pridi v maribor,boma šla en krog okoli,če ne bo ratalo pa te bom pelal v krpana na kurbo pa si zunaj prižgal cigaret..drugač pa ni panike stari,vsi smo različni...
stevens napisal/-a:pridi v maribor,boma šla en krog okoli,če ne bo ratalo pa te bom pelal v krpana na kurbo pa si zunaj prižgal cigaret..drugač pa ni panike stari,vsi smo različni...
dp22 napisal/-a:Tolk da povem tistim ki so na zacetku tezili, da sem temo naredu sam zato da mi bo ksna pisala lahk povem sam to: Dobil sem 3 privatna sporocila in niti eno se ni navezovalo na to temo tko da Jochie je bu lubosumen zaman
predvidevam, da je bila vsebina ZS-jev naslednja: doma na podstrešju imamo nove in kvalitetne tramove, z veseljem ti odstopim mesto, kjer se boš lahko brez težav obesil!
Ma dobro no!! Ma kaj ne moremo niti v eni temi sledit bistvu?? Al je res treba to zajebavanje pa lomljenje škatel? (pa sm mislila, da ne znam bit jezna)
MilkyWay napisal/-a:Ma dobro no!! Ma kaj ne moremo niti v eni temi sledit bistvu?? Al je res treba to zajebavanje pa lomljenje škatel? (pa sm mislila, da ne znam bit jezna)
Relax punca. Življenje more bit uživancija in sproščenost ne pa jeza in zadiranje.
Jaz jih obožujem. Ni lepšega, ko dobiš v roke enga neomadeževanega (nič hudega, če je malo neroden na začetku) in ga streniraš, kot TEBI najbolj paše (ne pa 25-im pred tabo).
Devičniki so zakon
Jz tudi razmišljam nekako podobno, čeprav po drugi strani pa se mi mogoče sploh nebi dalo ukvarjat s tem, da bi ga mogla učit kaj in kako.
Uglavnem z obojim bi bila zadovoljna.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
MilkyWay napisal/-a:Ma dobro no!! Ma kaj ne moremo niti v eni temi sledit bistvu?? Al je res treba to zajebavanje pa lomljenje škatel? (pa sm mislila, da ne znam bit jezna)
Relax punca. Življenje more bit uživancija in sproščenost ne pa jeza in zadiranje.
Neveš, kako sem js umirjena punca in se res poredkoma razjezim. Ampak tole mi pa res gre na živce, da ste že xx strani napisali samega zajebavanja in špikanja nekoga, ki ima pač drugačno mnenje... Nevem potem, kdo se mora malo relaxirat - jst al vi, ki ne spoštujete mnenja drugih...