Najbolj bedni pristopi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Saj res ni toliko pomembno kaj tip reče, ampak kako to pove. To je tisto bistvo. Večina komunikacije je telesne in poteka na nezavedni ravni. Če je tip samozavesten (ne samozadosten), sproščen in vsaj solidno čustveno inteligenten ter sposoben empatije, je to vse, kar rabi. Poleg tega, da se nam zdi vsaj malo simpatičen

Bila je raziskava, nekaj v smislu... Izbrali so dva tipa, enega manekena in super seksi, drugega povprečneža oz. že skoraj 'grdega'. Tega drugega so psihologi zdresirali kako mora pristopiti do ženske, kako ravnati, kaj povedati, kako osvajati. Prvega niso. Nato so ju poslali na lov v isti klub in jima dali misijo naj dobita čim več številk od zainteresiranih žensk. Rezultat? Ta 'grdi' tipo je dobil dosti več številk od manekena in ponudb za zmenke in to od presenetljivo dobrih žensk. Torej ni toliko point v izgledu, ampak pravilni komunikaciji, ki seveda ni (samo) verbalna.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

kAtz napisal/-a:uf, al pa ta fora : " A fanta maš? Eh, sj js pa nisem ljubosumn na njega.." :D

Joj na ta pristop sm pa alergična :roll: :motz: :stupid: :wall:
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Najbolj bedna pristopa sta meni tista klasična "ej, ti si men od nekod znana" in pa "a mi poveš, kolk je ura". Pa dej se kej drugega spomni, ej.
Najbolj smešno se mi pa zdi, ko je tipu očitno nelagodno v moji bližini in kar nekaj mečka okrog mene, ne izdavi pa nič konkretnega. Kot da mu bom glavo odgriznila, če bo kaj poskušal :D Če mi je všeč, ga sama odrešim muk. Če mi pa ni, se mi ni treba trudit z zavrnitvijo.
Najbolj gadni so pa tisti frajerji, ki te skoz gledajo v joške in sploh ne slišijo, kaj govoriš. To je tako, kot bi jaz njega skoz med noge gledala.
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

^^ najboljše je pa to, da mislijo, da ti ne vidiš, da bulijo v tvoje joške ... jaz potem vedno primem za majico pa vprašam, če bi rad še več videl al kaj? sam potem me more tudi v oči kaj gledat, kreten gadni!! :evil:
včasih pa dol počepnem pa rečem: veš, sej oči mam tudi .. pa lepe so... sam so mal višje, a veš .... :twisted:
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

^^
Sam nemu bi blo to kul pa bi še bl narazn noge držou ;)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Sej bi štekala, če bi me tip skozi gledu u joške. Pač, so mu všeč in vidi samo to in mali zato odjebi.
Ampak bolj grozno je, če te u joške skozi buli profesorca od slovenščine!!! O faaak, vedno ko se z njo pogovarjam, me gleda u joške! Ma dej no ženska, ne še ti! :? :D
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

lejla86, večinoma so zafarbali in me začeli gledat v oči ... eni so pa meli bedne komentarje sam sem jih hitro zaključila :)

profesorica?! :eek: očitno ti je fouš! ;)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bambina x napisal/-a:profesorica?! :eek: očitno ti je fouš! ;)

Uff...se tolažim s tem ja :) (ker ona je ful mlada in po moje si misli: "Kako si drzne taka smrklja met take joške?!" :D )
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Hahaha :D
A nosiš ful dekoltejev? Zadnjič sem med uro eno svojo dijakinjo zihr ene 3x pogledala v dekolte, nisem si mogla pomagat. Pa ne zato, ker bi mi ble punce všeč :wink: Imela je tak ogromen dekolte, da sem mislila, da ji bo zdaj zdaj padlo celo oprsje ven. Ne pretiravam, samo bradavičke so ble še pokrite. Ne vem, kako njeni sošolci ostanejo zbrani :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sploh ne, sej u tem je fora :D Navadne majčke, mogoče kšne konoterce... Je pa res da so ponavadi majčke s kšnimi napisi ali pa dorimi slikcami, ampak dej no... Bejba umir se no :)

No, da ne bomo OT...
A je še kšn bedn pristop, da se še malo nasmejem?
kufer
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kufer »

meni je zdaj ze pred časom... pristopil, ampak res kot strela z jasnega fant, in sicer na gospodarcu, bil je lep sončen dan...
mi je pa reku: "takoj ko sem te vidu tam stat, sem si reku, ti boš moja!" to mi je čist sapo vzel, sem si misnla pa kak si tip to upa.. ampak je bil tko simpatičen in smešen...ja je sledila potem cifra...in ja bila sva potem nekaj časa tudi skupaj.
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:28, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

mene je 1x en tip, k sploh ni dojeu, da ni gre na živce uprašu, če mam fanta in k sm rekla, da ga mam je reku: "Ah pa sej mu ni treba zvedt...za naju." pa zravn še en tak neki kao zapeljiv pogled, da sm mislna da bom kr bruhala.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Podobno se je meni zgodilo (se kar dogaja v bistvu...). Ko je nekdo tečen in rečem da imam fanta: "Saj ga ni tu... Ne bo izvedel."
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst ne vem, a tipi v vsaki ženski vidjo prošnjo po nadlegovanju...ker najbolj pogosti bedni pristopi se zgodijo s strani tipov, ki jih ženska tud pogleda ne...al pa jih pogleda pa se res očitno stran obrne v smislu "don't like". In tip si to razlaga po svoje...kao dej prid pa kej neumnga prbij :roll: ...
Odgovori