Ma tipi z takimi in podobnimi blesarijami tak po mojem preizkušajo (al potrjujejo) žensko naivnost.
Meni grejo drugače tovrstni pristopi, sluzenje, gušenje in vse skupaj na živce še pa još (pa naj bo ded lep ku kamikaza al pa ne). Na živce mi gre!
Ponavadi takim tipom, ki neke gušijo brezveze odgovorim, da ali:
- stari, lej ozri se okoli sebe. Vidiš kolko je pičk? Ja? In zakaj si se pole tu ostavo?
- poglej v mojo levo roko? Vidiš kak se lepo zeleno vidi (laški pir namreč

). Ti slučajno delujem, da si ti važnejši od alkohola?
- Te prašam. Maš spredi 4 komade kul, pa zadi 6 komadu kul? Se slučajno kličeš Man, Iveco, Scania, Volvo, Daf, Mercedes? Neeee? Ma pole pa vozi, me sploh ne zanimaš.
Pa če se kaki hudo hvalisa kaki jebač je, je moj odgovor ponavadi:
- dej stari, postavi se malo bolj bek, me je ži strah, da sifilis poleg tebe fašem ali pa
-stari, če se z neko pič*o meniš, še ne pomeni, da si jo pof*ko tui.
Pa eni mi je skos gušu, da neki čuti do mene pa bla blabla (svda je on mislo, da ne vem, da me hoče ukul prsta navit), jaz pa njemu nazaj:
- veš kaj si ti meni naredo? Pošluši me zaj, da ti povem... (pa začnem pet): za eno samo črtico sem te imel, z svojimi mislimi čisto te prevzel.... (pole pa gleda debilno, itak mu nič ni jasno

)
Pa en tip mi je gušu, kak bi pasalo, če bi ena ženska si prišla gor, da bi mu malo pahljala pred obrazom, ker mu je blo vroče (svda je mislo, da bom bla jaz tista). Jaz pa njemu nazaj:
- stari, sj pa ne vem, ka pa tej čakaš. Idi si jo poiskat.
Pa enkrat mi je ded nabijo joooo (dalj časa se poznama), pa na dušo piho pa tamo vamo... Pa sma bla enkrat na samem, pa neki guši, pa palamudi pa ehhhhhh (smehi

), pa se jaz smejim poleg. In me praša, zakaj se smejim. Pa jaz njemu, da mi je kul, ker misli, da sem glupa, pa da nasedam stvarem, ki jih brblje. Pa me pogleda:

. Jaz pa njemu lepo nazaj:
- Ne si mislit, da nasedam tvojim besedam, nisem glupa. Če ti bom hotla dat, ti bom tak sama dala, brez da bi kaj reko, če pa ti nočem dat, se lahko pa sliniš klko češ, pa si ga boš na koncu še vedno drko. Plus... Zavedaj se tega, da ko hočeš iz mene glupačo naredit, izpadeš ti največji glupač

.
Pa enkrat mi je model guši neke, kaj bi mi delo, poleg pa kolega stoji, pa kolega pogledam pa prjavim:
- Dej, ka bi ti šel namesto mene, meni se ne da? Saj ni panike, malo se naprej skloni, najprej zapeče, pole pa že paše.
Kolega pa jaz sma itak padla v smeh, ker kolega je vedo, da je joke, unemu pa tak al tak ni blo kaj jasno.
Ehhhh... Dedi so tak zabavni... Jaz jih prav rada opazujem, ko mislijo, da so me na limance spelali, pole pa se lepo izživim nad kakim

. Dedja mimika na faci, ko je ranjen njihov ego mmmm

.