Zjutraj je prišla na kavico in je tam sedela, reševala križanke, brala časopis...pa včasih full klicala po mobitelu pa se je nekaj kregala (v hrvaškem jeziku)...no in dober teden nazaj sem videla, da gleda oglasnik in da išče stanovanje pa sm jo malo ogovorila. No in je pogovor napeljal na vse teme...tako, je rekla da je bila v varni hiši pa materinski dom pa tako naprej...in da ima otroka, ki ni star eno leto, da ga videla ni že par mesecev...pa sm jo previdno vprašala kako pa to pa je rekla, da je pri njenem bivšem fantu ampak ji ne pripoveduje obiska ampak ji ta tip ki ga ima sedaj ne pusti da bi ga videla...ta njen zdejšnji tip pride tudi v lokal skupaj spijeta kavico pa se luipčkata...pa spet takoj nekaj kregata,...
No in mi je 'povedala, da če se sliši z unim tipom, da ji ta kr teži kaj se kurbari okoli pa kaj ga kliče in nevem kaj še vse...ta tip ki ga ima sedaj ima doma žđeno ki je pijanka in je rekla, da jo on rihta, kuha, pere,...in je rekla da je ona včasih pri njem pa da je tam nevdržno,...da včasih spi kar v avtu zaradi tega...pa sm ji sama rekla, da zakaj mu ne reče, da nej da njo na zdravljenje ker je škoda ker se uničuje una ženska,...
Pa je rekla, da je rekel da on svoje žene neda...

Potem mi je rekla, da če ji dam cifro pa da bi se kaj slišali pa sem rekla da seveda ker sem videla da je punca tko tudi malo boga...je rekla da nima staršev in ni imela otroštva...
Ta model ji tudi briše telefonske številke, od janurja je zamenjala 3 kartice.
Danes sem jo tudi vprašala če jo on kdaj udari...pa je rekla ja lej...in sm že nekaj časa gledala un flekec pod njenim očesom oz. na njenem licu...pa da jo kr zabije v vrata...model je full ljubosumen je rekla...pa sm ji rekla, da če se zaveda, da ima pravico vidit svojega otroka pa je rekla da ve...
Meni je je zelo žal...sem rekla naj gre tudi šolo delat...pa je rekla da more sama plačati 7 in 8 razred, da gre lahko v kako sreddnjo...200€ ima socialne podpore...ona ima slovensko državljanstvo on pa samo hrvaškega...
Ker je rekla, da ji je rekel, da jo bo prijavil policiji ker dela take scene...pa nevem sploh kake...pomoje, da ker gre s svojim bratom na kavico pa ker pokliče bivšega da zve kako je z otrokom...
Zelo rada bi ji pomagala pa nevem na kak način...
Malo sem sklepala da on a trpi malo to zaradi denarja ker ji da maloo denarja...ampak nevem no...
Upam, da sem dosti razločno napisala, da nisem preveč zakomplicirala...
Žal mi je punce...
Kaj si ve mislite?