ta sosolka je pa, sorry, res mal smotana... men se zdi pato full cute pa verjetno je mogu zbrat ogromn poguma, da je to naredu
drgac pa, zanc en tip uzuni: dj da ti placam pijaco. js njemu: ne sj je u redu, hvala. on spet:pa dj naroc si pijaco. pa js uno: ne hvala, sj je ql. in je toook cajta moriu, da smo se spokal na drug konc lokala, pol se je pa se ceu vecer setu gor pa dol pa gledu kt ksn psiho. scary cist. ce bi mu pa pustila, da placa pijaco pa verjetno se cel vecer neb mela miru, ker bi hotu, da mu vrnem uslugo. vsaj tko to gre po dosedanjih izkusnjah...
pa k sm delala med pocitncami, me je pac ena sodelavka vsako jutro pobrala na poti in sm jo usako jutro ob 6.30 nekje cakala na istem mestu. in valda use prazno, sam en model se seta VSAKO jutro 26X gor in dol mim mene in bul vame. usakic k je su mim mi je srce delu k nor, ker je tko pshipatsko gledu, da sm sam cakala kdaj bo skocu name.
drgac pa ne vem, ce se mi je ze zgodil, da bi meu en tip tok lusn pristop, da bi se takoj zagrela zanjga. sicr pa morm priznat, da ce bi mi bil se tko simpaticen, bi me mogu prtegnt tud z videzom, da bi me zanimu, ker sm, sploh glede na to kok mam kej izbire, glede fantou na zalost in v svojo nekorist, full zbircna