Neko mlado dekle trpi

Pomoč iz čustvenih stisk.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neko mlado dekle trpi

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Delam v enem lokalu v katerega zahaja neko mlado dekle, ki mora biti staro cca. 23let.
Zjutraj je prišla na kavico in je tam sedela, reševala križanke, brala časopis...pa včasih full klicala po mobitelu pa se je nekaj kregala (v hrvaškem jeziku)...no in dober teden nazaj sem videla, da gleda oglasnik in da išče stanovanje pa sm jo malo ogovorila. No in je pogovor napeljal na vse teme...tako, je rekla da je bila v varni hiši pa materinski dom pa tako naprej...in da ima otroka, ki ni star eno leto, da ga videla ni že par mesecev...pa sm jo previdno vprašala kako pa to pa je rekla, da je pri njenem bivšem fantu ampak ji ne pripoveduje obiska ampak ji ta tip ki ga ima sedaj ne pusti da bi ga videla...ta njen zdejšnji tip pride tudi v lokal skupaj spijeta kavico pa se luipčkata...pa spet takoj nekaj kregata,...
No in mi je 'povedala, da če se sliši z unim tipom, da ji ta kr teži kaj se kurbari okoli pa kaj ga kliče in nevem kaj še vse...ta tip ki ga ima sedaj ima doma žđeno ki je pijanka in je rekla, da jo on rihta, kuha, pere,...in je rekla da je ona včasih pri njem pa da je tam nevdržno,...da včasih spi kar v avtu zaradi tega...pa sm ji sama rekla, da zakaj mu ne reče, da nej da njo na zdravljenje ker je škoda ker se uničuje una ženska,...
Pa je rekla, da je rekel da on svoje žene neda... :eek:
Potem mi je rekla, da če ji dam cifro pa da bi se kaj slišali pa sem rekla da seveda ker sem videla da je punca tko tudi malo boga...je rekla da nima staršev in ni imela otroštva...
Ta model ji tudi briše telefonske številke, od janurja je zamenjala 3 kartice.
Danes sem jo tudi vprašala če jo on kdaj udari...pa je rekla ja lej...in sm že nekaj časa gledala un flekec pod njenim očesom oz. na njenem licu...pa da jo kr zabije v vrata...model je full ljubosumen je rekla...pa sm ji rekla, da če se zaveda, da ima pravico vidit svojega otroka pa je rekla da ve...

Meni je je zelo žal...sem rekla naj gre tudi šolo delat...pa je rekla da more sama plačati 7 in 8 razred, da gre lahko v kako sreddnjo...200€ ima socialne podpore...ona ima slovensko državljanstvo on pa samo hrvaškega...
Ker je rekla, da ji je rekel, da jo bo prijavil policiji ker dela take scene...pa nevem sploh kake...pomoje, da ker gre s svojim bratom na kavico pa ker pokliče bivšega da zve kako je z otrokom...

Zelo rada bi ji pomagala pa nevem na kak način...
Malo sem sklepala da on a trpi malo to zaradi denarja ker ji da maloo denarja...ampak nevem no...

Upam, da sem dosti razločno napisala, da nisem preveč zakomplicirala...

Žal mi je punce...

Kaj si ve mislite?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Joj boga res..ne vem kaj nej rečem, si že veliko naredila, ker si se z njo pogovarjala. Sam ne vem, če se je glih dobro vmešavat v te zadeve (zarad njenga tipa zdejšnjega) :?
Za dežjem vedno posije sonce!!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Pomoje ji ti ne moreš kej dost pomagat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

In pol tkole vidš kakšne stvari se dogajajo po svetu oz. tud v naši bližini :(

Jst tud nimam nobene konkretne ideje..pomoje je zaenkrat že tok velik da se z njo pogovarjaš, sam mal pazi glede njenga tipa. Če mene vprašaš on ni čist gladek, glede na to kakšne scene ji dela. Sam a ona je prostovoljno z njim? Al se ga samo ne upam zapustit?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Pomojem se ni pametn kej vpletat v te zadeve, da ne boš še ti imela problemov. Ona bo mogla sama rešt te probleme, če bo imela dost velko željo po tem, jih bo sigurno :wink:

