Pravi, da ne more bit več z mano

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Yulia
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Laško

Pravi, da ne more bit več z mano

Neprebrana objava Napisal/-a Yulia »

Najprej bi vas rada lepo pozdravla, ker je to moj prvi post...pa se že obračam na vas po pomoč... en mesec se že spravlam tole pisat in sem se končn opogumla :oops: Vse vam bom po pravici povedala, zato me prosim ne obsojajte preveč, ker trenutno bolj potrebujem tolažbo in nasvete, kot pa obrekanja... Problem je v tem, da nimam nobenga, ki bi mu lahko povedala in ga povprašala za nasvet. Da kr na začetku pojasnim.. prijateljic nimam že od 2.letnika sš, ker je moja bivša najboljša prijateljica cel razred obrnala proti men(mogoče razumljivo, ker se je njen "bivši"(če bi lahk temu tak rekl, ker sploh nista mela resne zveze) odloču za mene - si predstavlate, da MOŠKI noče spat s svojo punco, ker je tak noro zaljubjen u drugo(mene))...no, hočem povedat, da ji nisem tipa spelala, ker sm mu bla všeč že pred njo in se je prisilu za to zvezo, da bi lahk bil v moji bližini. In tud najino prijatelstvo se je končal že v osnovni šoli, tak da je blo verjetn maščevanje za nazaj. Med tem časom, namreč že od začetka prvega letnika sem bla skup z njegovim sošolcem... Ok, da ne bom predolga(ker ful rada govorim, pa že tak nimam nobenga in bi vam rada tud še velik povedala :roll: )
S tem njegovim sošolcem sma bla skup 2,5 leti, z NJIM pa najboljša prjatla...vse sma si zaupala, en drugmu pomagala zard težav pri zvezah..si svetovala, vedno pogosteje sma se pogovarjala po telefonu do jutra...se zajbavala in skupi jokala..kot pač to počnejo najboljši prijatli! Sam problem je nastal, ko sma ugotovila, da sma si en drugmu všeč! On je kr kmal lahk prekinu svojo zvezo(kot sm že povedala, ni bla resna), pr men je blo pa zlo težk...s tem fantom(sošolcem) sem prvič spala, ubistvu je bla to moja prva resna zveza in ni blo kr tko... ampak ljubezen do NJEGA se je ful razvila in bla noro močna! NIKOL onga nisem varala z njim, zvedu je pa itak, ka se dogaja med nama... no, in tak sem mu pred skor dvemi leti dala konc! Morm povedat, da je blo res peklensko...vsi so me zasovrazl, tud njemu ni blo lahko, halo sj je bil še kr z njim v razredu! Ampak za ljubezen potrpis..od 2.2.2007 sma bla uradno skupi in se mela res noro. Za mene je bil pač drugi resen fant, ampak sem pr njemu prvič začutla take občutke, on je pa prvič spal z mano. Poleti je sou zraven na maturantskega(aja, on je takrat končal šolo - zj je star 20, jz pa 18), uzivala sma v tem, da se mava, vse je blo sanjsko!! Do oktobra...vpisal se je na višjo u mb, sam ni se preselil gor, temveč vsak dan vozil(njegovi starši me na primer tud zard tega krivijo, kao da se je sam zard mene fural, pa ni res, ker sta si s kolegom preračunala, da je cenej) Velik bolj se je začel družit s kolegi in ker je gostinc je večkrat kje delal(npr. na viktorjih) in hodil na tekmovanja! Jz mu vse ful privoščim, kar sem mu tud povedala, sam pač(ker sem take narave, da me skrbi za druge) me je