Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Jaz sem že več kot sedem mesecev v novi zvezi, ki je popolna, ampak mi je še vedno hudo, ko se spomnim na mojega bivšega. :( Teh stvari se ne pozabi tako hitro.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

no angel zakaj sta pa vidva končala?

Js si res ne morem predstavljat časa, ki bi ga porabla, da bi ga prebolela. Mislim, da bi potrebovala kr neki časa, da pridem spet nazaj v tako normalno stanje... :?
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

^^ Mah, v bistvu najina "zveza" to sploh ni bla, pa itak je vse skup trajal sam 3 mesce ... Smesno, sej vem, tak mal casa je trajalo pa ga ze 9 mescev prebolevam, medtem ko sm recimo 2 leti pa pol nazaj sla narazn s fantom s kterim sma bla 2 leti skup, pa sm ga prebolela v enem mescu ... Drugac pa ta tazadn bivsi je bil res ful cudn, vcasih je bil ful okej, vcasih se pa kr po par dni ni nc javu, pa mel je kdaj pa kdaj take cudne ideje da sm se sam sprasevala od kod se je ta clovek vzel ... Pol mi je blo pa 1x dost in sm ga ful napizdla pa napisala da to je ocitno konc, on pa men nazaj, da ocitno res, al neki takga ... Sam ne glede na to da se vsi strinjajo da je mal prmaknjen (:lach:), je bil on za mene vseen vse kar sm kdaj iskala in najbrz ga ravno zarad tega nikakor ne morm prebolet ... Ah ja. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Žalostno, kako lahko en fant pusti take posledice na punci (ali pa seveda obratno) :? ... A iščeš koga novega, al niti to ne?
Verjamem ja, je bil oseba, katero si iskala... Ampak veš kaj, če si videla, da tko ne more it, je doro da sta šla narazen... Rešla si sebe in njega tudi (če je bil tudi on v dvomih). Zdej pa glavo gor in naprej!!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tudi moj bivši je bil oseba, kakršno sem iskala. To sem mislila ves čas, tudi, kadar ni bilo vse popolno. Še vedno pogrešam kakšne njegove lastnosti.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

In si tudi iskala sedanjega, ki bi bil njemu podobn? To je po moje še najhujše: da primerjaš vse tipe s prejšnjim popolnim...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sedanji je povsem drugačen. Je moška kopija mene in se res razumeva. Mogoče ga res včasih malo primerjam, ampak vedno potem neham, ker vem, da bi to lahko škodovalo najini zvezi.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

MilkyWay napisal/-a:Žalostno, kako lahko en fant pusti take posledice na punci (ali pa seveda obratno) :? ... A iščeš koga novega, al niti to ne?
Verjamem ja, je bil oseba, katero si iskala... Ampak veš kaj, če si videla, da tko ne more it, je doro da sta šla narazen... Rešla si sebe in njega tudi (če je bil tudi on v dvomih). Zdej pa glavo gor in naprej!!

Ma ja, v bistvu se zdej neki "dogaja" :D z enim, sam to je bolj tak, oba vema da iz tega ne bo neki resnega nastalo ... ni to tisto kar bi lahk blo pravo. Verjamem pa, da me nekje caka nekdo ki bo tapravi in popoln za mene. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no angel napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:Žalostno, kako lahko en fant pusti take posledice na punci (ali pa seveda obratno) :? ... A iščeš koga novega, al niti to ne?

Ma ja, v bistvu se zdej neki "dogaja" :D z enim, sam to je bolj tak, oba vema da iz tega ne bo neki resnega nastalo ... ni to tisto kar bi lahk blo pravo. Verjamem pa, da me nekje caka nekdo ki bo tapravi in popoln za mene. :)

Tko se govori, bejba :) Nekje je nekdo, ki čaka samo nate...Zato kr ponosno naprej, živiš dalje, živiš zato, da boš prebolela tudi tisto, kar se zdi nemogoče...
Bom držala pesti, da s "tistim" bo neki ratalo :wink: Ja zakaj pa ne...magar avanturca? (zdej se bliža poletje, pa bo prava poletna avanturca)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Za vsako se bo našel pravi, ob katerem bomo pozabile na vse stare stvari in se bomo ob mislih nanje le nasmejale...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ampak vseeno verjamem, da prvega pravega in resnega fanta (poudarek na pravega in resnega) težko pozabiš in ga imaš vedno spravljenega v posebnem predalčku...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tudi jaz mislim, da ne bom nikogar mogla ljubiti na tak način, kot sem bivšga. Ampak pravi lahko pomeni več stvari. Kaj pa, če je pravi tisti, ki bo s tabo ravnal tako, kot si si vedno želela?
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

V glavnem, js mislim da tapravo ljubezen ne mors nikol prebolet v tej meri da bi se kdaj bil cist ravnodusn ob tisti osebi ... Mogoc pac ni to vec tisto da bi bla se vedno ljubezen in bi se vedno blo ful hudo, ampak vseen je en tak zalostn obcutek, ko pomislis kaj si mel in kaj si zgubu ... No sej ni pa nujno, ne vem, sam nekak si zdej ne predstavljam, da bi ga (tega bivsega) lahk kdaj v zivljenju pogledla v oci in bi mi ob tem blo vseeno.

Sam se pa vsake tok casa se vedno slisima in ko pride domov, se boma definitivno vidla ker sma sosolca, pa verjetn boma na kaksno pijaco sla (kok je to nespametno, dobr vem :D) in upam sam, da bom takrat ugotovila, da ni on za mene in da je boljse da se je koncalo tak. Sam ko pa vem, da se bom spet cist noro zatrapala v njega. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mogoče je pa to usoda. Pozabiti ne moreš tistega, s katerim potem ostaneš za vse življenje ...
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: gozd

Neprebrana objava Napisal/-a the big red machine »

Ti no angel pa si nadpovprečno zakomplicirana :D
Zaklenjeno