Sex And The City

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori

Najbolj sem podobna:

Carrie
109
47%
Samanthi
31
13%
Mirandi
40
17%
Charlotte
51
22%

Skupaj glasov: 231

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jst grem zdej popoldne gledat :heiss: :heiss:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men tud film zmaga.

Jz nimam nč proti, če gre tip z punco gledat film, samo meni se zdi to film, ki ga greš gledat s prijateljicami
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

js sm ga šla včer gledat. s fantom! :D najprej se je zmrdoval, ampak potem je pa prav užival in ga že nekje v sredini pohvalil...ker je res carski movie! mi ni jasno kako da je tako slabo ocenjen na imdb-ju. a to ocenjujejo tud takšni, ki sploh niso spremljali nadaljevanke al kaj...ker potem je ocena nekako logična. js sm dekleta entuziastično spremljala že vsa leta prej in sem njihova velika fanica. a must see za vse ljubitelje&ljubiteljice nadaljevanke!

p.s. sm se fuuul matrala, da ne bi, ampak ni potegnilo, sm se kr ene parkat mal pojokcala :oops:
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

Trubadurka napisal/-a:p.s. sm se fuuul matrala, da ne bi, ampak ni potegnilo, sm se kr ene parkat mal pojokcala :oops:
A ti tud? :oops:
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

aja, pa dodala bi, da tiste, ki ste tako kul, da bi šle film gledat IZKLJUČNO s prijateljicami, da lahko na koncu pokomentirate torbice pa čeveljčke pa oblekce :lach: ...če ste videle v tem bistvo nadaljevanke in filma potem I feel sorry for you. že res, da imajo glavno vlogo punce, ki furajo visoko modo, a njihovo življenje se vrti okoli moških, sexa, ljubezni. predvsem slednjega. to pa se mi zdi povsem legitimna tema za ogled filma z nekom, katerega imaš rad :cool:
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Trubadurka napisal/-a:že res, da imajo glavno vlogo punce, ki furajo visoko modo, a njihovo življenje se vrti okoli moških, sexa, ljubezni. predvsem slednjega. to pa se mi zdi povsem legitimna tema za ogled filma z nekom, katerega imaš rad :cool:

Dobr povedano.

Ista fora k da bi vsem tipom, ki grejo gledat 5 žensk.com rekle, da so geji, copate al pa da to pol ni to.. Moj je uživu tko k jest na tipih :twisted:
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

Damyanchyka napisal/-a:No ena spodbudna za mojga k bo tut "trpeu" z mano,k bova šla ;)

Tudi moj bo šel. Pa kaj zdej? Ne bo trpel, kljub temu, da je film naret bolj za žensko populacijo. Je pomehkužen. Zame ne. Še raje ga imam :wink:
Drugače pa komi čakam, mislim, da ga greva gledat jutri, k so lih polovičke :oops:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 16. Nov. 2009 17:36, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ok delusional, vse lepo in prav, ampak veš tistih ki filma še nismo videle nekak ne zanima razplet in dogajanje :)

sicer se pa strinjam s poanto Trubadurke.Sex v mestu je daleč od tega, da bi sprožal debate o čevljih.Ima čist neke druge poante. :)
In zarad mene vi pojdete s prijateljicami in debatirajte o čevljih in oblekah, jst bom šla pa s fantom in kasneje debatirala o življenskih stvareh.veliko bolje :)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Just came back from the movies...Waaaaa....tok nism e doug uživala k sm ob gledanju tega filma... :love: Za tiste k smo fenice nanizanke je tole res pika na i....I was fabolous bi rekla Samantha :D

Sicer pa: thanks določenim uporabnicam k ne morjo držat jezika za zobmi oz. prstou stran od tipkovnice u tem primeru in bit tih o ključnih dogodkih filma...no ja, thenks god da mam take osebke na ignore da mi ne pokvarjo pričakovanj :flamingdev:
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tammy_De »

delusional napisal/-a:em, ni mi všeč da Miranda odpusti Stevotu :D
ni mi všeč da Carrie odpusti Živini...
mogoče pač nimam še porušenih idealov....

všeč mi je da Samata pusti unega bjondota... se mi zdi fer da če so jo zamikali drugi tiči, da ga pusti... tako bi morale narediti tudi tiste tle gor, ki vas mikajo drugi tiči, pa ne pustiste svojih tipov in se raje silite v vezo naprej.

1. Men pa ni ušeč da Big odpusti Carrie! Sej si je ona sama kriva, krava ena kakšno paniko je začela zaganjat, k je Big-a blo sam mau stah, kar je popol noma logično in normalno. Sej je model hotu it nazaj pa je začela kr neki vreščat.
Kar se pa tiče Steve-a in Mirande je pa problem bil obojestranski.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

AAAAAAAAAAAAAAAAAa dejste pisat z belo. Jst mižim, ker grem komi po izpitu v kino :x
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

men se zdi pa nesmiselno zdej čakat da čist vse uporabnice tega foruma pogledajo film, da lahko pol komentriamo vsebino...če bomo to čakal pol ne bo nikol noben srečen. sej je lahko vsaki jasno kaj se piše v tej temi in če noče vedet naj ne odpira.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

gemini napisal/-a:AAAAAAAAAAAAAAAAAa dejste pisat z belo. Jst mižim, ker grem komi po izpitu v kino :x

Se strinjam s taniko*. Pa pač ne brat te teme preden si ogledate film, nič lažjega. :roll: Boste kasneje tudi ostali lahko kaj pokomentirali.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

sebe nisem prepoznala v nobeni od igralk je pa to eden najboljših filmov, ki sem jih gledala. prou končno en film za žensko dušo :P definitivno pa ne vlačt tipe na ogled filma.njim pomoje ne bi biu tako dober.najboljše je it s frendico. :cool:
Odgovori