vedno skrbel, če je vredu,kdaj pa kok bo pršu domov. Kot sm že na forumu brala, vas velik meni, da se to ne dela, ampak jz vam zagotavljam, da ga nisem preverjala in me je res vedno skrbel, kak je, ker ga neskončno ljubim. Sploh pa ne vem, zaka je nekomu težk povedat, da je vse ok, da se partnerju ni treba sekirat, če ga enkrat vprašaš, ker mu nisem pisala vsake 5min! Pa dobr, to da je zj gor hodu v šolo še ni blo najhujš, dokler nisem jz zard tega začela izostajat iz šole, ker je mel večkrat popoldne šolo in sm hotla bit zu3 z njim! Vem, grozna napaka..ampak ni bil on sploh glavni krivec, sam razlog za izgovor, najbolj me je mučl, da me v razredu ni noben maru in so me vsi zajbaval s profesorji vred! Bote rekl, da se da tud to uredit, greš k ravnateljci, če kj ni blo fer...sam se vam ne zdi, da ne moreš nič dosežit, če so vsi proti teb in nimaš ene priče?!To sm tud doma probala razložit, pa sta zj kr dojela... No, zard izostankov nisem mogla na maturo in sem se odločla, da zadevo končam izredno! Tak da mi oktobra pa do februarja držte pesti, da vsaj to nrdim... Tak da zj ostane sam ta problem s fantom! Zard vseh težav in živcev sm padla v globoko depresijo in se začela rezat..no, tud samomor sem že poskusla, sam verjetn nimam jajc, ker sem drgač bolj nežno bitje in fora je! da znam vsem ljudem okol sebe pomagat, sam seb ne! Prav socialna delavka v šoli mi je rekla, da bi lahk bla celo psihologinja in fant mi je tud vedn naprej metal, da kok sem znala njemu takrat pomagat in mu svetovat, sebe pa zj tak poškodujem! Sj ne rečem, da mi ni hotu kdaj preprečit, pa vedno je tud govoru, nj neham...tisti ko to delate, vete da ne zadostuje, če sam govoriš! Ok, iz tega sem se tud nekok izkopala, včasih se ob res hudi težavi še zgodi(na primer zj..), ampak se poskusim pozdravit!
Povedat morm, da sva se z mamico pred 8leti preselile iz Nemčije v Slovenijo in je ati ostal gor! Sem edinka in zlo trmasta, mami me je težk vzgajala sama, ko je pa ati pršu pred 2leti je mislu, da mi bo lahk kr ukazval! Vsi so povedal, da to ne gre kr tak, če 6let nisi živel skup in se sam na vsak mesec vidu! Itak so bli problemi, že od nekdaj je ati kričal na naju in zlo rad tud zmerja! No zard vsega tega, sem se tud jz kdaj sporekla z mamico(sj pravjo, da se od staršev učiš) pa verjemte, da mi je ful žal, da je blo velikrat tak, ker jo mam neskončn rada in ji je blo težk, ko sva ble same! Ona ve, da mi je hudo zard tega in mi je oprostila, ji pa še večkrat ko sem jezna rečem kako besedo...kar nočem in se trudim, da ji ne bi nikol več! Fant je seveda to kdaj slišu in da vam povem že končn glavni problem........ pred 2mesci mi je dal konc!! :cry: Njegovi razlogi:
1.ker se z mamico kregam
2.ker mu gre na živce, da hočm vedno vedit, kje je in ka dela
3.ker sploh sam ne ve točn zakaj, ampak trenutno pač noče met punce
4.pa me ma še vseen rad in sma lahk spet najboljša prjatla, kot takrat(haloooo!! :buhu: :x )
Ok, to je zgodba do zdj... sorry, ko sm tak dolga..upam, da se vam bo sploh lubl brat, sam zle mi je že kr mal lažji, ko sem se izpovedala!

