Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
PikKaPoOka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PikKaPoOka »

MintDidi napisal/-a:Zivjo! Zanima me, ke bi lahko dobila kopalke ''brazilke''?? Ksna stacuna v Lj k to prodaja?? Al pa kj podobnga, na to foro! :razz:

js sm jih lani kupla v calzedoniji, majo jih pa tud letos sm vidla, sam da nisi prepozna ker ful hitr izropajo.. pa se drage niso, spodnji del 15€ in ponavad mas modrcke za zravn, da lahk kombiniras
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Yazmeen napisal/-a:Jst sm si dons kupla v New Yorkerju sam zgorn del kopalk, ker so mi ble res hude in sicer so rjave barve z enimi belimi hibiskusi, pa okrog vratu se zapnejo, košarce majo pa bolj trde, s kostmi. Uglavnem, če boste kej hodile po New Yorkerjih po Sloveniji, dejte pogledat za spodn del, XS cifra, ampak navadne hlačke, s pasom pridejo, ne une kao hotke (namreč obstajata dva modela), pa mi sporočte, če jih kje vidte :wink:

To je pa zgorn del...

Slika

EDIT: Folk, jst še kr iščem spodn del teh kopalk :roll: Včer sm bla v LJ, pa jih tud niso mel, tko da če jih kera kje zasledi, nej mi prosm sporoči. Bi bla ful vesela, če bi mi jih lahko po pošti poslala (če bi mi blo predaleč za it iskat), plačam ob prevzemu in krijem poštnino :)
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Jz sem pa tele kupila v Emporiumu lansko leto, samo so že neki umažane (nevem od česa) in ne gre dol :(
Nekdo mi je predlagal naj probam z Arikino? Kaj ve mislite?
Zadnjič spremenil majaoko, dne 20. Avg. 2008 14:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

kamis napisal/-a:^^ona je po mojem probavala kopalke magistral,te pa ne dobiš pod 100€.ja jst pa iščem spodnji del da so brazilke in kakšen mesec nazaj v emporiumu niso mel nič od brazilk.Pol je še prodajalka rekla da letos ful slaba,a letos k bi jih skor usi nosil jih nimajo nikjer.Tud u h&m niti u new yorkerju ne dobiš spodnga dela da bi ble brazilke.Kr neki no.

Magistral ja. Sm se mal zmotla... 70€ so. Kar je za to firmo niti ni drago.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js sm se zanč spomnla zavit u NY in probala tele Yazmeen-ine kopalke ... Groza, čist faljena cifra, A mi je bla premejhna, B pa čist prevelka (oboje, košarce in špage). Še en dokaz, da js nimam kej iskat tm not.

Sm pa vidla toook kjutlih Benetton kopalkice, črne z metulčki, pučkaste, volančkaste, čist zame narjene (sam ne pa tut za moje strije :frown: ). Ah.

Zmagajo pa ene letošnje Rip Curl Retro, sam na netu ni fotke, da bi jih pokazala. Uf, čist seksi :hearts: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

majaoko napisal/-a:
Slika

:eek: :eek:
a si ti una k si rekla da te profesorica v joške gleda? :lach:
Jaz sploh kopalk ne vidim :rofl:

A ti si dala tole sliko gor ker si predvidevala da bodo ženske pogledale tvoje kopalke in ti na podlagi tega svetovale katero čistilo uporabiti da bo šlo dol?...
Evo če mi sporočiš kaj nalistku piše za sestavo koliko procentov je česa noter...ti bom povedal s čim jih oprati da bo dol šlo in da se seveda ne bodo uničile :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Hehe, kaj? Kakšna profesorica?
Ne pač sem pokazala kopalke, pa še prosila za pomoč :)
Nevem kopalke so ble dost drage in se nebi smele tko umazat :?

Aja 85% poliamid in 15% elastan
Zadnjič spremenil majaoko, dne 05. Jun. 2008 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

majaoko napisal/-a:Hehe, kaj? Kakšna profesorica?
Ne pač sem pokazala kopalke, pa še prosila za pomoč :)
Nevem kopalke so ble dost drage in se nebi smele tko umazat :?

Povej materijal...sestavo kopalk pa dobiš odgovor...saj ne rabiš zdaj razlagati zakaj si kopalke od zgoraj navzdol slikala :wink:
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Zato ker je slikano z mobitelom in drugače ni šlo (slikat mislim). je pa slika stara že skoraj 1 leto :)
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

majaoko napisal/-a:Zato ker je slikano z mobitelom in drugače ni šlo (slikat mislim). je pa slika stara že skoraj 1 leto :)

sestava je? :D
Raje na privat povej, da ne bo bejbika od banovcev vrata na široko odprla!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Aloha napisal/-a:Js sm se zanč spomnla zavit u NY in probala tele Yazmeen-ine kopalke ... Groza, čist faljena cifra, A mi je bla premejhna, B pa čist prevelka (oboje, košarce in špage). Še en dokaz, da js nimam kej iskat tm not.

Sm pa vidla toook kjutlih Benetton kopalkice, črne z metulčki, pučkaste, volančkaste, čist zame narjene (sam ne pa tut za moje strije :frown: ). Ah.

Zmagajo pa ene letošnje Rip Curl Retro, sam na netu ni fotke, da bi jih pokazala. Uf, čist seksi :hearts: .

A res, al kaj? Men pa res sedejo k ulite, mam B košarco, res mi fajn dekolte nardijo. Ja, edin une špage za okol vratu so nekam dolge, to bom pa vrjetn dala mami, da jih mal skrajša.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men so prevelki oboji, za okol trupa in vratu, košarca pa tut.
Mi pa drgač niso napačne (sploh kr sm hibiskus freak :P ).

A zdej ni dost, da nalimamo sam kopalke, je treba še dekolte?! :eek:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Ne ni nujno :wink: Je pa zaželjeno :lach:
Če kopalke položiš na posteljo, ni tok zanimivo :wink:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

majaoko napisal/-a:Nekdo mi je predlagal naj probam z varikino? Kaj ve mislite?

jst ti ne bi priporočala, da umetne materiale pereš z varikino, ker se fuuul hitro zažre not in raztegne vlakna in posledično s tem cunje zgubijo obliko. jst sm enkrat eno umetno majčko prala s tem, pa se je tam, kjer sm jo z varikino, ful raztegnla in bela je ratala kr neka čudna rumena. če ma pa kera kšno pozitivno izkušnjo, pa nej kr pove :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ ja pa blago se lahko full stanjša pa ni več elastičen (une elastične nitke se kar pretrgajo pa ven iz blaga štrlijo).
Zaklenjeno