Fitness [Združene teme]
Js sm proteine jemala zjutri (zajtrk), se prau pred treningom in po treningu, priporočeno je blo trikrat dneuno, sam mi ponavad ni znesl.
Sm jih pa vedno mešala z jogurtom, kr je vn pršla čist huda "papica", medtem k mi umešani u mlek (boh ne dej vodo) niso predstaulal posebnga užitka
.
Uh, morm "dobavitelja" zahaklat, da mi nardi zaloge
.
Sm jih pa vedno mešala z jogurtom, kr je vn pršla čist huda "papica", medtem k mi umešani u mlek (boh ne dej vodo) niso predstaulal posebnga užitka

Uh, morm "dobavitelja" zahaklat, da mi nardi zaloge

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Cosmopolitanka
Primarni namen proteinov - natančneje whey-ja je, da se ga vzame takoj po treningu max. 15 minut po koncu, takrat je najbolje. Lahko pa jih dodaš v normalno hrano (recimo k zajtrku) če imaš premalo beljakovin iz drugih virov. Čez dan se jih vzame samo zato, da povečaš vsebnost beljakovin v obroku.
Lahko pa jih vzameš tudi kot nadomestek obroka čez dan, ampak zraven obvezno pojej še nekaj maščob, da upočasniš abosorpcijo.
Ampak jaz imam pravilo, da več kot 2x na dan ne dodajam. Že zaradi samih barvil in sladil. Prava trdna B hrana je vseeno boljša za čez dan, ker se presnavlja počasneje, poleg tega pa ustvari se proces termogeneze, vsebuje vitamine, minerale, ...
Lahko pa jih vzameš tudi kot nadomestek obroka čez dan, ampak zraven obvezno pojej še nekaj maščob, da upočasniš abosorpcijo.
Ampak jaz imam pravilo, da več kot 2x na dan ne dodajam. Že zaradi samih barvil in sladil. Prava trdna B hrana je vseeno boljša za čez dan, ker se presnavlja počasneje, poleg tega pa ustvari se proces termogeneze, vsebuje vitamine, minerale, ...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
-
- Cosmopolitanka
To mi je ful hecn, kok fitnes zvarkou eni desci kopičjo doma, kr moj nima niti enga, je tist, česar se mu u danem momentu zalušta, pa ma u nulo geštel. Najbl žalostn je pa to, da ni mal takih, k se grejo ene hude bilderje, k je pa treba eno omaro preselt u drugo sobo, jo mora pa bejba rint
, kr dec nima moči (ampak sam "vakum").

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kaj se takoj branš, sej nism rekla, da je tvoj tak
. Ampak nekaterim fitnes freakom je važn obseg bicepsa, ne pa tut to, a je ta obseg zgolj "napihnjen" (dobrodošli u svet steroidou) al dejansko "narauno" prigaran.
Sploh se nočem spomnt enga tipa, k se je meu (in se ma najbrž še zmeri) za ta huj bilderja, o svoji postavi je govoru kt o čudu narave, naokol je hodu z razširjenimi rameni in rokami, opasan človek, tega, kako si ga usaka želi pošlatat, najbrž ne rabm posebi omenjat ... Sabo je nosu banane u vrečki, ob pounoči klicu mat, nej mu da gret ceuga (!) piščanca, ...
Ko pa sm vidla to čudo od mišic (in mela prilko potipat), nism vedla, a bi jokala al bi se smejala. Grozljiuka
.

Sploh se nočem spomnt enga tipa, k se je meu (in se ma najbrž še zmeri) za ta huj bilderja, o svoji postavi je govoru kt o čudu narave, naokol je hodu z razširjenimi rameni in rokami, opasan človek, tega, kako si ga usaka želi pošlatat, najbrž ne rabm posebi omenjat ... Sabo je nosu banane u vrečki, ob pounoči klicu mat, nej mu da gret ceuga (!) piščanca, ...
Ko pa sm vidla to čudo od mišic (in mela prilko potipat), nism vedla, a bi jokala al bi se smejala. Grozljiuka

Jst bi pa ful rada začela v fitnes hodit... pa bi rabila nek tak fitnes, da mi tam na začetku tudi pokažejo kako pa kaj... poleg tega pa bi ga rada imela nekje v Lj.Polje, ali pa vsaj Lj.Moste...vse ostalo mi je že predaleč...
a mogoče kdo ve za kakega...ne rabi bit nekaj super opremljen, važno da grem jst mal moči nabrat
thanks
a mogoče kdo ve za kakega...ne rabi bit nekaj super opremljen, važno da grem jst mal moči nabrat

thanks