Moje mnenje je, da razlogi držijo samo deloma oziroma niso tako tehtni, da daš osebi, ki jo maš še rad in si tolk doživel z njo, kr konec...
Men osebno največji razlog je njegova sestra! Dobesedno sovražim jo, ker me ona tud nikol ni marala in verjamem, da je mela prste vmes pri njegovi odločitvi. Je namreč 12let starejša in že vedno jo je mel ful rad in se obračal s težavam na njo - pač starejša zaščitniška sestra!
Drugi pa kolegi, ki nimajo punc! Že ko sm vprašala enga kolega in mamico, če je možn, da zard kolegov nočeš met punce, sta oba odgovorila, da je!

Že dva mesca se trudim, da bi ga prepričala, da bi bil spet z mano! Zju3 ko je spal, sem na skrivaj prišla k njemu(oma mi je odprla) in mu posula pot od njegove sobe do dnevne s cvetovi, kjer sem ga čakala v šrčku iz sveč, s srčkom nalepljenem z najinimi slikami v roki. Ko je pršu do mene, se je čist raznežil, me objel in božu! Drug dan se je pa delu, kot da ni blo nč! Tud v powerpointu sem mu naredla zgodbico s slikami in zraven predvajala glasbo "noro se ujameva". Vsakič se je obnašu, kot da bi hotu bit z mano, drug dan pa kot da me sovraži! Že tri tedne tud sexama... In v petek sma se skupi odpelala v nemčijo na poroko moje sestrične. 4 noči sma spala v isti postli, objemu me je in božu, seveda sma se dala dol...še med potjo nazaj, mi je govoru biba, lubika in mel roko na moji nogi! Bum, ko sma u torek ponoč pršla nazaj, mi ni reku naj prespim pr njem(ker so moji starši še ostal gor), obnašu se je totalno mim...ampak celo povabu me je na kosilo, da ne bi bla sama doma in sem ostala do večera! Zard nekega dogodka je pršla cela njegova družina, tudi sestra! in dokler nisem šla me še pogledu ni!!!! Ko nisem mogla več, ker so mi že solze tekle, je šou z mano do avta in reku sam lepo spi, se kj piševa in lahko noč! Pa sm ga itak vprašala, če me ne bo vsaj objel, in je to pol naredu...jz sem se vsa objokana odpelala domov in zato zj dans to pišem!

Oprostite, da sem bla tak dolga, se vam pa že vnaprej zahvaljujem, ker mi je res mal lažji pri srcu! Premislte celo zgodbo in razloge(tako moje in njegove za dejanja) in mi prosim pomagajte! Ljubim ga neskončno... nočem ga zgubit zard drugih, ki nama ne privoščijo ljubezen, ker čutim, da mu je težk in ne ravna čist po svoje! Če ste pa presodl, da se je čist sam tak odloču in si ne bo premislu, mi prosim nujno povejte, kak se nj "odljubim", ker jz mislim, da ne bom mogla! Tud če pravte, kolk je še tipov in da me pravi čaka, se men zdi brezsmiselno menjavat tipe in sprobavat, ker ne poznam para, ki se niti enkrat ne skrega! Zakaj ne bi poskusl odpravit take težave in kompromise sklepat, še posebi, če maš nekoga res rad?! Pač je to moja teorija.... uglavnem, pomagite kakorkol!
HVALA!
Zadnjič spremenil Yulia, dne 06. Jun. 2008 9:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Sem prebrala celotno tvojo zgodbo in ne mislim nič obtoževat...
Ampak - dve vprašanji:

1. Si se kdaj vprašala zakaj te toliko ljudi ne mara?

Je že res, da je mogoč nesrečen splet okoliščin (tvoja bivša koelgica), ampak si kdaj pomislila tudi na druge razloge? Mislim, da ena oseba pa res ne more obrniti toliko ljudi proti tebi...

2. Si se s fantom kaj pogovarjala o vsem tem, o teh njegovih razlogih in o vajinem odnosu po tem, ko ti je dal konec?

Nekako se mi tvoj (bivši) fant ne zdi močna oseba, ker bi te v nasprotnem primeru dokončno zapustil. Da te ima še vedno rad - je čisto mogoče - ampak si ti zaslužiš takega fanta, ki te ima rad, ampak te vseeno zaradi takih banalnih razlogov zapusti?
Mogoče se boji tvoje mentalne nestabilnosti (vsaj glede na to, da se režeš). Zelo malo ljudi si želi take psihično razrahljane osebe v življenju. Možno, da se je ustrašil tega. No, razlogi niti niso važni - pustil te je, če ti pravega razloga ne navede, ti ga pač ne in je brezveze ugotavljat.

