Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
^^ Mah, v bistvu najina "zveza" to sploh ni bla, pa itak je vse skup trajal sam 3 mesce ... Smesno, sej vem, tak mal casa je trajalo pa ga ze 9 mescev prebolevam, medtem ko sm recimo 2 leti pa pol nazaj sla narazn s fantom s kterim sma bla 2 leti skup, pa sm ga prebolela v enem mescu ... Drugac pa ta tazadn bivsi je bil res ful cudn, vcasih je bil ful okej, vcasih se pa kr po par dni ni nc javu, pa mel je kdaj pa kdaj take cudne ideje da sm se sam sprasevala od kod se je ta clovek vzel ... Pol mi je blo pa 1x dost in sm ga ful napizdla pa napisala da to je ocitno konc, on pa men nazaj, da ocitno res, al neki takga ... Sam ne glede na to da se vsi strinjajo da je mal prmaknjen (:lach:), je bil on za mene vseen vse kar sm kdaj iskala in najbrz ga ravno zarad tega nikakor ne morm prebolet ... Ah ja. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
Žalostno, kako lahko en fant pusti take posledice na punci (ali pa seveda obratno)
... A iščeš koga novega, al niti to ne?
Verjamem ja, je bil oseba, katero si iskala... Ampak veš kaj, če si videla, da tko ne more it, je doro da sta šla narazen... Rešla si sebe in njega tudi (če je bil tudi on v dvomih). Zdej pa glavo gor in naprej!!

Verjamem ja, je bil oseba, katero si iskala... Ampak veš kaj, če si videla, da tko ne more it, je doro da sta šla narazen... Rešla si sebe in njega tudi (če je bil tudi on v dvomih). Zdej pa glavo gor in naprej!!
MilkyWay napisal/-a:Žalostno, kako lahko en fant pusti take posledice na punci (ali pa seveda obratno)... A iščeš koga novega, al niti to ne?
Ma ja, v bistvu se zdej neki "dogaja"

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
no angel napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Žalostno, kako lahko en fant pusti take posledice na punci (ali pa seveda obratno)... A iščeš koga novega, al niti to ne?
Ma ja, v bistvu se zdej neki "dogaja"z enim, sam to je bolj tak, oba vema da iz tega ne bo neki resnega nastalo ... ni to tisto kar bi lahk blo pravo. Verjamem pa, da me nekje caka nekdo ki bo tapravi in popoln za mene.
Tko se govori, bejba

Bom držala pesti, da s "tistim" bo neki ratalo

V glavnem, js mislim da tapravo ljubezen ne mors nikol prebolet v tej meri da bi se kdaj bil cist ravnodusn ob tisti osebi ... Mogoc pac ni to vec tisto da bi bla se vedno ljubezen in bi se vedno blo ful hudo, ampak vseen je en tak zalostn obcutek, ko pomislis kaj si mel in kaj si zgubu ... No sej ni pa nujno, ne vem, sam nekak si zdej ne predstavljam, da bi ga (tega bivsega) lahk kdaj v zivljenju pogledla v oci in bi mi ob tem blo vseeno.
Sam se pa vsake tok casa se vedno slisima in ko pride domov, se boma definitivno vidla ker sma sosolca, pa verjetn boma na kaksno pijaco sla (kok je to nespametno, dobr vem
) in upam sam, da bom takrat ugotovila, da ni on za mene in da je boljse da se je koncalo tak. Sam ko pa vem, da se bom spet cist noro zatrapala v njega. 
Sam se pa vsake tok casa se vedno slisima in ko pride domov, se boma definitivno vidla ker sma sosolca, pa verjetn boma na kaksno pijaco sla (kok je to nespametno, dobr vem

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd