Najbolj bedni pristopi
Saj res ni toliko pomembno kaj tip reče, ampak kako to pove. To je tisto bistvo. Večina komunikacije je telesne in poteka na nezavedni ravni. Če je tip samozavesten (ne samozadosten), sproščen in vsaj solidno čustveno inteligenten ter sposoben empatije, je to vse, kar rabi. Poleg tega, da se nam zdi vsaj malo simpatičen
Bila je raziskava, nekaj v smislu... Izbrali so dva tipa, enega manekena in super seksi, drugega povprečneža oz. že skoraj 'grdega'. Tega drugega so psihologi zdresirali kako mora pristopiti do ženske, kako ravnati, kaj povedati, kako osvajati. Prvega niso. Nato so ju poslali na lov v isti klub in jima dali misijo naj dobita čim več številk od zainteresiranih žensk. Rezultat? Ta 'grdi' tipo je dobil dosti več številk od manekena in ponudb za zmenke in to od presenetljivo dobrih žensk. Torej ni toliko point v izgledu, ampak pravilni komunikaciji, ki seveda ni (samo) verbalna.
Bila je raziskava, nekaj v smislu... Izbrali so dva tipa, enega manekena in super seksi, drugega povprečneža oz. že skoraj 'grdega'. Tega drugega so psihologi zdresirali kako mora pristopiti do ženske, kako ravnati, kaj povedati, kako osvajati. Prvega niso. Nato so ju poslali na lov v isti klub in jima dali misijo naj dobita čim več številk od zainteresiranih žensk. Rezultat? Ta 'grdi' tipo je dobil dosti več številk od manekena in ponudb za zmenke in to od presenetljivo dobrih žensk. Torej ni toliko point v izgledu, ampak pravilni komunikaciji, ki seveda ni (samo) verbalna.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Najbolj bedna pristopa sta meni tista klasična "ej, ti si men od nekod znana" in pa "a mi poveš, kolk je ura". Pa dej se kej drugega spomni, ej.
Najbolj smešno se mi pa zdi, ko je tipu očitno nelagodno v moji bližini in kar nekaj mečka okrog mene, ne izdavi pa nič konkretnega. Kot da mu bom glavo odgriznila, če bo kaj poskušal
Če mi je všeč, ga sama odrešim muk. Če mi pa ni, se mi ni treba trudit z zavrnitvijo.
Najbolj gadni so pa tisti frajerji, ki te skoz gledajo v joške in sploh ne slišijo, kaj govoriš. To je tako, kot bi jaz njega skoz med noge gledala.
Najbolj smešno se mi pa zdi, ko je tipu očitno nelagodno v moji bližini in kar nekaj mečka okrog mene, ne izdavi pa nič konkretnega. Kot da mu bom glavo odgriznila, če bo kaj poskušal

Najbolj gadni so pa tisti frajerji, ki te skoz gledajo v joške in sploh ne slišijo, kaj govoriš. To je tako, kot bi jaz njega skoz med noge gledala.
^^ najboljše je pa to, da mislijo, da ti ne vidiš, da bulijo v tvoje joške ... jaz potem vedno primem za majico pa vprašam, če bi rad še več videl al kaj? sam potem me more tudi v oči kaj gledat, kreten gadni!!
včasih pa dol počepnem pa rečem: veš, sej oči mam tudi .. pa lepe so... sam so mal višje, a veš ....

včasih pa dol počepnem pa rečem: veš, sej oči mam tudi .. pa lepe so... sam so mal višje, a veš ....

"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Hahaha
A nosiš ful dekoltejev? Zadnjič sem med uro eno svojo dijakinjo zihr ene 3x pogledala v dekolte, nisem si mogla pomagat. Pa ne zato, ker bi mi ble punce všeč
Imela je tak ogromen dekolte, da sem mislila, da ji bo zdaj zdaj padlo celo oprsje ven. Ne pretiravam, samo bradavičke so ble še pokrite. Ne vem, kako njeni sošolci ostanejo zbrani 

A nosiš ful dekoltejev? Zadnjič sem med uro eno svojo dijakinjo zihr ene 3x pogledala v dekolte, nisem si mogla pomagat. Pa ne zato, ker bi mi ble punce všeč

meni je zdaj ze pred časom... pristopil, ampak res kot strela z jasnega fant, in sicer na gospodarcu, bil je lep sončen dan...
mi je pa reku: "takoj ko sem te vidu tam stat, sem si reku, ti boš moja!" to mi je čist sapo vzel, sem si misnla pa kak si tip to upa.. ampak je bil tko simpatičen in smešen...ja je sledila potem cifra...in ja bila sva potem nekaj časa tudi skupaj.
mi je pa reku: "takoj ko sem te vidu tam stat, sem si reku, ti boš moja!" to mi je čist sapo vzel, sem si misnla pa kak si tip to upa.. ampak je bil tko simpatičen in smešen...ja je sledila potem cifra...in ja bila sva potem nekaj časa tudi skupaj.
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:28, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....