Aja, pa osnovna šola ni za plačat, pr nas na Ljudski Univerzi je zastonj.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

enkrat smo jst pa kolegice hotle pomagat eni punci, ki jo je fant brutalno pretepal. in ugani kaj? pomagale smo ji za 1 dan, še to ne... čez 2 meseca sem jo spet vidla pretepeno z istim tipom.

pač ene ženske so take... in ti svetujem, da se ne vmešavaš, če te ona ne prosi za pomoč oz. je sama pripravljena storiti kaj na tem...
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

pomojem ne moreš nič naredit. ženska mora sama zbrat pogum in to je to. ti ji lahko pomagaš s tem,da ji dobro prisluhneš,daš kakšen nasvet...
ne vem,zakaj sama ne odide od njega če jo pretepa. zakaj ga ne prijavi policiji? če se to dogaja že dalj časa,ji je očitno taka zveza ustreza...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pomoje ji že s tem, da jo poslušaš, precej pomagaš. Daj ji vedet, da lahko do tebe pride, če bo kdaj zbrala pogum za resnejše spremembe, pa malo se pozanimaj glede Ljudske univerze in podobnih zadev, da ji boš znala povedat, kaj lahko naredi.
Kaj bolj učinkovitega pa ne moreš narest, dokler se ne bo sama odločila, da hoče stran od njega.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

Jup.. Se strinjam s prejšnjimi posti.. Poslušanje + svetovanje je vse kar lahko narediš.. Je pa zlo pohvalno, da te je sploh zaskrbelo kej takega.. Preveč ljudi se v današnjih časih obrne stran od problemov, ki jih imajo prijatelji, kaj šele "tujci"..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Moje mnenje je, da nimaš kaj dosti za narediti oz. nič. Bolje, da se ne vmešavaš v njun odnos, ženska je dovolj stara, da se odloča sama zase. Če se ga ne more rešit, pa je še huje, ker je potem takem ta tip lahko nevaren.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja hvala vam za predloge dekleta...jaz jo bom še vedno lepo poslušala in ji pomagala po najboljših močeh ampak še vseeno vse tako, da ima neko mejo...če me bo prosila za pomoč me bo nin ji bom takrat seveda pomagala...

Sej bom napisala kako kaj poteka...povedala ji pa bom, da ima šolanje zastonj...sej je sama rekla, da je zelo posesiven...

Prov kreten je ta model :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

Ja sam res pazi, da ne boš še ti fasala, ker če je člouk psiho je hudič.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

ja,rajš se ne umešavaj v tuje zadeve.da ne boš potem sama kj fasala. js bi ti rekla,da se tipa izogibaj...njej pa (kot sem že napisala) pomagaj s predlogi pa tko.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Pomagaj ji, kar se tice nje, njenega solanja itd. v stvari povezane s tipom pa se ne spuscaj, razen ce vidis, da nujno potrebuje pomoc in si tudi sama zeli pomagati. Ker poznam veliko punc s tipi, ki so totalni cudaki (agresivni, varajo, lazejo... - vse se najde) in zmeraj iscejo nasvete in pomoc, kaj naj nardijo, se vedno pa se jih drzijo in prenasajo vse njihove izpade. Dostikrat se pa tudi zgodi, da ob kaksnem prepriu blekneju tipu ven, kaj jim je rekla prijateljica/znanka v smislu: Saj mi je tudi ona rekla, naj se te izogibam... In ce je decko res cudak, agresiven, idiot, lahko mas kaj hitro tezave z njim.
Dokler si kdo sam ne zeli pomagati mu tudi ti tezko pomagas, vsaj konkretno. Nic pa te ne stane, ce jo poslusas in ji dajes vedeti, da bos tam za njo.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

*little girl* napisal/-a:njej pa (kot sem že napisala) pomagaj s predlogi pa tko.

Ja, samo tudi to se lahko kasneje izkaže kot slaba poteza. Če bo tip izvedel že samo to, da sta si bolj blizu in si povesta takšne stvari, lahko hitro nastanejo problemi in si avtomatsko vpleten v zadevo. Tako da, malce previdnosti ne škodi. :wink:
Odgovori