Kaj ko bi ti začela delat na sebi? Da se izvlečeš iz tega kroga. Najprej prekini s fizičnim škodovanjem sebi (ne vem kako je s tem, je pa verjetno najtežji korak, vendar moraš biti močna), potem dokončaj šolo, poišči stvari, ki bi te v življenju veselile... Zaenkrat se posvečaj le sebi. Potem pa počasi začni graditi na odnosih z ljudmi. Stran pojdi od vseh tistih, ki so pod vplivom drugih, ki te tako rečeno "sovražijo", poišči nove prijatelje - če nisi konfliktna oseba, kot praviš, jih boš kar hitro pridobila :) .

Od fanta pa bi bilo tudi dobro, da se oddaljiš... Če ti je dal konec, ti ga verjetno ni dal kar tako :? .
Uporabniški avatar
urša**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: šiška

Neprebrana objava Napisal/-a urša** »

iskreno povedano mislm da si zatiskaš oči... med vrsticami si povedala da nočš slišat, da ga morš pozabt, ampak to je to kar bi mogla narest.. kar pa si vrjetn slišala že od drugih... to je tut vrjetn najbl odgovorna rešitev, ampak dokler sama ne boš tega dojela, ti tut mi ne mormo pomagat :? ne obsojam te, da ne morš narobe razumela... ampak sm mela prjatlco v podobni situaciji in vem da ne gre drugač... on je kriv da še bolj trpiš.. se ti ne zdi? da se pa 100% prepričaš da ne boš nardila napake, ga postav pred odločitev: ti al njegova sestra in kolegi.. edini ki bo s tabo celo življenje, si TI sama.. čuvi se
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

waw tale je bila pa dolga :wink: no,mene pa zanima...A si nisi v tem času,ko si se skregala z bf, našla nobene prijateljice? Poznane so mi zgodbe,da se skregaš z bf, da ona naščuva razred proti tebi... ampak slej ko prej najdeš neko X osebo,ki je prej še nisi poznal,in se z njim spoprijateljiš. vem,da to ni lahko,ampak se da.
ok, glede tipa... a sta se vi2 kdaj resno pogovorila? ali si mu kdaj povedala vse kar si prej napisala na forum? ja, dejstvo da si čustveno nestabilna, fantom ni všeč. oz. ponavadi ne vedo kako ti pomagat. moj nasvet,če želiš tipa dobit nazaj je, da se dobro odraslo pogovoriš z njim. ne da jočeš, ga rotiš naj se vrne k tebi, ampak se zrelo pogovori z njim. oprosti, samo njegovo obnašanje je podobno totalnem izkoriščanju. ve,da ga imaš še vedno rada, ve da boš z veseljem preživela čas z njim (tudi v postelji...)... pač enostavne ve,da mu boš izpolnila vsako njegovo željo.
moje mnenje je,da se moraš poglobit sama vase, premlet vse dogodke in mislim da boš po tem že sama vedela kaj storiti.
Veliko sreče! :)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

