js sm ga šla včer gledat. s fantom! najprej se je zmrdoval, ampak potem je pa prav užival in ga že nekje v sredini pohvalil...ker je res carski movie! mi ni jasno kako da je tako slabo ocenjen na imdb-ju. a to ocenjujejo tud takšni, ki sploh niso spremljali nadaljevanke al kaj...ker potem je ocena nekako logična. js sm dekleta entuziastično spremljala že vsa leta prej in sem njihova velika fanica. a must see za vse ljubitelje&ljubiteljice nadaljevanke!
p.s. sm se fuuul matrala, da ne bi, ampak ni potegnilo, sm se kr ene parkat mal pojokcala
aja, pa dodala bi, da tiste, ki ste tako kul, da bi šle film gledat IZKLJUČNO s prijateljicami, da lahko na koncu pokomentirate torbice pa čeveljčke pa oblekce ...če ste videle v tem bistvo nadaljevanke in filma potem I feel sorry for you. že res, da imajo glavno vlogo punce, ki furajo visoko modo, a njihovo življenje se vrti okoli moških, sexa, ljubezni. predvsem slednjega. to pa se mi zdi povsem legitimna tema za ogled filma z nekom, katerega imaš rad
Trubadurka napisal/-a:že res, da imajo glavno vlogo punce, ki furajo visoko modo, a njihovo življenje se vrti okoli moških, sexa, ljubezni. predvsem slednjega. to pa se mi zdi povsem legitimna tema za ogled filma z nekom, katerega imaš rad
Dobr povedano.
Ista fora k da bi vsem tipom, ki grejo gledat 5 žensk.com rekle, da so geji, copate al pa da to pol ni to.. Moj je uživu tko k jest na tipih
Damyanchyka napisal/-a:No ena spodbudna za mojga k bo tut "trpeu" z mano,k bova šla
Tudi moj bo šel. Pa kaj zdej? Ne bo trpel, kljub temu, da je film naret bolj za žensko populacijo. Je pomehkužen. Zame ne. Še raje ga imam Drugače pa komi čakam, mislim, da ga greva gledat jutri, k so lih polovičke
ok delusional, vse lepo in prav, ampak veš tistih ki filma še nismo videle nekak ne zanima razplet in dogajanje
sicer se pa strinjam s poanto Trubadurke.Sex v mestu je daleč od tega, da bi sprožal debate o čevljih.Ima čist neke druge poante. In zarad mene vi pojdete s prijateljicami in debatirajte o čevljih in oblekah, jst bom šla pa s fantom in kasneje debatirala o življenskih stvareh.veliko bolje
Just came back from the movies...Waaaaa....tok nism e doug uživala k sm ob gledanju tega filma... Za tiste k smo fenice nanizanke je tole res pika na i....I was fabolous bi rekla Samantha
Sicer pa: thanks določenim uporabnicam k ne morjo držat jezika za zobmi oz. prstou stran od tipkovnice u tem primeru in bit tih o ključnih dogodkih filma...no ja, thenks god da mam take osebke na ignore da mi ne pokvarjo pričakovanj
delusional napisal/-a:em, ni mi všeč da Miranda odpusti Stevotu ni mi všeč da Carrie odpusti Živini... mogoče pač nimam še porušenih idealov....
všeč mi je da Samata pusti unega bjondota... se mi zdi fer da če so jo zamikali drugi tiči, da ga pusti... tako bi morale narediti tudi tiste tle gor, ki vas mikajo drugi tiči, pa ne pustiste svojih tipov in se raje silite v vezo naprej.
1. Men pa ni ušeč da Big odpusti Carrie! Sej si je ona sama kriva, krava ena kakšno paniko je začela zaganjat, k je Big-a blo sam mau stah, kar je popol noma logično in normalno. Sej je model hotu it nazaj pa je začela kr neki vreščat. Kar se pa tiče Steve-a in Mirande je pa problem bil obojestranski.
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
men se zdi pa nesmiselno zdej čakat da čist vse uporabnice tega foruma pogledajo film, da lahko pol komentriamo vsebino...če bomo to čakal pol ne bo nikol noben srečen. sej je lahko vsaki jasno kaj se piše v tej temi in če noče vedet naj ne odpira.
sebe nisem prepoznala v nobeni od igralk je pa to eden najboljših filmov, ki sem jih gledala. prou končno en film za žensko dušo definitivno pa ne vlačt tipe na ogled filma.njim pomoje ne bi biu tako dober.najboljše je it s frendico.