Katera bolečina je najhujša?
menstrualni krči.. neki najhujšega v mojmu lajfu! ni enga mesca k jih neb mela,in seveda zlo močne krvavitve.. k dab me en z nožem špiku dol na vsako minuto
drgac pa ksni glavo+zoboboli, pa prj k sm še mela mandlne sm mela res probleme z gnojnim anginam,k se niso pozdravle po so mogl pa na zivo rezat pa gnoj vn dajat 
drgac pa ksni glavo+zoboboli, pa prj k sm še mela mandlne sm mela res probleme z gnojnim anginam,k se niso pozdravle po so mogl pa na zivo rezat pa gnoj vn dajat 
- *waterlily*
- Sramežljivka

kot otrok sem imela pogosto vnetje ušes. bolelo je tako, da uhhh. upam, da nikoli več.
zelo me je bolelo pa, ko sem si pretegnila vratno mišico. zgodilo se je med spanjem. gleva nisem mogla premakniti nikamor. dvigniti je nisem mogla niti za centimeter. še iz postelje nisem mogla. z mamino pomočjo sem potem nekako le prišla do zdravnika, ki mi je dal injekcije.
še nekaj dni me bolečina ni popustila, potem pa sem bila kot nova.
aja, huda bolečina je bila tudi, ko sem si prste zaprla v vrata avtomobila.
mislim, da sem celo omedlela. hvalabogu, da ni bilo nič zlomljeno.
sicer pa je mojih hudih bolečin še veliko.
zelo me je bolelo pa, ko sem si pretegnila vratno mišico. zgodilo se je med spanjem. gleva nisem mogla premakniti nikamor. dvigniti je nisem mogla niti za centimeter. še iz postelje nisem mogla. z mamino pomočjo sem potem nekako le prišla do zdravnika, ki mi je dal injekcije.
še nekaj dni me bolečina ni popustila, potem pa sem bila kot nova.
aja, huda bolečina je bila tudi, ko sem si prste zaprla v vrata avtomobila.
mislim, da sem celo omedlela. hvalabogu, da ni bilo nič zlomljeno.
sicer pa je mojih hudih bolečin še veliko.
vnetje ušes ... ko sm bla mlajša sm jih mela vnete vsako poletje, če ne celo večkrat na leto ... se spomnim kako sm jokala ker me je tako bolelo .. sm hotela samo spat da bi pozabla na bolečino, pa ravno zradi bolečine nism mogla zaspat ... zdej me pa spet začenja neki bolet
drgač pa glavobol .. tisti tamočen glavobol, pri katerem je občutek tak kot da bi bla pijana (vrtoglavica pa na bruhanje mi gre) in bi me istočasno še nekdo s kladivom tolkel po glavi - tista fak*** utripajoča bolečina v sencih
drgač pa glavobol .. tisti tamočen glavobol, pri katerem je občutek tak kot da bi bla pijana (vrtoglavica pa na bruhanje mi gre) in bi me istočasno še nekdo s kladivom tolkel po glavi - tista fak*** utripajoča bolečina v sencih