ok...zakaj te tolk ljudi ne mara se tut men zdi čudn...neki si že mogla narobe nrdit in mislm d ena bivša kolegica ni mogla tolk vplivat na tko velik folka....okej pustmo to...res je dost pomembn kaj prav o tvoji ljubljeni osebi tist k ga maš fejst rad v tem primeru njegova sestra....in najbrž so tut kolegi vplival ker tipi dostkrat hočjo skupi vn se zmenjo d grejo pičke pecat in tko...in pač on tega ni mogu počutu se je zapostavlenga al pa bedno ne vem....sam če te je meu res rad neb smel tko bit...pač poskus se pogovorit z njim, upraš ga zakaj je tko konkretno ker ta odgovor d neb meu punce neki časa je ful brezvezen...upraš kaj je narobe, kje je haklc, pros ga nj ti pove ker si zaslužš d vsaj veš...rec mu da pač če se je dokončno odloču d ne bo s tabo prov in d greš...če pa te ma še rad pa nj pove pa bosta rešila tist glavn problem...lah mu daš tut čas d razmisl...
ne vem kaj nj ti še rečem...če si ne predstavljaš življenja brez njega pol nared vse to...čeprov jz neb tko po kolenih hodila...
kako se odlubt pa noben ne ve...pač obstajajo ljudje k so ti do konca življenja simpatični pr srcu in ti je mau tko...žou k pomislš nanje....sčasoma pač pozabiš d ti manjka...ne vem, nrdi se...to se ne da po nekem postopku.
Uporabniški avatar
tjančii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tjančii »

no zlo lepo d ti je zdei laži ker si se izpovedala.
sori za tole k ti bom zdele rekla:

moje mnenje u vajinem odnosu je to, da ga res mal preveč nadzorujš.
pomisl na to kako bi ti blo č bi te nek tip skoz zasledvou,hotu vedt kje si,kai delaš itd.
men usebno ne bi blo luštn.

to d te ceu klas souraž...ja no..nwem kai nei ti rečm. zdrž pe mal pol pa bo.
poskus pozabt tega tipa,najt si druzga, škoda lajfa d bi ga zapraulala zanga. če tko pomislš te hoče sam zrabt.
vem pa d to ni lahko, ker mam sama podobn problem.

tud s starši ni lahko. vem to. nikol nism ubčutla to d odraščaš sam z enim staršem.
nism edinka,mam pa sestro pa brata k sta se pred 1 letom uba na enkrat odselila. in se mi je skoz zmešal.

probi živet naprei. ne se uzerat nazai. :)
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Tjančii je napisala tole:to d te ceu klas souraž...ja no..nwem kai nei ti rečm. zdrž pe mal pol pa bo.
poskus pozabt tega tipa,najt si druzga, škoda lajfa d bi ga zapraulala zanga. če tko pomislš te hoče sam zrabt.

ok, mam ene pripombe... Glede tega da jo klas sovraž: na svetu ne obstaja le tistih 30 ljudi iz razreda,ki jim je nekdo (ki je očitno dokaj priljubljen v klasu) opral možgane. js ti ne bi rekla,da zdrž, ampak da se prenehaš obremenjevat s folkom ki očitno ne zna razmišljat s svojo glavo. definitivno obstajajo ljudje v tem razredu,ki so te imeli za prijazno,zabavno,dobro,ampak pač dejstvo da so poslušali neko žensko,ki jim je natvezila neke stvari o tebi,ti pove,da pač to ni folk s katerim bi bilo vredno met opravka.
no drugo pa tip:ja, najd si druzga,al se pa z njim zloo pogovor.res je,da je zlo težko zapustit človeka,ki ga imaš rad. ampak,poglej,on noče drugega od tebe kot le, da nekako zadovolji svoje želje in potrebe. oprosti,ampak s tabo dela kot s smetjo... vrni mu milo za drago,in zavrni njegove "ponudbe",ter si najdi tipa ki te je vreden.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

*little girl* napisal/-a:definitivno obstajajo ljudje v tem razredu,ki so te imeli za prijazno,zabavno,dobro,ampak pač dejstvo da so poslušali neko žensko,ki jim je natvezila neke stvari o tebi,ti pove,da pač to ni folk s katerim bi bilo vredno met opravka.

