Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Pod Domino hotelom....oz wtcjom....greš umes med stavbe...in greš po stopnicah v podhod...tm je še mercator...pa ene trgovine...lekarna...uglavnem ko prideš dol...greš sam na levo...in hodiš...in boš salon zagledala na levi strani...na veliko piše maki...pa ena karikatura moške glave je...tak luštn mejčkn salončk je...
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
powerpuff
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuff »

Kasna je kej cena pri Markomatjazu?
Cranberries
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Cranberries »

marko matjaž na križišču resljeva - trubarjeva. Striže me en z očali, nimam pojma kako mu je ime.. so strašno fajn in lase ti spedinajo v nulo.. pa še nekej full pretirano dragi niso...
velvet_boy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a velvet_boy »

Mogoče katera ve za frizerja, ki dobro striže moške? Jst sm mogu zdej zamenjat frizerja (se je preselila) in sem šel v simple (mič stayling) vič, sam mi ni blo všeč. Mogoče je kater drug tm boljši, če kdo ve, da mi predlaga, ali pa če veste za kje drugje...

Hvala!
velvet_boy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a velvet_boy »

A res nobena ne ve?

Na spletni strani od miča, so na viču sledeče frizerke:
Jelka Škufca
Mojca Hočevar
Mira Simič
Mojca Ban
Mogoče katera pozna, h kateri naj se naročim... Ali pa kak drug frizer v LJ, ki dobro striže, pa da ni predrago...
smotka=)
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljublajna

Neprebrana objava Napisal/-a smotka=) »

Jaz ti priporočam Miro z mič stylinga na viču. Zdej sicer na dala več tam, ker je odprla svoj salon nekje v rožni dolini. Sem pa leta hodila h njej in sem bila vedno zadovoljna :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Priporočam mojega frizerja! Ampak se ga dobi samo po naročilu je namreč frizer brez salona in dela vse kaj drugo v življenju kot samo frizira...model pa obvlada :yau:
Ima roke za te stvari...še nobena frizerka ali frizer me ni postrigel tako dobro kakor on...in vsaka oseba ko pridem od njega pohvali mojo frizuro in reče tole ti pa prav paše :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DiamondLollipop »

mene tudi zanima kaka frizura bi bla najbolša za podolgovat obraz. (s srednje dolgih las)
pety87
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: frizerji

Neprebrana objava Napisal/-a pety87 »

marsal napisal/-a:ne vem kaj se vse stranke bunite glede cen...... rade bi imele nevem kako kvaliteto in ne vem kakšna svetovanja vse........ se je mogoče kira vprašala kakšne stroške imamo frizerji s tem ko vam poskusimo nudit najboljše???? ne?!??!?!
tolk da vam povem malo o cenah seminarjev in cenah frizerskega orodja ki si ga moremo sami kupovat.. :
- ena uro seminarja (kvalitetnega) nas stane 150 - 200 € (to ne vklučuje nobenega prevoza itd... hrane, nastanitve)
- škarje. vsak frizer ima vsaj 3-5 različnih škarij, ene stanejo od 150 do 500 €

no tolk da vam bo malo bolj jasno zakaj imajo frizerji ki imajo ime in kvaliteto takšne cene..... in da se o frizerskih kolekcijah ne pogovarjamo (za info. cena vrhunske kolekcije od 10.000 do 20.000 €)

hvala in obilo užitkov ob obisku vašega frizerja!

lej, če te dobro ostriže ni panike...se lahko takoj pozabi na keš...kaj pa če ful plačaš...pa te dobesedno skazi...da se ne moreš potolažit...

jst vsak poklic cenim in vem zakaj majo eni fizerji take cene, kr kej znajo...

mi je žau če bom koga užalila, samo malo sem jezna :)
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

Yummylicious napisal/-a:A katera ve kako striže Mitja iz Mič stylinga (Kongresni trg)?

Mitja Sojer je v kreativnemu timu - torej zadevo obvlada..

Lady_fLame napisal/-a:..sem opazila da je MIC sicer se kar drag..

Konec marca sm šla po dveh letih ponovno k Micu in cene, primerjajoč z prej, so se kr dost povišale.. Zdej ej zihr enih 20% več za plačat, kot prej.. Jst sm bla čist paf, ko sm dobila račun (striženje + barvanje + make up).. :eek:
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Jaz bi rada obdržala svoje dolge lase (klasično postriženi, sprednji so malce stopničasto postriženi), bi pa rada imela takšno barvo, ampak ne poznam frizerja, ki bi moje svetlo rjave lase lahko spravil na ta odtenek ali vsaj podoben:
link
Meni ni problem cena, ampak dosegljivost salona in kvalitetno barvanje, kar pa je dandanes (kljub veliki izbiri) problem najti. :roll:
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

huh z rjave direktno na tako svetlo blond....težka :?
osebno bi ti priporočala salon Oz (btc, v diamantu zraven emporiuma). tja hodim že nekaj časa in morm rečt, da so res vrhunski. spoznajo se na barvanje, poleg tega lase pred barvanjem zaščitijo, njihovi preparati so top! js jih uporabljam tudi doma. :D :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No jaz sem se preselila v Ljubljano in kljub temu, da sem bil prej veliko v Ljubljani nevem katera je dobra in hkrati ugodna frizerka zato bi vas prosila za iskreno pomoč...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

Simple, Supernova
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Tamala_mrha napisal/-a:Jaz bi rada obdržala svoje dolge lase (klasično postriženi, sprednji so malce stopničasto postriženi), bi pa rada imela takšno barvo, ampak ne poznam frizerja, ki bi moje svetlo rjave lase lahko spravil na ta odtenek ali vsaj podoben:
link
Meni ni problem cena, ampak dosegljivost salona in kvalitetno barvanje, kar pa je dandanes (kljub veliki izbiri) problem najti. :roll:

Da se zihr, sam verjetn postopoma, da se ti ne bojo prevec unicl. Drgac pa js priporocam Stevota na Igriski (Lj).
Odgovori