pa na pamet ne spomnim. Ampak maš vse napisano tam na strani mednarodne pisarne FF.