Tukaj je še ena varianta. Recimo, da je do tega prišlo v drugem letniku srednje šole (ali pa v prvem) - takrat so bili še vsi nezreli mulčki, ki so si pustili prati možgane eni osebi. Vendar na koncu četrtega letnika (predvidevam, glede na to, da piše maturo) vsaj nekdo izmed tridesetih ljudi dozori in bi po vsej logiki moralo priti do tega, da naveže (normalen) stik, s katerimi prej naj ne bi imela odnosa. Torej - tukaj je moral biti problem tudi v njej, glede na to, da jo vsi "sovražijo" tudi sedaj - pravzaprav je mogoče sploh ne, samo sama se je tako odmaknila od njih, se zaprla vase. Saj je čisto razumljivo, da je izgubila samozavest takrat, ko so pravzaprav najbolj občutljiva leta. No, niti ni važno. Sedaj je itak že na koncu in s tem razredom ne bo več imela stikov. Si bo že poiskala nove prijatelje - samo sama mora narediti kar nekaj za to :) - predvsem pa se znebiti občutka, da jo vsi sovražijo.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

heh, ne morem verjet da obstaja toliko primerov, ko se skregaš z eno punco pa nato ona obrne proti tebi skoraj ves svet ne samo razred...in to ni kar tak nekaj, to je za osebo ki se ji to zgodi, v tistem obdobju nekaj najbolj hudega.in sama vem kak zelo to boli :?
pa da nebom OT, edino kar ti lahko rečem je, tipov in njihovih dejanj nebomo nikoli in nikdar razumele, pa če si še tak prizadevamo, ko se to nebo zgodilo (kaj druga nebom rekla, ker ti žal ne znam pomagat, kot sem rekla, tipov se ne da razumet, na žalost) :cool:
Uporabniški avatar
Fracha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fracha »

hej!

če te prav razumem, sedaj končuješ šolo in si se odločila iti izredno. Mislim da je čas da poskrbiš zase in dokončaš to, seveda bomo držali pesti :) in ne podpiraš več "lenobe" tvojega bivšega/zdejšnjega s pisanjem raznih seminarskih, ker kot vidiš je na "lep" način poskrbel za svojo rit sedaj ko pa njemu nekaj ne paše. Glede kolegic pa, ko boš na faksu, je vse bolje, ljudje malo bolj trezno razmišljajo glede teh stvari.

glede kreganja s starši ... tudi sama sem to dala čez, ampak verjemi z leti mine ... Mogoče tudi sami še težko dojemajo da odraščaš in nekako se noben od vas ne znajde pri pogovorih. Verjemi samo že to da se zavedaš, da to ni prov, ti bo veliko pomagalo, da se boš naslednjič zadržala ... Sej veš preštej do 10 pa malo razmisli preden izrečeš kaj hudega :)

Sedaj pa glede fanta ... Dal ti je konec, že pred dvemi meseci. Mislim da je čas da se nehaš truditi za njegovo naklonjenost, saj mislim da nočeš biti z nekom, za katerega ne boš nikoli vedela kdaj ti bo spet "bombo" spustil. Mislim da bi bilo kul da ga vsaj kake dva tedna nič ne kontaktiraš, da vidiš če bo on tebe in tako resnično ugotoviš, če mu je še kej do tebe, ko ga boš ti za nekaj časa postavila na hladno. Ne ga prosit naj se vrne, naj bo s tabo, ker to ni to ... ne moreš nekoga prisilit v zvezo, če tega noče. Sigurno mu veliko dogaja, ker je na faksu in vem da ti je težko, ampak verjetno mu je kar nek klik nardilo in se še želi znoreti ... Nimaš ti nič s tem in ne bi mogla preprečit. In dokler boš ti pustila, bo razne spolne potrebe vsaj začasno potešil pri tebi, se bo še naprej tako obnašal, a verjemi ko bo kira druga mimo prišla, mu pa ne bo spet nek problem te ignorirat. Mislim da bi res morala nekaj časa ga nič kontaktirati, da vsaj vidiš kdaj se bo on spomnil tebe ... in ko se bo, ali bo namigoval na ljubezen ali seks?

