Okej jst sm neki zvedla..

Sam me zanima,če bom to lahko dans si potrdila..Da BB prireja glasove..In da naj bi dans lih za lih šu vn Marcelo,medtem ko bo Sara mela mal manj %..Če se to dans potrdi,pol vrjamm da je res..sicr je to povedou en k je novinar na Pop tv..ga poznam in use...sam useen ne vrjamm..a sm naivna?Zmagou bo Naske,k bo u finalu s Sandijem..To je to kr vem..Pa baje bi mogu drgač Sandi že enkat umes vn..ko se je boriu za boj za obstanek z Damjano

No ne vrjamm dokler ne vidm dans, da gre Marcelo vn
Drgač pa Sandi..spet ga bom hvalila

Tko k že par strani nazaj

Sam on je res uredu..tut not u bajti,ful mi je fajn k je od samga začetka tak veseljak,da mu dogaja,da se mi zdi da se ni čist nč spremeniu odkr je u bajtici..da je velik naredu,da je bolj zanimiv show..da prenaša use grehe k so mu jih sostanovalci nadal..čeprou mogoče kakega po krivici..Recimo za pohoto je sam sebe nominerou,kar se mi zdi prou =) je tumač očitno da potrebuje neki..hehe..Nooo to je to..vem da je biu marsikdaj prkazan u čudni luči..pa stem k se kao ful baše..zdej nazadnje je bla fora u tem da so Sari skril hrano..oz jo je Naske..nek namaz..pa je Sandija "obtožila" k ni meu blage veze..pol je pa Sara stran šla...je pa dau namaz Sandiju nej si namaže gor,k je lih jedu..in je spet pujs postau,k je vidla da ga ma on=)
BB je ena velka igra..ni point u tem kdo si zasluž pa neki najbrš..usak je neki prspevou da je taka kukr je..Sam če mora bit to nekdo,nej bo to nekdo k je naredu neki zanimivga za bajto..ne to kr dela zunej

! Sandi GO!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!