Maudisa napisal/-a:Ste vidli tole na BB strani,tam ko so stripi?
Jaz se popolnoma strinjam s tem.Pa sem Naskeja mela za vredu fanta,sam ko vidiš ta odnos.. mene odbija!
Joj no...mal težko nam je razumet tole, ampak ne mormo razumet tako zelo poglobljen odnos mata Naske pa njegova mama. Mama mu je edino kar mu je ostalo od staršev in jo ma res neizmerno rad + bosanci (da ne bo ker planla - s to besedo ne mislim nič slabšalnega!!!) majo prou en poseben, zelo globok odnos med svojci (cela žlahta, še posebi pa odnos mama & sin); Verjemte, jst sm bla tut zlo presenečena k sm to vidla od blizu (moj in njegova mama), nam je pač taka vrsta bližine mal tuja...zato ne ga obsojat sam zato ker ma neizmerno rad svojo mamo in ji to tut pokaže usako minuto....in primerjave ala "k da se bosta usak cajt po*ukala" res niso na mestu in so skrajno otročje no! Dejmo odrast no!
Parkrat ko sem gledala na začetku, sem krstila Sandija za fu*fehtarčka ... dečko je pravkar ugotovil, za kaj ga ima in se je probal zalimat za vsako punco v bližini ... seveda mu pa pri nobeni ni uspelo.
A zdaj bo pa kar zmagal?
Naj. Bo ena velika gasilska veselica tam na Dolenjskem za vse Slovenceljne ... tak zdrav kmečki kerlc.
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Maudisa napisal/-a:Ste vidli tole na BB strani,tam ko so stripi?
Jaz se popolnoma strinjam s tem.Pa sem Naskeja mela za vredu fanta,sam ko vidiš ta odnos.. mene odbija!
Joj no...mal težko nam je razumet tole, ampak ne mormo razumet tako zelo poglobljen odnos mata Naske pa njegova mama. Mama mu je edino kar mu je ostalo od staršev in jo ma res neizmerno rad + bosanci (da ne bo ker planla - s to besedo ne mislim nič slabšalnega!!!) majo prou en poseben, zelo globok odnos med svojci (cela žlahta, še posebi pa odnos mama & sin); Verjemte, jst sm bla tut zlo presenečena k sm to vidla od blizu (moj in njegova mama), nam je pač taka vrsta bližine mal tuja...zato ne ga obsojat sam zato ker ma neizmerno rad svojo mamo in ji to tut pokaže usako minuto....in primerjave ala "k da se bosta usak cajt po*ukala" res niso na mestu in so skrajno otročje no! Dejmo odrast no!
Navade, tradicija, smrt očeta itd. itd. gor ali dol, tak odnos med mamo in sinom ni normalen.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
^ OK, tudi meni se ne zdi ravno cisto vsakdanje, ampak ne mores reci, da ni normalen zaradi tega. Ocitnko za njuji je, ceprav je tudo meni to tuje.
Sicer pa ne vem, zakaj tolko drame okrog Sandija in zajca. Nisem gledala tiste oddaje in niti tocno ne vem, zaradi cesa ga je ubil, ampak ce imajo doma kmetijo je to pri njih verjetno povsem obicajno, tak kot pri vseh ostalih Slovencih, ki imajo doma kmetije. Saj ne recem, da je to prav, ampak to je pa spet ena cisto druga stvar. Na zalost tak pac je, ne samo pri nas.
Mateja je res dosadna s tem ElTyebom, mogoce ma kaksne razloge, da mu ne zaupa, al pa je res to vse posledica hise..
Glede Sandija in zajca...Tudi sama nism gledla tiste oddaje, ko se je hvalil glede tega, ampak lahko samo rečem, da je veliko oseb, ki dela take stvari, samo da niso prikazane v javnosti...In vsi lovci so pa OHinSPLOH, ker ima svoje trofeje obešene po celi lovski koči?
Itak da niso. Ampak kaj naj zato, ker se to na veliko dogaja, človek pač samo vstran pogleda in reče- pa kaj? In tudi če je bilo pri Sandiju samo 1x je to čisto dovolj, da pove nekaj o človeku. In poleg vsega se je danes še hvalil s tem, kako je grdo zaj**** eno punco. Gimme a break, a on si po vsem tem najbolj zasluži zmago al kaj??