Glede rezanja, očitno imaš res stvari, ki te ful mučijo in jih rabiš rešit ... Sedaj upam, da ti bo forum kaj pomagal, vendar mogoče ne bi bilo odveč če se še oglasiš na pomoč k kakšni socialni delavki, psihologinji ... Verjetno ti bo priporočila kakšno skupino kamor se lahko vključiš in kdo ve, morda pa tam spoznaš nekaj novih prijateljev.. In zapomni si da nikakor nisi sama, če že nimaš prijateljic imaš starše, sorodstvo, pa nas tle na forumu :) .

Veliko sreče, poročaj kako se zgodba odvija .
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

uf dolga zgodbica ni kej ...

ti bom povedala svoje mnenje:

tale tvoj fant k ga maš tak rada, je ena oseba k se da z njo manipulirat... očitno pa njegova ljubezen ni tak močna oz dost močna, da bi se lahk upru... sploh starejše sestre mamo na mlajše brate velik vpliv brez d bi karkol hotle dosečt ponavadi posredno ...

js ti svetujem, da se probaš nekak za začetek najdit kako družbo (razen fanta), da začneš uživat kot normalna najstnica in si najdeš prijateljice... če ti to ne bo uspel, morš delat na sebi, zakaj nimaš nobenga prijatelja, moraš poskusit ...

glede fanta pa bi mu povedala, da čutim, da on ne ravna tak k misli, ampak če se je tak odloču, potem boš spoštovala njegovo odločitev in se bosta vedla kot znanca ... se pravi nič seksa, kak pogovor kdaj... probaj mal zignorirat zadevo pa boš vidla, če je to naredo zarad drugih al pa zato ker res tak čuti...
ampak v njega NE SILI, pusti ga da se odloči, ne delaj mu več predstavitev, ne kliči ga, ne posiljuj ga z vama...

zdaj se spravi skupaj da boš naredla maturo in se vpisala naprej na faks, potem se bo pa že naprej samo odvijalo ...

pa še nekaj... mogoč bi vsaj poskusla z njegovo sestro navezat stik al pa vsaj ugotovit zakaj jo tak sovražiš? veš ni fain bit z nekom ki sovraži tvojo družino, to posredno dojemaš kot da ne mara enega dela tebe...

to bi blo to
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Jaz te pa čist razumem,kako je biti brez prijateljev in kako se obrnejo vsi proti tebi brez pravega razloga (dala to izkušnjo na žalost skoz).Nekako te razumem čez celo tvojo zgodbo.Vem,kako hudo ti je.Morda zdaj tega ne želiš slišat,sam menim,da ta fant ni pravi zate.Ne more delat tako s teboj! Ne zaslužiš si.Mogla boš postavit sebe na prvo mesto in se pobrat.Vem,lahko je rečt,težje naredit.Toda samo TI si tukaj pomembna! Glej, življenje je preveč lepo (četudi zmes pridejo črni oblaki in hude nevihte nad nas) da ti bi ga kdor koli pokvaro.Poskusi nekak it iz tega začaranega kroga.Kot prvo dokončno potegni črto čez tega fanta.Kakršnkoli razlog že ima za to,da ne želi bit s teboj oz. mu paše tu pa tam spat s teboj samo, je dovolj , da temu narediš konec.Saj konc koncev uničuješ sebe.Opusti tudi misel na rezanje in samomor.Ker tu ni rešitev.Delaj zdaj predvsem na sebi.Poskušaj misli usmerit v šolo in jo dokončat.To je zelo pomembno.Sama sem tudi popustila v šoli samo zaradi enega fanta.Ne vem,kaj mi je bilo takrat.Zaprla sem se čisto vase in vse dala bolj ali manj na stranski tir.In s tem naredila veliko napako.Zdaj jo popravlajm.Ampak če bi lahko čas zavrtela nazaj,tega ne bi naredila.
Tega tipa,kot sem že rekla, pa ti kar lepo počasi umikaj iz srčka in misli.Zdaj se sliši samo kot "misija nemogoče".Toda, a želiš ob sebi nekoga,ki enkrat bo s teboj,potem bo pa spet padel pod vpliv sestre ali pa kolegov,tebi pa znova zlomil že tako ranjeno srce? Si res želiš to? Mislim,da ne..

