Res je pa, da ce bi prsu kak lustn do mene, bi mi blo cist vseen, tud ce mi rece men najbolj osovrazeno frazo "ti si mi pa od nekod znana".

MilkyWay napisal/-a:Na žuru je pršu en tip do mene in mi je reku: "Js sm sexy mačo. Kaj pa ti meni lahko poveš o svoji lepoti?" js pa kr smehMa dobro no...vsaj sexy je bil
Tale njegov stavek je bil pa čisto mimo, četudi je bilo mišljeno v šali.Tamala_mrha napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Na žuru je pršu en tip do mene in mi je reku: "Js sm sexy mačo. Kaj pa ti meni lahko poveš o svoji lepoti?" js pa kr smehMa dobro no...vsaj sexy je bil
Jaz bi se začela tako smejat, da bi ga vsa samozavest minila.Tale njegov stavek je bil pa čisto mimo, četudi je bilo mišljeno v šali.
Ma šala al ne, to je meni blo prav mimo...Mislim, eni res ne znajo zbirat besed 

Še posebej bedni pristopi pa so, ko pride kdo do mene in iz topa izstreli kako imam lepe oči, tip pa je pijan da komaj gleda in rabi zraven frenda, da se opira nanj.
Zmagovalna izjava pa je bila, ko je enkrat lani poleti eden pristopil in mi rekel kako imam lepe zelene oči (imam pa sivo-modre). 
Kljub njihovemu sirokoustenju o superiorni empatiji je tukaj od zensk ne bos dobil.DMN napisal/-a:Ja lejte, zamislite si mal kok je bit moški, pa pristope delat, pol ko so pa nekateri živčni ki še nimajo prakse, pa se res nič pametnega ne spomnijo ka rečt, pa izpade butasto večkrat.
Ne hvala!
, ampak ja....se strinjamo s tabo ryu10kyu....res smo prasice!
, nam res ni v interesu zapravljati dragocenega lajfa za moške, ki imajo kamen namesto srca, ampak se pa popolnoma strinjamo s tabo, ženske znamo biti najbolj zahrbtna bitja na planetu, svaka čast vam, da nas prenašate, res!
Kapo dol!!

ryu10kyu napisal/-a:Myu...in seveda je resno mislil in se ni hecal