Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:zdele sem bo dolgem času spet gledla bb in vidm sandija "s tisto zadevo". sm mislna, da bom umrla od smeha. a lah ena razloži, v čem je fora?

Ta teden, obravnavajo 7 smrtnih grehov, in tako med sabo določijo kdo je najbolj podvržen, pohoti, jezi, lenobi...in Sandi naj bi bil najbolj pohoten, zato zdaj naokoli hodi s Cvetom :D .

Sandi je faca, naj zmaga.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

aha, hvala! ker naloga lol... :lol:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz upam, da bo Mateja določena za tale zadnji greh. Ni mi jasno, kako ni bila določen za požrešnost, ker ma na vseh slikah polna usta
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Sara: "Človek je lahko nesmrten."

Spet je prišla ven z eno svojo izjavo.. :lach:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Okej jst sm neki zvedla.. ;) Sam me zanima,če bom to lahko dans si potrdila..Da BB prireja glasove..In da naj bi dans lih za lih šu vn Marcelo,medtem ko bo Sara mela mal manj %..Če se to dans potrdi,pol vrjamm da je res..sicr je to povedou en k je novinar na Pop tv..ga poznam in use...sam useen ne vrjamm..a sm naivna?Zmagou bo Naske,k bo u finalu s Sandijem..To je to kr vem..Pa baje bi mogu drgač Sandi že enkat umes vn..ko se je boriu za boj za obstanek z Damjano :eek: No ne vrjamm dokler ne vidm dans, da gre Marcelo vn :D

Drgač pa Sandi..spet ga bom hvalila ;) Tko k že par strani nazaj :D Sam on je res uredu..tut not u bajti,ful mi je fajn k je od samga začetka tak veseljak,da mu dogaja,da se mi zdi da se ni čist nč spremeniu odkr je u bajtici..da je velik naredu,da je bolj zanimiv show..da prenaša use grehe k so mu jih sostanovalci nadal..čeprou mogoče kakega po krivici..Recimo za pohoto je sam sebe nominerou,kar se mi zdi prou =) je tumač očitno da potrebuje neki..hehe..Nooo to je to..vem da je biu marsikdaj prkazan u čudni luči..pa stem k se kao ful baše..zdej nazadnje je bla fora u tem da so Sari skril hrano..oz jo je Naske..nek namaz..pa je Sandija "obtožila" k ni meu blage veze..pol je pa Sara stran šla...je pa dau namaz Sandiju nej si namaže gor,k je lih jedu..in je spet pujs postau,k je vidla da ga ma on=)

BB je ena velka igra..ni point u tem kdo si zasluž pa neki najbrš..usak je neki prspevou da je taka kukr je..Sam če mora bit to nekdo,nej bo to nekdo k je naredu neki zanimivga za bajto..ne to kr dela zunej ;) ! Sandi GO!
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Zdaj sem brala novice in pise, da se bo zraven Sarine mame vselil tudi njen kuza. :) Mislim, ti pa so polni idej. Moja mami za noben denar ne bi sla v hiso, ce bi jaz bila v hisi. Sicer pa se to ne more zgoditi. :)
Danes naj kar lepo odpeketa Marcelo ali Mateja. Cist sta mi bedna.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

To je pa slo hitro danes... In sla je Sara. Skoda no, meni se ni zdela tak napacna, ampak ce bi morala izborati med Saro in Sandijem bit ud jaz izselila Saro.
Damyanchyka ocitno tvoji podatki ne drzijo, je pa se vedno cas, da gre Marcelo danes ven... :)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ni res...sej sm vedla,da ni ;) pač ful sm dvomla,sam k mi je en tku reku..jebat ga ;)

Glejmo naprej...
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Waaaa...če to ni najboljša letošnja oddaja! Sm jokala umes k dež :D
Tisti posnetki ki so jim jih pokazali prek tv in odziv njihov...joj, še jst sm mela čist takoj souzne oči! Pa tist k je bla Jeaninne na posnetku za mercela in je rekla da njena dekca na njega čaka...aaaaajmeee...ku kjut no! :love:
Pa ko so se mame uselile u hišo in njihovo veselje...joj, če to ni ganljivo za zjokat pol ne vem...ful je blo dobr dones no!
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Po tej oddaji še bolj privoščim zmago Sandiju.
Marcelo je pa brihten, Mateja bi zihr avto :lol: vzela.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Sweet Princess napisal/-a:Waaaa...če to ni najboljša letošnja oddaja! Sm jokala umes k dež :D
Tisti posnetki ki so jim jih pokazali prek tv in odziv njihov...joj, še jst sm mela čist takoj souzne oči! Pa tist k je bla Jeaninne na posnetku za mercela in je rekla da njena dekca na njega čaka...aaaaajmeee...ku kjut no! :love:
Pa ko so se mame uselile u hišo in njihovo veselje...joj, če to ni ganljivo za zjokat pol ne vem...ful je blo dobr dones no!

Evo točn to sem hotla napisat pa vidim, da je Princess že vse povedala :P jest bi sam še dodala, da mi je bla Nina dons po dolgem času spet ful HUDA :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja je mela hudo oblekco ja...sam pol k so tisti kamenčki začeli odpadat :?
Sam make-up je mela pa obupen, sorry...ustnice je mela tko namazane da se mi je zdel da so ji mal botokca not našprical pred oddajo :eek: :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sweet Princess napisal/-a: Pa tist k je bla Jeaninne na posnetku za mercela in je rekla da njena dekca na njega čaka...aaaaajmeee...ku kjut no!

Marcelo se ni strinjal s tabo. :P In jst sem na njegovi strani, 3x je kušnil žensko, ona se je pa direkt k njemu na vrata odpravila in se predstavila celi žlahti. Pa potencialno bodoča tašča tudi ni bila ravno navdušena nad njo, lol.
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

tor napisal/-a:Po tej oddaji še bolj privoščim zmago Sandiju.
Marcelo je pa brihten, Mateja bi zihr avto :lol: vzela.

Brihten bi bil, če bi takoj ugotovil, da če je razglašen za pohlepneža ne more dobiti takšnega avtomobila, da je ravno to point pohlepa.

Mi je pa žal, da je šla Sara ven, je veliko bolj zabavna in gledljiva kot pa medel Marcelo.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

barby8 napisal/-a:Brihten bi bil, če bi takoj ugotovil, da če je razglašen za pohlepneža ne more dobiti takšnega avtomobila, da je ravno to point pohlepa.

A misliš da ni dojel da je fora :wink: Je bilo zelo očitno, da mu je lajtnga potegnila :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Odgovori