Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

delusional napisal/-a:
zoya napisal/-a:Ni mi jasno, kako lahko favorizirate in navijate za tipa, ki za veselje in sprostitev kolje zajce?? :eek: :eek:

to tudi mene moti, samo je vsaj Slovenc.

:roll:
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

zoya napisal/-a:Ni mi jasno, kako lahko favorizirate in navijate za tipa, ki za veselje in sprostitev kolje zajce?? :eek: :eek:

pa to je že njegova mama rekla enkrat umes nekaj po tem ko je on to govoru, da je to samo plod njegove domišljije...
GirlyPuff
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GirlyPuff »

Kako je naslov pesmi, k jo ima Naske: una boom boom boom? A kera ve?
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Maudisa napisal/-a:Ste vidli tole na BB strani,tam ko so stripi?

Jaz se popolnoma strinjam s tem.Pa sem Naskeja mela za vredu fanta,sam ko vidiš ta odnos.. :nein: mene odbija!

Joj no...mal težko nam je razumet tole, ampak ne mormo razumet tako zelo poglobljen odnos mata Naske pa njegova mama. Mama mu je edino kar mu je ostalo od staršev in jo ma res neizmerno rad + bosanci (da ne bo ker planla - s to besedo ne mislim nič slabšalnega!!!) majo prou en poseben, zelo globok odnos med svojci (cela žlahta, še posebi pa odnos mama & sin); Verjemte, jst sm bla tut zlo presenečena k sm to vidla od blizu (moj in njegova mama), nam je pač taka vrsta bližine mal tuja...zato ne ga obsojat sam zato ker ma neizmerno rad svojo mamo in ji to tut pokaže usako minuto....in primerjave ala "k da se bosta usak cajt po*ukala" res niso na mestu in so skrajno otročje no! Dejmo odrast no!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja ok...1x je to naredu k je biu pijan...sej to ni izgovor, sam useen...pretiravat pa ni treba no :D
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Men se je tud Sandi takrat zameru in mi sploh ne potegne vec.
Najrajs bi vidla da zmaga Naske al pa Mateja.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Parkrat ko sem gledala na začetku, sem krstila Sandija za fu*fehtarčka ... dečko je pravkar ugotovil, za kaj ga ima in se je probal zalimat za vsako punco v bližini ... seveda mu pa pri nobeni ni uspelo.
A zdaj bo pa kar zmagal?
Naj. Bo ena velika gasilska veselica tam na Dolenjskem za vse Slovenceljne ... tak zdrav kmečki kerlc. :roll: :D
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

Men gre ta Sandi prov rahlo na živce in upam, da ne bo zmagu. Raje bi vidla, da Naske zmaga, ne vem nekako bi mu bolj privoščila.
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

GirlyPuff napisal/-a:Kako je naslov pesmi, k jo ima Naske: una boom boom boom? A kera ve?

Rihanna- boom boom ;)

jz sm za sandija .. če bi že morala zbirat :)
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Joj ta Mateja je tko dosadna s tem travmiranjem glede Tyba
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Meni gre pa Sandi najbolj na živce - od teh, ki so še noter. Potrebni Slovenček.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Sweet Princess napisal/-a:
Maudisa napisal/-a:Ste vidli tole na BB strani,tam ko so stripi?

Jaz se popolnoma strinjam s tem.Pa sem Naskeja mela za vredu fanta,sam ko vidiš ta odnos.. :nein: mene odbija!

Joj no...mal težko nam je razumet tole, ampak ne mormo razumet tako zelo poglobljen odnos mata Naske pa njegova mama. Mama mu je edino kar mu je ostalo od staršev in jo ma res neizmerno rad + bosanci (da ne bo ker planla - s to besedo ne mislim nič slabšalnega!!!) majo prou en poseben, zelo globok odnos med svojci (cela žlahta, še posebi pa odnos mama & sin); Verjemte, jst sm bla tut zlo presenečena k sm to vidla od blizu (moj in njegova mama), nam je pač taka vrsta bližine mal tuja...zato ne ga obsojat sam zato ker ma neizmerno rad svojo mamo in ji to tut pokaže usako minuto....in primerjave ala "k da se bosta usak cajt po*ukala" res niso na mestu in so skrajno otročje no! Dejmo odrast no!

Navade, tradicija, smrt očeta itd. itd. gor ali dol, tak odnos med mamo in sinom ni normalen.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ OK, tudi meni se ne zdi ravno cisto vsakdanje, ampak ne mores reci, da ni normalen zaradi tega. Ocitnko za njuji je, ceprav je tudo meni to tuje.
Sicer pa ne vem, zakaj tolko drame okrog Sandija in zajca. Nisem gledala tiste oddaje in niti tocno ne vem, zaradi cesa ga je ubil, ampak ce imajo doma kmetijo je to pri njih verjetno povsem obicajno, tak kot pri vseh ostalih Slovencih, ki imajo doma kmetije. Saj ne recem, da je to prav, ampak to je pa spet ena cisto druga stvar. Na zalost tak pac je, ne samo pri nas.
Mateja je res dosadna s tem ElTyebom, mogoce ma kaksne razloge, da mu ne zaupa, al pa je res to vse posledica hise..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Glede Sandija in zajca...Tudi sama nism gledla tiste oddaje, ko se je hvalil glede tega, ampak lahko samo rečem, da je veliko oseb, ki dela take stvari, samo da niso prikazane v javnosti...In vsi lovci so pa OHinSPLOH, ker ima svoje trofeje obešene po celi lovski koči?
Uporabniški avatar
zoya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zoya »

Itak da niso. Ampak kaj naj zato, ker se to na veliko dogaja, človek pač samo vstran pogleda in reče- pa kaj? In tudi če je bilo pri Sandiju samo 1x je to čisto dovolj, da pove nekaj o človeku. :evil: In poleg vsega se je danes še hvalil s tem, kako je grdo zaj**** eno punco. :roll: Gimme a break, a on si po vsem tem najbolj zasluži zmago al kaj??
Odgovori