Premisli..Vem,da ti bo uspelo.Vso srečo! :bussi:
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

joj :S ja najprej se enkrat na samem odkrit pogovorita kako&kaj za naprej..če bo on reku da to ni to.ga pusti pa sčasoma pozabi, ker si zaslužiš tipa ki bi te imel rad..če pa bo reku da bi rad bil s tabo pa ql, samo moreš bit pozorna da ne bo spet isti kot prej

glede prijateljev pa tako, pojdi malo ven med ljudi, začni se ukvarjati s kakšno dejavnostjo pa boš spoznala veliko novih ljudi, in skoraj zagotovo je nekje kdo ki bi ti bil pripravljen prisluhniti ob kakšni dobri kavici
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

veš, nekateri tipi mislijo da lahko delajo s tabo kar želijo. podobno je bilo pri meni... tip,5let starejši od mene, vanj sem bila do ušes zaljubljena.na začetku sva bila dobra prijatelja, kasneje sva postala par. bila sem neznosno naivna,sama sebi sem vrjela,ko sem si govorila da me ima rad... no, izkazalo se je, da me je veselo varal,ter da me je imel pač samo za takrat ko ni bilo druge,in sem mu bila jaz tista,ki mu je uresničevala želje. na srečo,sem dojela kaj počne z mano in ga pustila. enako kot tebi, mi je ta tip pomenil vse na svetu. no,tudi po tem ko sva nehala je nekaj poiskušal pri meni,ampak sem ga pač skenslala. na žalost,si se tipu preveč pustila, in sedaj misli da lahko dela s tabo kar se mu zahoče. najbolj ga boš "ubila",če boš našla nekoga boljšega od njega. dejstvo,da si ga prebolela ter da je ona zate le neumna napaka,mu bo dalo vedeti,da je stvar zajebal in bo odnehal.
samo tako lahko rešiš celotno situacijo-da pretrgaš stike z njim.
pri šoli pa knjige v roke in nadoknadi zamujeno. tudi jaz sem takrat zanemarila šolo,ampak s tem ko zanemariš šolo zaradi tipa,storiš neko veliko napako-zajebeš sebe! brez šole si dandanes nič. če zajebeš 1.letnik uredu...če pa zajebeš 3&4 letnik sš si pa v k****! tako da,upam da ti matura uspe.
aja,rezanje... zakaj škoduješ sebi??kaj s tem dosežeš,če škoduješ sebi? NIČ!! uničiš se!zberi voljo in pokaži vsem da si zmožna v lajfu nekaj doseči, dokaži sama sebi da si močnejša od drugih,in jim pokaži svojo voljo do lajfa. vem,da si z rezanjem nekako olajšaš dušo, umiliš svojo jezo...ampak poskušaj to jezo usmeriti v druge stvari. namesto da bi vzela v roko britvico,vzemi v roko blazino in se izživljaj nad njo...ne sama sebi škodovat,ker je to res brezveze!
veš, lajf je lep, ampak mau se je potrebno potrudit,da ti postane lep. drugač pa: za vsakim dežjem posije sonce. zberi pogum,voljo, moč in se postavi na svoje noge,neodvisna od drugih, ter si uredi lajf tako da ti bo v njem kar se da lepo. sam veš...le 1x živiš, uživaj v času ki ti je dan! :wink:
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

Yulia

Pozab že tega modela in najdi druzga. Jst ne vem zakaj se eni tok navežete. Sej ko boš druzga najdla boš vanga ravno tko zacopana.
Odgovori