Prvih 5 strani sem dubu slabo mnenje o vas ki tuki gori visiste, zdej ste ga pa ze popravli, kar tko naprej

ryu10kyu napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Če smo ravno pri komplimentih... Ženski, ki izgleda povprečno & je pametna, bo veliko več pomenilo, če hvališ njen videz. Obratno ženska, ki je zelo lepa & povprečno pametna, bo veliko bolj nora na komplimente glede pameti oziroma dosežkov.
Baje
Moja teorija je, da so več vredni komplimenti na račun lepote. Tista, ki je pametna, to itak sama ve. Lepota je pa stvar okusa.
In vsekakor veliko pomeni, da se zdiš lepa svojemu moškemu.
S tem prispevkom si dokazala, da si(se imaš za) pametna..lepota je pa nekaj za kar se moraš potruditi bolj kot za pamet...torej navsezadnje teza zvončice vzdrži
dp22 napisal/-a:Zvoncici se moram zahvalit, je videt da zleti pride tudi pamet
Prvih 5 strani sem dubu slabo mnenje o vas ki tuki gori visiste, zdej ste ga pa ze popravli, kar tko naprej
kr.ena napisal/-a:Niti ne.
Lepota je relativna, pamet pa objektivna zadeva. Neumni ženski je brezveze dajat komplimente glede pameti, ker bi bili laž.
Medtem ko tudi pri ženski, ki ne vlaga nekega truda v svojo zunanjost, gotovo obstaja nekaj, kar se zdi njenemu partnerju atraktivno (oči, postava, ...)
In čeprav skoraj vsi poudarjamo, kako je bolj pomembna notranjost kot zunanjost, partnerski odnos bazira tudi na zunanji privlačnosti.
Lepota je relativna, pamet pa objektivna zadeva. Neumni ženski je brezveze dajat komplimente glede pameti, ker bi bili laž.
matjazd napisal/-a:Z mojega stališča gledano se mi zdi, da je danes za punco zaželjeno, da je devica, medtem, ko za moškega absolutno ne.
pooksy napisal/-a: pač pri teh letih je normalno, da maš že neke odnose za sabo.