Tonja napisal/-a:Ehhhh... Dedi so tak zabavni... Jaz jih prav rada opazujem, ko mislijo, da so me na limance spelali, pole pa se lepo izživim nad kakim. Dedja mimika na faci, ko je ranjen njihov ego mmmm
.
Osnovnošolci ste od hudiča.

ryu10kyu napisal/-a:70-80% žensk je luštnih da te ne zabolijo oči ko jih gledaš![]()
Koliko je v procentu luštnih moških ko greš ven recimo?![]()
Posplošitev v največji možni varijanti...primer Ljubljana city:
Ženska se pač zagreje za enega, ki ji je kul v diskoteki ali kjer koli že pač. In vsak, ki pride do nje zdraven je moteči element in uničuje priložnost tistemu, ki je njej všeč. Spokaj se model...nisi mi kul...smrdiš beden si nagravžen, itd.![]()
Potem se pač zgodi da tisti dečko ne pride do nje tisti večer in je šel večer v maloro...jebem mu kaj je bilo da ni prišel do mene? Kaj je bilo...ali sem imela make up razmazan ali čupa ni tako stala kot bi bilo treba....mogoče je gay![]()
Problem je nastal morda zaradi tega ker je vse toliko odpikala na surov način, da je model to opazil in si rekel...fak stariSaj je luštna ampak modele reže kot suho salamo z preveč nabrušenim nožem
![]()
Bom jaz raje jo pustil na miru..škoda ful je mačka ampak jebat ga...tak je život